- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Belirtin var mı hiç bende biraDan gidicem ama hala ara ara adet ağrısı gibi ağrılar oluyo olabilir mi acabaçıktı canım şükür 377 olmuş
Canm sonuç pozitif oldu muBenim 13. Gün canım transferle beraber heralde 3. Gün ymurtaısn diye inşallah ya sabrettim idrarda yapmadım inşallah sabrın sonu selamet olur sende peşime ver güzel haberi :)
Hmm daha gitmemişsin pardonBelirtin var mı hiç bende biraDan gidicem ama hala ara ara adet ağrısı gibi ağrılar oluyo olabilir mi acaba
Yok canım gitmedim daha ama az kaldı artık :)Hmm daha gitmemişsin pardon
yaa evet artık kaç sivilcem çıkcaksa çıkabilir
Canım kesinlikle doktoruna söylemeden bir şey kullanma estrafen zaten rahim kalınlaştırıyor.Kızlar ben adet oldum ve transfer hazırlıgı için ilaçlarıma başladm ama bana hiç iğne olarak ilaç vermedi dr hepsi hap bir de estrofem 4 gün günde iki tane daha sonra günde 3 tane olarak devam edicek sonra kontrol ve kontrolden sonra diğer ilaçlara başlıycakmısım progesteron falan var, yani şimdi sadece folidoce, coraspin ve estrofem kullancam siz de mi öyle kullandınız acaba merak ettim, ve bir yerde okumuştum rahim kalınlastırmak icin tebokan diye bir hap vardı onu aldm eczaneden dr a söylemeden kullanıyorum ama inşallah kötü sonuç doğurmaz banaçoook stresliyim çok kafam çok karısık ve heycanda var eşimlede tartısıp duruyorum o da hiç anlamıyor halden zaten Allah ım sen yardım et
benim son iki gündür bulantım çok fazla sabah ne yediysem çıkardım arada batmalarım oluyo sadece ama benim adetlerimde kasıklarım değil midem ağrırdı o yüzden hiç bilmiyorumBelirtin var mı hiç bende biraDan gidicem ama hala ara ara adet ağrısı gibi ağrılar oluyo olabilir mi acaba
Ayy böyle şeyler için gidelim varsın verelimya oyle ama iste 2 dk seye de 300 lira cok geldi
Niye bu saate kaldın canım kan vermicek mıydın senYok canım gitmedim daha ama az kaldı artık :)
Bende oyle yapicam canim yarin ozel hastanede kadin dogumcuya devam edicegimKizlar pozitifi görüpte kliniği bırakan varmı. Muayene ucreti 500 tl istiyorlar kafayı yemişler. Normal bi kadin doğumcu ya gitsem ozel hastaneye olmazmi sizce?
kizlar varmi byle yasayanbugun alttan muayane etti ya silinirken kan grdum ödüp koptu ama cok az hemen yazdim doktora normal dedi tedirgin olma agriki olursa ve artarsa mutlaka gel dedi ama daha oncede yunurta kontrollerinde oliyodu byle dedi ki rahim agizindan oluyidur buyuk ihtimalle
ben ilk 3 ay en azndan tup bebek merkezime gitmeyi dusunuodum ta ki bugun 2 dk lik muayaneye 300 verene kadar zaten elimiz mahkum die onlara onlarda isin seyini cikariolar gercekten 2 hafta sonra gidicem onun parasinida aldi guya o zman detayli konusucam.inslalahKizlar pozitifi görüpte kliniği bırakan varmı. Muayene ucreti 500 tl istiyorlar kafayı yemişler. Normal bi kadin doğumcu ya gitsem ozel hastaneye olmazmi sizce?
benim hic mide bulantim olmuyo hatta bugun keseyi girene kadar acaba yok mu dedim ama normal demekki cok sukur grduk keseyi cok kucukde olsa muayaneden snra 2 nokta kan grdum ya su an cok korkuyorum doktor normal dedi ama bnca seyden snra allah korusun kaybetmek istemiyorumbenim son iki gündür bulantım çok fazla sabah ne yediysem çıkardım arada batmalarım oluyo sadece ama benim adetlerimde kasıklarım değil midem ağrırdı o yüzden hiç bilmiyorum
bende de bulantı yok ama koku hassasiyeti var ya. bu gün evi kaç defa havalandırdım allah bilirbenim hic mide bulantim olmuyo hatta bugun keseyi girene kadar acaba yok mu dedim ama normal demekki cok sukur grduk keseyi cok kucukde olsa muayaneden snra 2 nokta kan grdum ya su an cok korkuyorum doktor normal dedi ama bnca seyden snra allah korusun kaybetmek istemiyorum
Doktorunla görüş canım. Sıkıntılı bisey yoktur merak etme ama tedbir amaclı görüş sen. Bazen tahriş olabiliyorMerhabalar siz crinone jel kullanırken pembe akıntı geldi mi acaba? Bende transfer olalı 3 gün oldu pembe akıntı gelmeye başladı çok endişeleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?