• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar herkese merhaba, pozitif arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim gibi negatif olanlarda umut edelim bizlerde anne olacağız demek istiyorum. Ben 1 ay önce negatif görmüştüm şimdi regli günüm geldi ama 1 damla geldi ve kesildi bu normal mi ilaçlar yüzünden düzen mi bozuldu yoksa?

cok iyi 13 gun dgerin bu arada insallah kat kat artsn bu arada iyi sabrettin test gunune ladar hic bisey yapmayan olarak tarihe gecmelisin🙈🤩
İnşallah canım Allah herkese nasip etsin güzel haber vermeyi valla öyle yani bende nasıl dayandım bilmiyorum Hiç :)

İnşallah canım Allah herkese nasip etsin güzel haber vermeyi valla öyle yani bende nasıl dayandım bilmiyorum Hiç :)
amin bekleyen herkese bu sevinci yasatsn negatif alanlarda hic uzulmeyin sakin evet bunu sylemek kolay diyeceksnz ama nasipten oteye gidilmiyo herseyin bi sebebi var 🤲

Kızlar şükürler olsun sonucum pozitif 228 çıktı inşallah sağlıkla devam eder rabbim herkese nasip etsin
O kadar sevindim kii senden haber bekliyordum bende aksama test yaptıracağım demiştin sana bakmaya girdim yani foruma 😄 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh😍👼🏻

O kadar sevindim kii senden haber bekliyordum bende aksama test yaptıracağım demiştin sana bakmaya girdim yani foruma 😄 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh😍👼🏻
Gerçekten mi :) sağol canım amin inşallah inşallah isteyen herkese versin Rabbim inşaşlah sende verisin güzel haber sanada seviniriz 😊😊

Kızlar herkese merhaba, pozitif arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim gibi negatif olanlarda umut edelim bizlerde anne olacağız demek istiyorum. Ben 1 ay önce negatif görmüştüm şimdi regli günüm geldi ama 1 damla geldi ve kesildi bu normal mi ilaçlar yüzünden düzen mi bozuldu yoksa?
Canım sıkıntıdan stressten oluyor benimde oldu eylülde hiç adet olmadım mesela dr bir ilaç verdi 7 gün kulandım adet oldum umutlu olucaksın tabbi canım karamsar olma unutma bu yolda tek değilsin hepimiz aynı durumdayız Rabbim isteyen herkese versin ❤️🙏

Canım sıkıntıdan stressten oluyor benimde oldu eylülde hiç adet olmadım mesela dr bir ilaç verdi 7 gün kulandım adet oldum umutlu olucaksın tabbi canım karamsar olma unutma bu yolda tek değilsin hepimiz aynı durumdayız Rabbim isteyen herkese versin ❤️🙏
Çok teşekkür ederim iyiki burdayım ve yalniz olmadığımı bilmek güzel ve gerçekten. Amin canim amin inşallah herkesin dileği gerçek olur ve benim de🙏🙏🙏💞💞💞

Gerçekten mi :) sağol canım amin inşallah inşallah isteyen herkese versin Rabbim inşaşlah sende verisin güzel haber sanada seviniriz 😊😊
Eveet gerçekten 😄 Amiiin canım, Allahım sana çok güzel günler göstersin inşallah tabi şimdi kendime pay çıkaracağım🤗 hamilelerin duası kabul olurmuş bol dua et bizlere😍💕🌸

Amin. Inşallah bu günler sizlere de yakın olur. Düzensizlik olabilir. Yinede istersen muayene ol için rahat olsun. Geçmiş olsun

Back