• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar ben adet oldum ve transfer hazırlıgı için ilaçlarıma başladm ama bana hiç iğne olarak ilaç vermedi dr hepsi hap bir de estrofem 4 gün günde iki tane daha sonra günde 3 tane olarak devam edicek sonra kontrol ve kontrolden sonra diğer ilaçlara başlıycakmısım progesteron falan var, yani şimdi sadece folidoce, coraspin ve estrofem kullancam siz de mi öyle kullandınız acaba merak ettim, ve bir yerde okumuştum rahim kalınlastırmak icin tebokan diye bir hap vardı onu aldm eczaneden dr a söylemeden kullanıyorum ama inşallah kötü sonuç doğurmaz bana 😔 çoook stresliyim çok kafam çok karısık ve heycanda var eşimlede tartısıp duruyorum o da hiç anlamıyor halden zaten Allah ım sen yardım et 😭😭
Canım kesinlikle doktoruna söylemeden bir şey kullanma estrafen zaten rahim kalınlaştırıyor.
Belki diğer ilaç da kalınlaştırıp fazla kalın olunca da transferi iptal edebilirler

Belirtin var mı hiç bende biraDan gidicem ama hala ara ara adet ağrısı gibi ağrılar oluyo olabilir mi acaba
benim son iki gündür bulantım çok fazla sabah ne yediysem çıkardım arada batmalarım oluyo sadece ama benim adetlerimde kasıklarım değil midem ağrırdı o yüzden hiç bilmiyorum :KK48:

Arkadaslar benim arada bi kasıklarımda adet sancısı gibi bi vuruyor sonra geciyo. Adet olcam düşük yapcam diye korkuyorum.
Ve miğdem bulanmaya başladı. Sizde nasıl gidiyo?

Kizlar pozitifi görüpte kliniği bırakan varmı. Muayene ucreti 500 tl istiyorlar kafayı yemişler. Normal bi kadin doğumcu ya gitsem ozel hastaneye olmazmi sizce?

bugun alttan muayane etti ya silinirken kan grdum ödüp koptu ama cok az hemen yazdim doktora normal dedi tedirgin olma agriki olursa ve artarsa mutlaka gel dedi ama daha oncede yunurta kontrollerinde oliyodu byle dedi ki rahim agizindan oluyidur buyuk ihtimalle
kizlar varmi byle yasayan

Kizlar pozitifi görüpte kliniği bırakan varmı. Muayene ucreti 500 tl istiyorlar kafayı yemişler. Normal bi kadin doğumcu ya gitsem ozel hastaneye olmazmi sizce?
ben ilk 3 ay en azndan tup bebek merkezime gitmeyi dusunuodum ta ki bugun 2 dk lik muayaneye 300 verene kadar zaten elimiz mahkum die onlara onlarda isin seyini cikariolar gercekten 2 hafta sonra gidicem onun parasinida aldi guya o zman detayli konusucam.inslalah

benim son iki gündür bulantım çok fazla sabah ne yediysem çıkardım arada batmalarım oluyo sadece ama benim adetlerimde kasıklarım değil midem ağrırdı o yüzden hiç bilmiyorum :KK48:
benim hic mide bulantim olmuyo hatta bugun keseyi girene kadar acaba yok mu dedim ama normal demekki cok sukur grduk keseyi cok kucukde olsa muayaneden snra 2 nokta kan grdum ya su an cok korkuyorum doktor normal dedi ama bnca seyden snra allah korusun kaybetmek istemiyorum😭

benim hic mide bulantim olmuyo hatta bugun keseyi girene kadar acaba yok mu dedim ama normal demekki cok sukur grduk keseyi cok kucukde olsa muayaneden snra 2 nokta kan grdum ya su an cok korkuyorum doktor normal dedi ama bnca seyden snra allah korusun kaybetmek istemiyorum😭
bende de bulantı yok ama koku hassasiyeti var ya. bu gün evi kaç defa havalandırdım allah bilir

Back