• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Hoșgeldin 💕
Bu sefer olacak Allahın izniyle. İçini ferah tut, tabiki süreç zorlayici, bi yanımız umut dolu Bi yanımız ya tutmasa diye, tedirgin ve düşünce içindeyiz.. Biz elimizden geleni yapacağız tevekkül edip gerisi takdiri ilahi.
Sıfırdan mi Başlıyorsun? Dondurulmuş embriyo transfer denendi mi?
1. Transfer Taze embriyodu
2. 2 tane dondurulmuş embriyolar transfer edildi bunların hepsi iyi kalitede 5. Gün embriyosu koydular negatif ile sonuçlandı ...
Şimdi sıfırdan başlayacağım başka merkeze geçtim.. hayırlısı olsun inşallah Çok korkuyorum endişeliyim....

Yaş 30. 4. denemede hamile kaldım ancak 5+2 de düşük oldu. Sonrasında kimyasal gebelik. Şimdi de 5. deneme deyiz. Amh 0.53, tüplerin ikisi de kapalı, ilk üç denememde yapışıklık vardı. Şimdi çok şükür yok

Çok Şükür inşallah bu sefer bebeğin sana tutunur cnm. Peki dondurulmuş embriyon genetiğe gönderilecek mi? Kısmetse kaçıncı gün embriyo transferi olacak

Günaydın herkesin hikayesi farklı farklı...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
Ben 37yaşındayım.15yıllık evliyim..10 yaşında kendiliğinden oluşan bir kızım var..iki tüp bir aşılama tedavim oldu..15 ekimde 5.gün embriyosu iki adet yerleştirildi..hayırlısı artık..geriye 4adet donduruldu hepsi çok kaliteliymiş...ilk gün yattım diğer günler normal ev işleri yapıyorum..kan dolaşımı olsun dedi doktor...ilk tüp bebeğinde 4gün sadece lavaboya kalktım bunda saldım valla zaten kafam çok karışık birde yataklarda düşünceleri hiç çekemeyeceğim...

Çok Şükür inşallah bu sefer bebeğin sana tutunur cnm. Peki dondurulmuş embriyon genetiğe gönderilecek mi? Kısmetse kaçıncı gün embriyo transferi olacak
İnsallahhh canmmm🤲genetiğe göndermiyoruz doktorum bunun doğru bir uygulama olmadığını embriyo ya zarar verebileceğini söyledi. İki tane 3.gün embriyosu transfer edilecek

1. Transfer Taze embriyodu
2. 2 tane dondurulmuş embriyolar transfer edildi bunların hepsi iyi kalitede 5. Gün embriyosu koydular negatif ile sonuçlandı ...
Şimdi sıfırdan başlayacağım başka merkeze geçtim.. hayırlısı olsun inşallah Çok korkuyorum endişeliyim....

Hadi hayırlı olsun cnm. Şimdi hangi merkezde tedavi olacaksın? Pazartesi ön görüşmeye mi gidiyorsun?

28 Ekim için randevu aldım. Bugünden itibaren estrofeme de başlıyorum 😊

Ilk tedavim Ankara HRS de oldu Tarık Aksu. 2 tane 5.gün embriyo transferi olmuştu.
2.tedavim Ankara Başkent Ünv. Hastanesinde oldu Göğüșen Önalan. 2tane 3.gün embriyo Transferi olmuştu.
3.tedavim Diyarbakır Bahçeci Zekki Akkum. 2 tane 3.gün embriyosu Transfer olmuştu.
2017den kalan dondurulmuş tek embriyo 5.gün transferini bekliyorum.
Çözülürken kaybetme korkusu da var böyle bir şey olabilir mi?
canım bende dondurulmuş transferi olacağım kasımda kısmetse doktoruma sordum ankara novaart da düşük bir ihtimal olduğunu söyledi 5. gün embriyosu

Günaydın herkesin hikayesi farklı farklı...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
Ben 37yaşındayım.15yıllık evliyim..10 yaşında kendiliğinden oluşan bir kızım var..iki tüp bir aşılama tedavim oldu..15 ekimde 5.gün embriyosu iki adet yerleştirildi..hayırlısı artık..geriye 4adet donduruldu hepsi çok kaliteliymiş...ilk gün yattım diğer günler normal ev işleri yapıyorum..kan dolaşımı olsun dedi doktor...ilk tüp bebeğinde 4gün sadece lavaboya kalktım bunda saldım valla zaten kafam çok karışık birde yataklarda düşünceleri hiç çekemeyeceğim...

Günaydın. Hoșgeldin 💕
Insallah Yavruna kardeş gelir cnm. Bize belirti yaşarsan mutlaka paylaş :)

İnsallahhh canmmm🤲genetiğe göndermiyoruz doktorum bunun doğru bir uygulama olmadığını embriyo ya zarar verebileceğini söyledi. İki tane 3.gün embriyosu transfer edilecek

Artık adet olmayı 4gözle bekliyeceksin.. inşallah bebeğini kucağına alana kadar son adet dönemin olacak 😁

28 Ekim için randevu aldım. Bugünden itibaren estrofeme de başlıyorum 😊

Msjini görmemiştim😅 bu gün 1.günün mü?
Bende dün başladım ve 28.ekim randevum var. Nasıl içiyorsun sen ilacını?

zuzu3838 zuzu3838 cnm bu gün senin günün :KK200: Rabbim 9 ay sonra kucağında bebeğini görmeni nasip etsin:emir_bebek::KK51:
İçini ferah tut tevekkül zamanı.
Bu arada kaçıncı gün embriyo transferi olacaktı ve kaç tane?
Canııım teşekkür ederim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallaaah 🙏🏻 3. Gün canım 2 tane konacak inşallah 🙏🏻 Sıkışmayı bekliyorumm

Benim taksim istanbuk tüp bebek merkezi cnm emre karatelellioğlu drum embriyolarım merkezde emre beyin muayanesi şişlide

Canııım teşekkür ederim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallaaah 🙏🏻 3. Gün canım 2 tane konacak inşallah 🙏🏻 Sıkışmayı bekliyorumm

Çok da sıkışık olma 😊 aksi ispat edilene kadar hamile sayılırsın.. Hayırlı sonuç alman dileğiyle 😘

Hadi sımsıkı tutunsunlar sana cnm

Msjini görmemiştim😅 bu gün 1.günün mü?
Bende dün başladım ve 28.ekim randevum var. Nasıl içiyorsun sen ilacını?
Birinci gün canm. İlk dört gün sabah akşam. İkinci dört gün sabah öğle akşam. Üçüncü dört gün sabah 2 akşam 2. 28 ekimde de kontrol😊

Back