• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım sonucu pozitif aldik 30 kasim transfer 12 aralikta ilk testle sonra doktorum 28 aralikta gel dedi gittim 6 haftalik dedi kese var ama kalp atışını duyamadi daha doğrusu sonra soylediki bebegi görememiş haftaya tekrar bakalim dedi boyle bir durum yaşayıp sonradan bebegi gelisen var mi dünden beri cok kötü durumdayim 2 embriyo transfer edilmisti tek kese var oda insaallah boş deildir😔😔😔
Merhaba canım bende 5 + 2 de bebek gözükmemişti 7 + 2 de hem kalbi hem bebeği gördük şükür olabilir sıkma canını hiç haftayı bekle bakalım bi inşallah bebişin seninledir

Merhaba canım bende 5 + 2 de bebek gözükmemişti 7 + 2 de hem kalbi hem bebeği gördük şükür olabilir sıkma canını hiç haftayı bekle bakalım bi inşallah bebişin seninledir
Yaa gerçekten mi seninde mi tüp bebek di canim cok sevindim gerçekten böyle bi içim ferahladi sanki gerçekten Umut oldun bana insaallah insaallah bebegim hatta belki bebeklerim benimledir🤲🏻❤️ Rabbim hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin 😍🤲🏻

Iyi yapmışsın canim ben bu sefer hemen ise başladım. Pek biseye dikkat etmedim. Nasip de değilmiş demekki olmadi. Insallah hayırlısıyla dondurulmuslarim olur. Doktorum histereskopi önerdi bakalim Hayirlisi insallah
bende doktoruma o kadar yaptıralım dedim ama dinlememişti gerek yok sana diye nasibe inanıyorum inşallah en kısa sürede isteyen herkese nasip olsun

Merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım sonucu pozitif aldik 30 kasim transfer 12 aralikta ilk testle sonra doktorum 28 aralikta gel dedi gittim 6 haftalik dedi kese var ama kalp atışını duyamadi daha doğrusu sonra soylediki bebegi görememiş haftaya tekrar bakalim dedi boyle bir durum yaşayıp sonradan bebegi gelisen var mi dünden beri cok kötü durumdayim 2 embriyo transfer edilmisti tek kese var oda insaallah boş deildir😔😔😔
karından mı baktı canım

:nazar: Listemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsun ❤ Bir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.

Güncel ;

Hanımlar, negatif alan herkesi listeden çıkardım. İnşallah başka başlıklar altında sevincinze ortak olmak nasip olur. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin.
Katılan herkese teşekkürler
🖤

