• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

aynen oyle ya dger ama oste yine de masraf bide bulundugum yerde dgl git gel ama cok.sukur ki ilk denemede pozitif ki umutuszduk yani zaten baska doktora gecicem artik diyince ilac takibimizi yapmaliyiz falan dddi snra detayli konusuruz dedi iste bakalm 2 hafta snra simdide kalbini bi duysamlara basladm 🤣

O günü de göreceksin inşallah sabır 🙂

merhaba teyzeleri 🤣kizlar simdi bu solumda oluyo demi orda baski hissediyorum ama simdiden cinsiyet tahmine yapayim solda olunca erkek diolarda 🤣

Alemsin valla. Kesenin durumuna göre değil içinde ki bebeğin pozisyonuna göre tahmin yapılıyor. 😅

ev

evet cnm doktoruma guveniyorum keske vitamide biraktirsaydi vitamin olunca sersemliyorum su an 5 haftalik oluyo cok sukur mide bulantim falan yok ama vitamin alinca bi saat kendime gelemiyorum dgistrdi vitaminimi bakalim once onu vitirmem lazm o kadar para verdim bide bi kese grmeye 300 lira aldi ya
Seninki yine iyiymiş canım ben salı gidicem kese görmeye 500 vericem.

Kızlar ben adet oldum ve transfer hazırlıgı için ilaçlarıma başladm ama bana hiç iğne olarak ilaç vermedi dr hepsi hap bir de estrofem 4 gün günde iki tane daha sonra günde 3 tane olarak devam edicek sonra kontrol ve kontrolden sonra diğer ilaçlara başlıycakmısım progesteron falan var, yani şimdi sadece folidoce, coraspin ve estrofem kullancam siz de mi öyle kullandınız acaba merak ettim, ve bir yerde okumuştum rahim kalınlastırmak icin tebokan diye bir hap vardı onu aldm eczaneden dr a söylemeden kullanıyorum ama inşallah kötü sonuç doğurmaz bana 😔 çoook stresliyim çok kafam çok karısık ve heycanda var eşimlede tartısıp duruyorum o da hiç anlamıyor halden zaten Allah ım sen yardım et 😭😭
Canım bence Dr dan habersiz hiç bişey kullanma bana da aynı ilaçları verdiler extra 1 tane lucrin iğne verdi o niye bilmiyorum da pozitif ol Dr ma teslim ol canım başka çaremiz yok maalesef inş bu vesile ile nasip olur sana bana burdaki herkese

Merhaba nerede yaptırdınız ki bizim klinikte kalp atışını duyana kadar ücretsiz diye biliyorum bi çoğuda öyleydi.
Bende normal kadın doğum doktoruna geçene kadar para vermedim. Üstelik kendi merkezimde değil anlaşmalı olduğu özel hastanede transfer öncesi rahim kalınlaşması sürecinden kalp atışını duyana kadarki sürece kadar para vermedim. Normal kadın doğum doktoruna geçtim 100 lira verdim.

K

Keseydi, kalp satışıydı onları orda gördükten snra daha uygun bi doktor bulup takibimi ona yaptircam bende cnm
Kızlar siz hangi şehirde yaşıyorsunuz bu fiyatlar neden böyle şok oldum ya. 500 veren var 650 veren var. Biz zaten paket olarak ultrason parası verdik yani. Tedavi için 6200 verdim bunun için de ultrasonda vardı yumurta toplandı dolduruldu ama sonuçta işlem bitmedi pozitif oldu onlara devam. Ne deseler vereceğiz bunu biliyorlar onun için de iste gitsin. İnşallah sağlıcakla kese kalp görüp normal doktora geçersiniz. Yaşadığım yerde en popüleri 100 alıyor. 80 var 70 var. Allah yardımcımız olsun 🙏

Kızlar siz hangi şehirde yaşıyorsunuz bu fiyatlar neden böyle şok oldum ya. 500 veren var 650 veren var. Biz zaten paket olarak ultrason parası verdik yani. Tedavi için 6200 verdim bunun için de ultrasonda vardı yumurta toplandı dolduruldu ama sonuçta işlem bitmedi pozitif oldu onlara devam. Ne deseler vereceğiz bunu biliyorlar onun için de iste gitsin. İnşallah sağlıcakla kese kalp görüp normal doktora geçersiniz. Yaşadığım yerde en popüleri 100 alıyor. 80 var 70 var. Allah yardımcımız olsun 🙏
Merhaba canım tüp bebek tedavi fiyatta ultrason takıp dahil tabii ki ama pozitif gördükten sonra muayene ücreti ayrı alıyorlar. Yanı normalde tüp bebek merkezde kalp atışını duyduktan sonra tamamen işin bitiyor istediği kadın doğumcuya gidiyorsun orda ücreti 100 tl civarında. Ama tüp bebek muayene ücreti 300 tl ve üzeridir.
Bende cumartesi gidecem kese için sonra belki tekrar kalp için gidecem bir muayene ücret ödecem. Proflar genelde pahalı ve bunu bana baştan söylediler. İstersem normal kadın doğumu giderim ama kalp duyana kadar tüp bebek doktorumu istiyorum.

Merhaba canım tüp bebek tedavi fiyatta ultrason takıp dahil tabii ki ama pozitif gördükten sonra muayene ücreti ayrı alıyorlar. Yanı normalde tüp bebek merkezde kalp atışını duyduktan sonra tamamen işin bitiyor istediği kadın doğumcuya gidiyorsun orda ücreti 100 tl civarında. Ama tüp bebek muayene ücreti 300 tl ve üzeridir.
Bende cumartesi gidecem kese için sonra belki tekrar kalp için gidecem bir muayene ücret ödecem. Proflar genelde pahalı ve bunu bana baştan söylediler. İstersem normal kadın doğumu giderim ama kalp duyana kadar tüp bebek doktorumu istiyorum.
Benimkiler almadı aslında bende veririm diye bekledim ama isteyen olmadı çok para verdim bu da hayrımıza olsun dediler herhalde 😂 😂 isteseler ne olsa verecektim o da ayrı bir durum zaten.

Benimkiler almadı aslında bende veririm diye bekledim ama isteyen olmadı çok para verdim bu da hayrımıza olsun dediler herhalde 😂 😂 isteseler ne olsa verecektim o da ayrı bir durum zaten.
İyimiş aslında bizim hastanede hadı hemen ödeme yap modunda olan bir yer kesinlikle değiller. Son dondurulmuş transferde benden ücret almayı bile unutmuşlardı 3000tl ben kendim hatırlattım verdim.
Bu arada sen 2 tarafda ağrı hissetim demişsin yanı 2 tarafda batmalar mı? Benim solda daha çok ama eskiden sanki sağdaydı hatırlamıyorum :))))

İyimiş aslında bizim hastanede hadı hemen ödeme yap modunda olan bir yer kesinlikle değiller. Son dondurulmuş transferde benden ücret almayı bile unutmuşlardı 3000tl ben kendim hatırlattım verdim.
Bu arada sen 2 tarafda ağrı hissetim demişsin yanı 2 tarafda batmalar mı? Benim solda daha çok ama eskiden sanki sağdaydı hatırlamıyorum :))))
İki taraflı canım çok net hissediyorum içerde bir işler karıştırıyorlar 😂😂önce solda oldu şimdi sağda. Bugün iki taraflı hissediyorum.

Back