• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar şükürler olsun sonucum pozitif 228 çıktı inşallah sağlıkla devam eder rabbim herkese nasip etsin
Canım hayırlı olsun inşallah Kucağına almak nasip olsun ben sana demiştim üç tanıdığım gitti aydın beye 3 ü de pozitif oldu senin de olacak demiştim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah

Benim bide nezaman kasıklarımda agri olursa kanamam oluyo sizde de oylr bi durum varmi?doktorum bana olabilir demişti

bn bugun 2 nokta seklinde kan grdum vajinal muayaneden snra kafayi yedim ama normal demisse normaldir cok olmadigi surece sorun yok demisti doktorum
Canım bana da normal dedi lekelenme olduğunda galiba rahmimiz bebeğe alışıyor😊bu arada benim sol altta ultrason kağıdının Gs 10 mm yazıyo sanırım o kese büyüklüğü

Canım bana da normal dedi lekelenme olduğunda galiba rahmimiz bebeğe alışıyor😊bu arada benim sol altta ultrason kağıdının Gs 10 mm yazıyo sanırım o kese büyüklüğü
aynen guzel 10mm altinda hafta olarak ne yazio bide bta dgerin bnm en sn 1200 du kesedn 4 gn once

Canım hayırlı olsun inşallah Kucağına almak nasip olsun ben sana demiştim üç tanıdığım gitti aydın beye 3 ü de pozitif oldu senin de olacak demiştim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah
Evet vanım çok şükür inşallah güzel devam eder şimdiki duam o

Back