• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

bende de bulantı yok ama koku hassasiyeti var ya. bu gün evi kaç defa havalandırdım allah bilir
bndede aynen bide zaten hassasti alerjik astimdan dolayi simdi iyoce hassaslasti en korktuum millet esinden 9 ay tiksiniodu galiba o da oluyo kokusu gelio sanki insallah devam etmez

Canım kesinlikle doktoruna söylemeden bir şey kullanma estrafen zaten rahim kalınlaştırıyor.
Belki diğer ilaç da kalınlaştırıp fazla kalın olunca da transferi iptal edebilirler
Doktorun vermediği hiç bişey kullanma canım. Tedavi protokoli herkeze göre farklıdır. Stresini anliyorum lütfen icini ferah tut.

Bende galiba birakicam ama doktoruma çaktırmadan ne diyebilirim acaba. Hadi pozitifi gördüm eyvallah diye kaybolamam.

Asistanına maddi açıdan muayene ücreti çok geldiği için birakcam dedim. Oda ay yok şudur budur ilk 3 ay çok hassas diye beni yiyor.

Nasil söylesem acaba, pazartesi gunu ilk kontrolum çünkü?

Bende galiba birakicam ama doktoruma çaktırmadan ne diyebilirim acaba. Hadi pozitifi gördüm eyvallah diye kaybolamam.

Asistanına maddi açıdan muayene ücreti çok geldiği için birakcam dedim. Oda ay yok şudur budur ilk 3 ay çok hassas diye beni yiyor.

Nasil söylesem acaba, pazartesi gunu ilk kontrolum çünkü?
valla bak ne dio doktor sizle yine irtibat halinde olurum kendi doktorum var muayane icin falan de bn oyle dicem cunku normal.ozel hastanede daha ucuz muayane

Back