- 30 Ocak 2018
- 387
- 307
- 33
Canım hayırlı olsun inşallah Kucağına almak nasip olsun ben sana demiştim üç tanıdığım gitti aydın beye 3 ü de pozitif oldu senin de olacak demiştim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallahKızlar şükürler olsun sonucum pozitif 228 çıktı inşallah sağlıkla devam eder rabbim herkese nasip etsin
bn bugun 2 nokta seklinde kan grdum vajinal muayaneden snra kafayi yedim ama normal demisse normaldir cok olmadigi surece sorun yok demisti doktorumBenim bide nezaman kasıklarımda agri olursa kanamam oluyo sizde de oylr bi durum varmi?doktorum bana olabilir demişti
Kızlar şükürler olsun sonucum pozitif 228 çıktı inşallah sağlıkla devam eder rabbim herkese nasip etsin
Canım bana da normal dedi lekelenme olduğunda galiba rahmimiz bebeğe alışıyorbn bugun 2 nokta seklinde kan grdum vajinal muayaneden snra kafayi yedim ama normal demisse normaldir cok olmadigi surece sorun yok demisti doktorum
aynen guzel 10mm altinda hafta olarak ne yazio bide bta dgerin bnm en sn 1200 du kesedn 4 gn onceCanım bana da normal dedi lekelenme olduğunda galiba rahmimiz bebeğe alışıyorbu arada benim sol altta ultrason kağıdının Gs 10 mm yazıyo sanırım o kese büyüklüğü
Hayirli olsun ALLAH tamamina erdirsin InsALLAHKızlar şükürler olsun sonucum pozitif 228 çıktı inşallah sağlıkla devam eder rabbim herkese nasip etsin
Transferle birlikte 13. Gün canım 3. Gün embriyosu Sadaret kan verdim cmrtsi tekrar kan vericem inşallah katlanıroncelikle hayirli olsn cnm transferden kacinci gun cnm bu dger bide kacinci gun embiriuosuydu keseye demi bakto yoksa mm sordun
Evet vanım çok şükür inşallah güzel devam eder şimdiki duam oCanım hayırlı olsun inşallah Kucağına almak nasip olsun ben sana demiştim üç tanıdığım gitti aydın beye 3 ü de pozitif oldu senin de olacak demiştim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah
Evet canım teşekkür ederim gerçekten öyle oldu inşallah sonu güzel olır Allah herkese nasip etsinÇok şükür cnm gözün aydın. Sabrın sonu selamet oldu
Amin amin inşallah sağlıkla devam ederHayirli olsun ALLAH tamamina erdirsin InsALLAH
İnşallah canım güzel düşün ki güzel olsun bebişin etkilenir sendenEvet vanım çok şükür inşallah güzel devam eder şimdiki duam o
gunu guzel.cnm katlanir merak etme mm yuksek geldi bana da o yzuden kemdimce kiyasladm yani yanlis anlamaTransferle birlikte 13. Gün canım 3. Gün embriyosu Sadaret kan verdim cmrtsi tekrar kan vericem inşallah katlanır
Gittim acile keseyi gorduk bebek doğru yere yerleşmiş. Yerleşme kanalari olur arada dedi. Uzan dinlen dedi rahatladımbn bugun 2 nokta seklinde kan grdum vajinal muayaneden snra kafayi yedim ama normal demisse normaldir cok olmadigi surece sorun yok demisti doktorum
esin nasildiKızlar şükürler olsun sonucum pozitif 228 çıktı inşallah sağlıkla devam eder rabbim herkese nasip etsin
valla iste bnm direk vajinal muayaneden snra olunca cok korktum ama normal dedi insallah bi daha karsilasmamGittim acile keseyi gorduk bebek doğru yere yerleşmiş. Yerleşme kanalari olur arada dedi. Uzan dinlen dedi rahatladım
İnşallah canım binyandan tadını çıkarmaya çalışıyorum binyandan korku :)İnşallah canım güzel düşün ki güzel olsun bebişin etkilenir senden ♥
İyi mi yani burda okuduklarıma göre biraz yüksek ama hemşire iyi dedi yaa çok değişik bi an gözyaşları sel oldu derler ya onu yaşadık yani çok şükürgunu guzel.cnm katlanir merak etme mm yuksek geldi bana da o yzuden kemdimce kiyasladm yani yanlis anlama
cok sukur hemsire normal.dediyse normaldir ama hemen ultrasondan mo bakti onu anlamadm bnİyi mi yani burda okuduklarıma göre biraz yüksek ama hemşire iyi dedi yaa çok değişik bi an gözyaşları sel oldu derler ya onu yaşadık yani çok şükür
Yok bu sadece kan testi bthcg 228 çıktıcok sukur hemsire normal.dediyse normaldir ama hemen ultrasondan mo bakti onu anlamadm bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?