• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

ANKARA dayım ben cnm. Aynen dediğin gibi mecbur olduğumuzu bildikleri için uçuk fiyatlar istiyorlar. Rabbim hepimizin maddi manevi yardımcısı olsun. Hiç birimizin emeklerini boşa cikarmisin inşallah.
Kızlar siz hangi şehirde yaşıyorsunuz bu fiyatlar neden böyle şok oldum ya. 500 veren var 650 veren var. Biz zaten paket olarak ultrason parası verdik yani. Tedavi için 6200 verdim bunun için de ultrasonda vardı yumurta toplandı dolduruldu ama sonuçta işlem bitmedi pozitif oldu onlara devam. Ne deseler vereceğiz bunu biliyorlar onun için de iste gitsin. İnşallah sağlıcakla kese kalp görüp normal doktora geçersiniz. Yaşadığım yerde en popüleri 100 alıyor. 80 var 70 var. Allah yardımcımız olsun 🙏

Kızlar siz hangi şehirde yaşıyorsunuz bu fiyatlar neden böyle şok oldum ya. 500 veren var 650 veren var. Biz zaten paket olarak ultrason parası verdik yani. Tedavi için 6200 verdim bunun için de ultrasonda vardı yumurta toplandı dolduruldu ama sonuçta işlem bitmedi pozitif oldu onlara devam. Ne deseler vereceğiz bunu biliyorlar onun için de iste gitsin. İnşallah sağlıcakla kese kalp görüp normal doktora geçersiniz. Yaşadığım yerde en popüleri 100 alıyor. 80 var 70 var. Allah yardımcımız olsun 🙏
Benim istanbul bahcecide canim bana kese icin 650 dedi eger 10 gunu gecerse tekrar 650 ben buna verdigim parayla bebisime ciciler alirim 😂😂😂

Sunun icin sordum ben iki tedavimde de crinone jel kullandim ve sonuc pozitifti. İlk kez lutinus dediler bu tedavimde neden dedigimde de konforu daha iyi dediler yook dedim ben crinone kullanmak istiyorum tamam dediler🙂
Seninde hayirli olsun insallah tarihin💓
Merhabalar siz crinone jel kullanırken pembe akıntı geldi mi acaba? Bende transfer olalı 3 gün oldu pembe akıntı gelmeye başladı çok endişeleniyorum.

bugun alttan muayane etti ya silinirken kan grdum ödüp koptu ama cok az hemen yazdim doktora normal dedi tedirgin olma agriki olursa ve artarsa mutlaka gel dedi ama daha oncede yunurta kontrollerinde oliyodu byle dedi ki rahim agizindan oluyidur buyuk ihtimalle

Back