Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok iyi 13 gun dgerin bu arada insallah kat kat artsn bu arada iyi sabrettin test gunune ladar hic bisey yapmayan olarak tarihe gecmelisinHe olsun canım kaç kişiyle konuşuyoruz normal :)
İnşallah canım Allah herkese nasip etsin güzel haber vermeyi valla öyle yani bende nasıl dayandım bilmiyorum Hiç :)cok iyi 13 gun dgerin bu arada insallah kat kat artsn bu arada iyi sabrettin test gunune ladar hic bisey yapmayan olarak tarihe gecmelisin
amin bekleyen herkese bu sevinci yasatsn negatif alanlarda hic uzulmeyin sakin evet bunu sylemek kolay diyeceksnz ama nasipten oteye gidilmiyo herseyin bi sebebi varİnşallah canım Allah herkese nasip etsin güzel haber vermeyi valla öyle yani bende nasıl dayandım bilmiyorum Hiç :)
Hayırlı olsun çok sevindim sizin içinKızlar şükürler olsun sonucum pozitif 228 çıktı inşallah sağlıkla devam eder rabbim herkese nasip etsin
Gerçekten öyle herkes kendi yaşadığını bilir çok zor ama zamanı var banada diyorlardı kızıyordum içten içe ama öyleymişamin bekleyen herkese bu sevinci yasatsn negatif alanlarda hic uzulmeyin sakin evet bunu sylemek kolay diyeceksnz ama nasipten oteye gidilmiyo herseyin bi sebebi var
Teşekkür ederim Allah kucağımıza almayı nasip etsinHayırlı olsun çok sevindim sizin için
O kadar sevindim kii senden haber bekliyordum bende aksama test yaptıracağım demiştin sana bakmaya girdim yani foruma Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhKızlar şükürler olsun sonucum pozitif 228 çıktı inşallah sağlıkla devam eder rabbim herkese nasip etsin
Gerçekten mi :) sağol canım amin inşallah inşallah isteyen herkese versin Rabbim inşaşlah sende verisin güzel haber sanada sevinirizO kadar sevindim kii senden haber bekliyordum bende aksama test yaptıracağım demiştin sana bakmaya girdim yani foruma Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
Canım sıkıntıdan stressten oluyor benimde oldu eylülde hiç adet olmadım mesela dr bir ilaç verdi 7 gün kulandım adet oldum umutlu olucaksın tabbi canım karamsar olma unutma bu yolda tek değilsin hepimiz aynı durumdayız Rabbim isteyen herkese versinKızlar herkese merhaba, pozitif arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim gibi negatif olanlarda umut edelim bizlerde anne olacağız demek istiyorum. Ben 1 ay önce negatif görmüştüm şimdi regli günüm geldi ama 1 damla geldi ve kesildi bu normal mi ilaçlar yüzünden düzen mi bozuldu yoksa?
Çok teşekkür ederim iyiki burdayım ve yalniz olmadığımı bilmek güzel ve gerçekten. Amin canim amin inşallah herkesin dileği gerçek olur ve benim deCanım sıkıntıdan stressten oluyor benimde oldu eylülde hiç adet olmadım mesela dr bir ilaç verdi 7 gün kulandım adet oldum umutlu olucaksın tabbi canım karamsar olma unutma bu yolda tek değilsin hepimiz aynı durumdayız Rabbim isteyen herkese versin
Eveet gerçekten Amiiin canım, Allahım sana çok güzel günler göstersin inşallah tabi şimdi kendime pay çıkaracağım hamilelerin duası kabul olurmuş bol dua et bizlereGerçekten mi :) sağol canım amin inşallah inşallah isteyen herkese versin Rabbim inşaşlah sende verisin güzel haber sanada seviniriz
Olurmu öyle şey biz aile gibiyiz burda tabbiki yalnız değilsin inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versinÇok teşekkür ederim iyiki burdayım ve yalniz olmadığımı bilmek güzel ve gerçekten. Amin canim amin inşallah herkesin dileği gerçek olur ve benim de
Coook sevindim darısı başıma inşallahKızlar şükürler olsun sonucum pozitif 228 çıktı inşallah sağlıkla devam eder rabbim herkese nasip etsin
Kızlar herkese merhaba, pozitif arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim gibi negatif olanlarda umut edelim bizlerde anne olacağız demek istiyorum. Ben 1 ay önce negatif görmüştüm şimdi regli günüm geldi ama 1 damla geldi ve kesildi bu normal mi ilaçlar yüzünden düzen mi bozuldu yoksa?
Teşekkür ederimm canim biraz daha bekleyip doktora gidecegim belkide geneyim dir kim bilir kizlarAmin. Inşallah bu günler sizlere de yakın olur. Düzensizlik olabilir. Yinede istersen muayene ol için rahat olsun. Geçmiş olsun