- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
- 63
ne tatlılar ya yerim :))) benim solda baya hissedildi bakalım cumartesi ne görcem :))İki taraflı canım çok net hissediyorum içerde bir işler karıştırıyorlarönce solda oldu şimdi sağda. Bugün iki taraflı hissediyorum.
Çok tatlış bir his yaşayacaksın canımne tatlılar ya yerim :))) benim solda baya hissedildi bakalım cumartesi ne görcem :))
Senin de hayırlı olsun canım çok mutlu oldum annem diyo 15 bin para verdiniz bu 300 tl muayene ücreti gözünüze geliyor2 dk suremedi valla
ANKARA dayım ben cnm. Aynen dediğin gibi mecbur olduğumuzu bildikleri için uçuk fiyatlar istiyorlar. Rabbim hepimizin maddi manevi yardımcısı olsun. Hiç birimizin emeklerini boşa cikarmisin inşallah.
Kızlar siz hangi şehirde yaşıyorsunuz bu fiyatlar neden böyle şok oldum ya. 500 veren var 650 veren var. Biz zaten paket olarak ultrason parası verdik yani. Tedavi için 6200 verdim bunun için de ultrasonda vardı yumurta toplandı dolduruldu ama sonuçta işlem bitmedi pozitif oldu onlara devam. Ne deseler vereceğiz bunu biliyorlar onun için de iste gitsin. İnşallah sağlıcakla kese kalp görüp normal doktora geçersiniz. Yaşadığım yerde en popüleri 100 alıyor. 80 var 70 var. Allah yardımcımız olsun
Benim istanbul bahcecide canim bana kese icin 650 dedi eger 10 gunu gecerse tekrar 650 ben buna verdigim parayla bebisime ciciler alirimKızlar siz hangi şehirde yaşıyorsunuz bu fiyatlar neden böyle şok oldum ya. 500 veren var 650 veren var. Biz zaten paket olarak ultrason parası verdik yani. Tedavi için 6200 verdim bunun için de ultrasonda vardı yumurta toplandı dolduruldu ama sonuçta işlem bitmedi pozitif oldu onlara devam. Ne deseler vereceğiz bunu biliyorlar onun için de iste gitsin. İnşallah sağlıcakla kese kalp görüp normal doktora geçersiniz. Yaşadığım yerde en popüleri 100 alıyor. 80 var 70 var. Allah yardımcımız olsun
Seninki aşılama fiyatını bulacak on günü geçirme zaten rahat duyulur 8-9 gün içindeBenim istanbul bahcecide canim bana kese icin 650 dedi eger 10 gunu gecerse tekrar 650 ben buna verdigim parayla bebisime ciciler alirim
Kızlar Merhabalar ben ancak eve gelebildim benimde kese gözüktü çok şükür haftaya çağırdı beni tekrar inşallah kalp atışını da duyarız hayırlısıyladarısı isteyen herkese inşallah bu hayırlı günde
Seninki aşılama fiyatını bulacak on günü geçirme zaten rahat duyulur 8-9 gün içinde
Aynen canim bizdende gitti bir o kadar15000 verdik 1500 dha verelim ins saglikla gelsin bebislerimiz
Allah razı olsun canım bu topik bana çok uğurlu geldi inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırızGözün aydın
Merhabalar siz crinone jel kullanırken pembe akıntı geldi mi acaba? Bende transfer olalı 3 gün oldu pembe akıntı gelmeye başladı çok endişeleniyorum.Sunun icin sordum ben iki tedavimde de crinone jel kullandim ve sonuc pozitifti. İlk kez lutinus dediler bu tedavimde neden dedigimde de konforu daha iyi dediler yook dedim ben crinone kullanmak istiyorum tamam dediler
Seninde hayirli olsun insallah tarihin
Çıktı mı canım sonucunay ciddimisin bekliycenmi o kadar hemen çıkcakmı peki akşam yaptırınca benim ikinci testde heralde 3-4 gibi çıkar çıldırmak üzereyimmm
ya oyle ama iste 2 dk seye de 300 lira cok geldiS
Senin de hayırlı olsun canım çok mutlu oldum annem diyo 15 bin para verdiniz bu 300 tl muayene ücreti gözünüze geliyor
çıktı canım şükür 377 olmuşÇıktı mı canım sonucun
ben sordum şimdi kliniğe 10. haftaya kadar kontroller ücretsizmişya oyle ama iste 2 dk seye de 300 lira cok geldi
dmekki.degisioben sordum şimdi kliniğe 10. haftaya kadar kontroller ücretsizmiş
Oh naşallah yolun yarısı bitti içini rahatlat artık sırada keseyle kalp atışı var onlarda güzel geçecek inşallahçıktı canım şükür 377 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?