bndede aynen bide zaten hassasti alerjik astimdan dolayi simdi iyoce hassaslasti en korktuum millet esinden 9 ay tiksiniodu galiba o da oluyo kokusu gelio sanki insallah devam etmezbende de bulantı yok ama koku hassasiyeti var ya. bu gün evi kaç defa havalandırdım allah bilir
Doktorun vermediği hiç bişey kullanma canım. Tedavi protokoli herkeze göre farklıdır. Stresini anliyorum lütfen icini ferah tut.Canım kesinlikle doktoruna söylemeden bir şey kullanma estrafen zaten rahim kalınlaştırıyor.
Belki diğer ilaç da kalınlaştırıp fazla kalın olunca da transferi iptal edebilirler
ay en sn baktigimda yoktu sanki
valla bak ne dio doktor sizle yine irtibat halinde olurum kendi doktorum var muayane icin falan de bn oyle dicem cunku normal.ozel hastanede daha ucuz muayaneBende galiba birakicam ama doktoruma çaktırmadan ne diyebilirim acaba. Hadi pozitifi gördüm eyvallah diye kaybolamam.
Asistanına maddi açıdan muayene ücreti çok geldiği için birakcam dedim. Oda ay yok şudur budur ilk 3 ay çok hassas diye beni yiyor.
Nasil söylesem acaba, pazartesi gunu ilk kontrolum çünkü?
Canım senin kese kaç mm çıktıay en sn baktigimda yoktu sanki
sylemediki her zmanki gibi kagitta yazar mi paylasmistmCanım senin kese kaç mm çıktı
Görülmemiş senin fotoğraftasylemediki her zmanki gibi kagitta yazar mi paylasmistm
Hamilelik haftan 5 hafta 5 günlük hamişsin.aa tahmini dogum tarihide yaziomus agustos 1 gozukuo bide
5w5d+10d dio neki acaba
o zman normal.tarihimden onde gidio ultrasonda oyle yazdigina gore bnmki 2.gun embiriyosu olmasina ragmen masallah bebegimeHamilelik haftan 5 hafta 5 günlük hamişsin.
ee nereye kayboldnGörülmemiş senin fotoğrafta
Onu bilmiyorum canım. Maşallah kuzucuğao zman normal.tarihimden onde gidio ultrasonda oyle yazdigina gore bnmki 2.gun embiriyosu olmasina ragmen masallah bebegimebide pctl %66.50 yazio ne demek acaba bulamadim terimi ne dmek
mucizem o benim annesinin kuzusu❤Onu bilmiyorum canım. Maşallah kuzucuğa
oncelikle hayirli olsn cnm transferden kacinci gun cnm bu dger bide kacinci gun embiriuosuydu keseye demi bakto yoksa mm sordunKızlar şükürler olsun sonucum pozitif 228 çıktı inşallah sağlıkla devam eder rabbim herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?