• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Çok şükür doktorla konuştum bir sıkıntı olmadıgını söyledi. Geceden beri yatamıyprum düşünmekten. En iyisi kendimiz bir anda telaşlanmak degil doktor ne derse onu beklemek gerek

aynen. Bir sonuç kötü çıksa bile başka değerlere de bakıyorlar. Bilmeden panik yapmak, strese girmek çok yanlış.
Çok sevindim canım sorun olmamasına

A hadi gözümüz Aydın canım 7+2 sata göre uyumlu gidiyo şuan sana ne dedi bilmiyorum canım Çin takvimi miymiş o burdan bi arkadaş yazmış bende buraya yazdım işte :)
çok güzel :KK66: :emir_bebek: biri sata göre bir gün eksik diğeri 3 gün haftaya tekrar kontrolüm var ne diycek bakalım

çin takvimi mi :KK66: valla dondurulmuş embriyoyla çintakvimi tutarmı bilemedim:KK48:
Tutmaz mi acaba ben de dusundum onu okumustum cin takvimi tutuyor diye hatta olursa diye bor heyecanla bakmıştım ben de transferim ocak basi gibi tutarsa diye baktim erkek cikmisti ama dondurulmusla olmaz mi acaba
Ya ben de ki de hayal sanki hamileyim de cin takvimi araştırıyorum 😀😀

Tutmaz mi acaba ben de dusundum onu okumustum cin takvimi tutuyor diye hatta olursa diye bor heyecanla bakmıştım ben de transferim ocak basi gibi tutarsa diye baktim erkek cikmisti ama dondurulmusla olmaz mi acaba
Ya ben de ki de hayal sanki hamileyim de cin takvimi araştırıyorum 😀😀
döllendiği aya göre bakmak mantıklı olabilir ama :KK66:

Back