• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Yaaa çok mutluyum canım çook Allah ım kucağımıza almayıda nasip eder inşallah ama kanı pazartesi vercem ben 😍😍😍😍
İnşallah kuzum valla bende yarın tekrarlayacağım nasipse dr kontrolümde var bi sıkıntı çıkmazsa erken gitmek durumunda kaldım kurumum durum bildirir raporu vermek zorundayım inşallah kese görünür 1000 olacak değerim Altan muayene edilirse görünür diyorlar ama bilmiyorum

İnşallah kuzum valla bende yarın tekrarlayacağım nasipse dr kontrolümde var bi sıkıntı çıkmazsa erken gitmek durumunda kaldım kurumum durum bildirir raporu vermek zorundayım inşallah kese görünür 1000 olacak değerim Altan muayene edilirse görünür diyorlar ama bilmiyorum
İnşallah canım en son kactı degerin

25 bakıldı canım değerim 293 çıktı dr 3 gün sonra tekrarlamamı istedi tahmini 900 civarı olması gerekiyor inşallah yarın öğreneceğiz bakalım . Yanımda bi arkadaşım var normal hamile kalmıştı değeri 900 ken muayene ile kese görünmüş tabi küçükmüş ondan belki görünür diye umuyorum

25 bakıldı canım değerim 293 çıktı dr 3 gün sonra tekrarlamamı istedi tahmini 900 civarı olması gerekiyor inşallah yarın öğreneceğiz bakalım . Yanımda bi arkadaşım var normal hamile kalmıştı değeri 900 ken muayene ile kese görünmüş tabi küçükmüş ondan belki görünür diye umuyorum
Bence görünür canım inşallah, çünkü erken dağılmış bhcg kan ve idrara o yüzden erken tutunmuş , geç tutunma olsaydı kese gec oluşuyur , yarın görürsün inşallah ❤

Ne kadar kaldı canim dondurucuda. Bir de transferden sonra neler yaptin. Benim negatif çıktı. Dondurulmuslarla devam ederiz dedi doktor. Insallah sağ salim transfer olursa nelere dikkat etmeliyim
Bana sormamışsn ama ben de cevaplayaym canm.
Ekim 26 opu oldum ve 6 tane blastokist 5. Gün embriyosu donduruldu 2 ay rahim dinlendirme oldu ve 23 Aralıkta transferim oldu
Transferden sonra genelde istrahat ettim arada bir evin icinde yürüyüşler yaptm hatta bir tane bebek battaniyesi ördüm 4 günde düşün artk sitresten kurtulmak için o derece ördüm ve buraya fazla girmedim unutmaya çalıştm 😅😅
Sonra önceden stok yaptğm kabak çekirdeği, badem, kuru dut, ceviz, siyah kuru üzüm , ananas, avakado, ve kivi yedim ama sadece 4 gün yedim bir dilim ananas bir tane kivi şeklinde , avakadoyu da domates limon ve nar ekşisi ile salata şeklinde yedim günde yarım ( ama hiç sevmedim), tavuk haşlama havuçlu patatesli, balık, kuru fasulye, nohut tüketim, kahvaltıda hergün 2 tane yumurta muhakak yedim ve 1 bardak süt içtim hergün, çay kahve tüketmemeye çalıştm ama bir bardak çok açık çay içtim kahvaltıda. Havuç suyu içtim bol bol arada bir nar suyu içtim,
Ama şunu söyleyeyim midem allak bullak oldu çok karıştrdm böyle, yinede bunları yemezsem olmayacak gibi hissettim düzenli şekilde tükettim bunları,
Haa bir de ilaçlarımı saati saatine aldm hepsi için alarm kurdum.
4. Gün idrar testinde silikte olsa pozitif çıktı şükür ama ben 7. Güne kadar hergün yapcam yinede idrarda iyice koyulaştğnı görünce evden çıkabilirim artk deyip hastaneye kan testine gidicem inşallah 😍🧿

Mavili hatun Mavili hatun bana o testleri hamilelikten once yapmislardi bende bugun gittim 8+6 normalde ama ultrasonda 8+2gozzukuyo habire dgisiyo bana kalp dinletmedi yine ama gosterdi kollari ayakklari ya bi acayip oldum 😇bide sordum buraya devam etmek zorundamiyim anlatti riskleri hani biz takip edince daha ii oluyo seninki tek embiriyoydu cok kiymetli 2 haftada bir cagirmamin nedeni rahim agzi acikligina bakmak cunku tup bebekde erken dogum riski oluyo flan baya anlatti progastani sordum 7.aya kadar kullanman lazim garanti olsun dedi

Ne kadar kaldı canim dondurucuda. Bir de transferden sonra neler yaptin. Benim negatif çıktı. Dondurulmuslarla devam ederiz dedi doktor. Insallah sağ salim transfer olursa nelere dikkat etmeliyim
Canım dondurulmuşun tutunma ihtimali daha yüksek diyorlar neden bilmiyorum rahim dinlendiği için olabilir benim taze transferim haziranda kimyasal oldu 65 çıktı değerim sonra düştü kasımda da dondurulmuş denedik çok şükür Allah sağlıkla nasip etsin 🙏 transfer sonrası hiç çay kahve çikolata tüketmedim kuruyemiş vs avakado çiğ kabak çekirdeği yedim dışardan hiç yemedim normalde çalışıyorum ama bu sefer 10 gün raporluydum sadece işe giderken trafik stresine girmek istemedim ve iştede stres yapmak istemediğim için gitmedim

Back