- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı saatte mi verdiniz iki testi deMerhaba kızlar 8.gğn değerim 95,41 çıkmıştı bugün 10.gün 140 çıktı nasıl sizce endişe edecek bir durum var mı
EvetAynı saatte mi verdiniz iki testi de
Hadi insallahCanım inşallah rabbim nasip eder hamile kalınca da devam edeceksin 12. Haftaya girdik cuma günü kontrol günümüz bir sıkıntı çıkmazsa bırakacağız inşallah
Arkadaşım ne yaptin. Test yaptırdın mi bugünAradım proluton depor vurdur hemen dedi vurdurdum çok endişeleniyorum kan versem mi ki bugün
Yaptırdım canım çok şükür pozitifi gördükArkadaşım ne yaptin. Test yaptırdın mi bugün
Masallah. Allah tamamına erdirsin canimYaptırdım canım çok şükür pozitifi gördük
Arkadaşlar bugün 9. Günüm transferde. Sağ bacağının alt tarafında bir morluk var. Hatta siyahlık. Endişelendirdi beni. Östrojen protestan ve aspirin içiyorum. Alakası olabilir mi acaba
Amin canım Allah razı olsun darısı isteyen herkesin başına sağlıklaMasallah. Allah tamamına erdirsin canim
Gebeligin 8nci haftasındayım bugün kan testi yapıldı. Daha doktorla görüşmedim yarın görüşecegim. Ben internetten sonuçlara baktım
anti toxoplazma IgM (Kemiluminesans veya benzeri) 0,211 coı çıkmış. Sizce bu kötü bir durum mu? Risk mi taşıyorum. Bilen varsa yardımcı olsa
Toxoplazma olarak tek bu yazıyo. Çok mu kötü bir sonuç kibildiğim kadarıyla IgG diye bir değer daha olması lazım ona da bakıp değerlendirme yapılıyor sanırım.
Yine de yanıltmak istemem , başka bir değer var mı gözüken?
Rubella igm var birde onun sonucu dabildiğim kadarıyla IgG diye bir değer daha olması lazım ona da bakıp değerlendirme yapılıyor sanırım.
Yine de yanıltmak istemem , başka bir değer var mı gözüken?
|
Canim bir doktoruna sor bunu onemli olabilir benceArkadaşlar bugün 9. Günüm transferde. Sağ bacağının alt tarafında bir morluk var. Hatta siyahlık. Endişelendirdi beni. Östrojen protestan ve aspirin içiyorum. Alakası olabilir mi acaba
Canim bazi haplar pıhtı yapabiliyor oyle okumuştum tabi o morluk ne icin bilmiyorym ama bence sormalisinArkadaşlar bugün 9. Günüm transferde. Sağ bacağının alt tarafında bir morluk var. Hatta siyahlık. Endişelendirdi beni. Östrojen protestan ve aspirin içiyorum. Alakası olabilir mi acaba
Merhaba canım bende o tahlilleri yeni yaptırdım benim drum hem anti toxo.. igg ve anti toxo igm baktı. Benim 2side negative zaten senin değerinde çok düşük bence negatif sen ona bak.Gebeligin 8nci haftasındayım bugün kan testi yapıldı. Daha doktorla görüşmedim yarın görüşecegim. Ben internetten sonuçlara baktım
anti toxoplazma IgM (Kemiluminesans veya benzeri) 0,211 coı çıkmış. Sizce bu kötü bir durum mu? Risk mi taşıyorum. Bilen varsa yardımcı olsa