@Master
>>Yaş 28
1.deneme
5.gün Embriyo
Pozitif✔ :nazar: 🤰
@Gmzzezuzu
>>Yaş 25
2.deneme
3.gün
Embriyo
V Viviannn
>>Yaş 34
2.deneme
5.gün
Embriyo
Pozitif✔:nazar:🤰
C Cemre0000
>>Yaş 29
1.deneme
5.gün Embriyo
Yadee Yadee
>>Yaş 29
4.deneme
5.gün Embriyo
Pozitif ✔:nazar:🤰
B Bir umuttt34
>>Yaş 29
1.deneme
5.gün Embriyo
Pozitif✔
:nazar:🤰
cersenda cersenda
>>Yaş 33
1.deneme
5.gün Embriyo
Pozitif
:nazar: 🤰
@Minnaklarim
>>Yaş 31
3.deneme
5.gün Embriyo
Pozitif ✔ :nazar: 🤰
Gebelikaski Gebelikaski
>>Yaş 26
1.deneme
5.gün
Embriyo
2 Ocak Transfer💕
nilayyy16 nilayyy16
>>Yaş 25
1.deneme
2.gün
Embriyo
H Hhandan90
>>Yaş 29
2.deneme
3.gün Embriyo
Mavili hatun Mavili hatun
>>Yaş 28
1.deneme
3.gün Embriyo
M Mucize47
>>Yaş 29
2.deneme
5.gün Embriyo
Muallim09 Muallim09
>>Yaş 28
3.deneme
5.gün Embriyo
Pozitif
S superkaliflower
>>Yaş 30
4.deneme
5.gün
Embriyo
kelebekmkelebek kelebekmkelebek
>>Yaş 30
3.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer
bekliyor:KK51:
maldelmor maldelmor
>>Yaş 31
1.deneme
3.gün
Embriyo
Ocak'ta Transfer💕
Hayaller28 Hayaller28
>>Yaş 23
1.deneme
5.günEmbriyo
B Babydust80
>> Yaş 39
2.deneme
5.gün
Embriyo
@Alya0507
>>Yaş 35
1.deneme
3.gün Embriyo
sykapusuz sykapusuz
>> Yaş 29
2.deneme
5.gün
Embriyo
@Trn hcr
>>Yaş 26
4.deneme
3.gün Embriyo
Cigdem2610 Cigdem2610
>>Yaş 26
2.deneme
5.gün Embriyo
B benim bebisim
>>Yaş 35
6.deneme
6.gün
Embriyo
Pozitif✔
:nazar:🤰
B beklenenmucize
>>Yaş 27
2.deneme
5.gün
Embriyo
34oknds 34oknds
>>Yaş 31
1.deneme
3.gün Embriyo
S shemsim
>>Yaş 26
4.deneme
5.gün Embriyo
Pozitif
Red Velvet Red Velvet
>>Yaş 35
2.deneme
5.gün Embriyo
U Uzunca
>>Yaş 31
1.deneme
5.gün Embriyo
fatmasecret19 fatmasecret19
>>Yaş 29
2.deneme
3.gün
Embriyo
Transfer
bekliyor💕
Nesquik9 Nesquik9
>>Yaş 35
3.deneme
5.gün Embriyo
G gizem_ar
>>Yaş 25
1.deneme
5.gün Embriyo
Pozitif ✔
@memure0672
>>Yaş 25
1.deneme
5.gün
Embriyo
@emidaf09
>>Yaş 31
1.deneme
5.gün Embriyo
Pozitif 🤰 :nazar:
E Ecehannnn
>>Yaş 36
1.deneme
5.gün
Embriyo
A Asena27
>>Yaş 29
1.deneme
5.gün Embriyo
23 Aralıkta Transfer💕
🖤negatif alan Arkadaşlar, Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin.
Canım beni de pozitif olarak ekler misin 😍

Beni de pozitif eklermisiniz?😊 2.deneme 5.gün embriyosu
[/QUOTE]
Senin de gözün aydın canm rabbim sağ salim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah 🥰

Yadee Yadee nasılsın? Bayadır gelemedim ben 😊 biraz uzaklaşmak istedim herieyden ama yeniden başlıyoruz işte bugün doktor kontrolüm var Opudan sonra 2. Adetimi oldum 20 gün sonra falan nasipse transferim olur diye düşünüyorum 🥰

😊😊 Günaydınlar... 3. Gün embriyosu olup kalp atışını duyan var mııııı??
Geçen hafta hastaneye gittiğimde orada 5+4 günlük dedi biz de dün başka doktora kalp atışını dinlemek için gittik çünkü 6+4 olduğunu düşündük doktor 5 haftalık görünüyor dedi kafam çok karıştı böyle bir durumla karşılaşan var mı? Yardımcı olur musunuz

Beni de pozitif eklermisiniz?😊 2.deneme 5.gün embriyosu
[/QUOTE]

Senin de gözün aydın 🤗

Yadee Yadee nasılsın? Bayadır gelemedim ben 😊 biraz uzaklaşmak istedim herieyden ama yeniden başlıyoruz işte bugün doktor kontrolüm var Opudan sonra 2. Adetimi oldum 20 gün sonra falan nasipse transferim olur diye düşünüyorum 🥰

Evet baya oldu. Ben de bakınıp çıkıyorum artık stress olmamak için uzaklaşmak iyi geldi. Allahın izniyle yarın 11haftalik olacaz🙂 hala hamile gibi hissetmiyorum.
Darısı senin başına, inşallah transfer gününü paylaşırsın..

Back