Ne kadar kaldı canim dondurucuda. Bir de transferden sonra neler yaptin. Benim negatif çıktı. Dondurulmuslarla devam ederiz dedi doktor. Insallah sağ salim transfer olursa nelere dikkat etmeliyim
Bana sormamışsn ama ben de cevaplayaym canm.
Ekim 26 opu oldum ve 6 tane blastokist 5. Gün embriyosu donduruldu 2 ay rahim dinlendirme oldu ve 23 Aralıkta transferim oldu
Transferden sonra genelde istrahat ettim arada bir evin icinde yürüyüşler yaptm hatta bir tane bebek battaniyesi ördüm 4 günde düşün artk sitresten kurtulmak için o derece ördüm ve buraya fazla girmedim unutmaya çalıştm
Sonra önceden stok yaptğm kabak çekirdeği, badem, kuru dut, ceviz, siyah kuru üzüm , ananas, avakado, ve kivi yedim ama sadece 4 gün yedim bir dilim ananas bir tane kivi şeklinde , avakadoyu da domates limon ve nar ekşisi ile salata şeklinde yedim günde yarım ( ama hiç sevmedim), tavuk haşlama havuçlu patatesli, balık, kuru fasulye, nohut tüketim, kahvaltıda hergün 2 tane yumurta muhakak yedim ve 1 bardak süt içtim hergün, çay kahve tüketmemeye çalıştm ama bir bardak çok açık çay içtim kahvaltıda. Havuç suyu içtim bol bol arada bir nar suyu içtim,
Ama şunu söyleyeyim midem allak bullak oldu çok karıştrdm böyle, yinede bunları yemezsem olmayacak gibi hissettim düzenli şekilde tükettim bunları,
Haa bir de ilaçlarımı saati saatine aldm hepsi için alarm kurdum.
4. Gün idrar testinde silikte olsa pozitif çıktı şükür ama ben 7. Güne kadar hergün yapcam yinede idrarda iyice koyulaştğnı görünce evden çıkabilirim artk deyip hastaneye kan testine gidicem inşallah
❤