• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Merhabalar bugün kontrolüm vardı estrofem kullanıyorum ama kanamam tam durmadı adetin 10.günü günde 3 den 4 e çıkarıldı bugün rahim kakınlığın olması gerektiği gibi dedi doktorum 8.9 du sanırım ama salı günü tekrar kontrolüm var inşallah kanamam durur. Durmazsa nolcak bilmiyorum😔

Benimde boğazım da kuru ağrı var gece çok az öksürük oldu. Grip olmamak için elimden geleni yapıyorum duşa bile transfer sonrası 4 defa ancak girdim. Ama işte oluyor. Balgam yok kuru ağrı ılık su içiyorum dünden beri biraz yumuşadı. Arkadaş ballı süt demiş içeyim bende. Bende ilaç içmek istemiyorum ee içmezsem ilerlerse bu sefer enfeksiyon ya geçerse diyorum. C vitamini al. İnşallah yarına kadar geçer.
Ballı sütü denedim inşallah geçer

Merhabalar bugün kontrolüm vardı estrofem kullanıyorum ama kanamam tam durmadı adetin 10.günü günde 3 den 4 e çıkarıldı bugün rahim kakınlığın olması gerektiği gibi dedi doktorum 8.9 du sanırım ama salı günü tekrar kontrolüm var inşallah kanamam durur. Durmazsa nolcak bilmiyorum😔

Estrofeme rağmen kanama ilk defa duyuyorum. Sıkma canını geçecek inşallah. Ozaman transferin 10 gün içinde olur seninde

Herkese merhaba umarım hepimiz güzel sonuçlarımızı alırız. Çok zor süreçlerdeniz aynı hisleri paylaşan kişiler olunca daha rahatlıyorum. Ben bugün birinci denememde negatif sonucu aldım ikinciyi reglimle birlikte yapıcak doktorum. Listeye ekler misiniz? Bu ara ilk negatiften sonra sizlerde nelere bakıldı?

Çok üzüldüm senin için 😔 yazmaman dan zaten korktum, birșey mi oldu diye..
Kan verdin mi hiç nasıl kimyasal olduğunu anladın nasıldı değerlerin??
Geçen sefer de 5. Gün öğrenmiştim bu seferde 5. Gün idrarda çıktı ertesi gün kan verdim 12 çıktı değer test gününu bekledim düşmüş iste doktor kes dedi ilaçları. Kısmet değilmiş

Evet tekrar yaptırdım maalesef istenilen düzeyde yükselme olmadı. En azindan 130 olmasını istiyorduk 80 e yükselmiş anca. Moralim çok bozuk sabahtan beri.pazartesi tekrar test yapacam
Canim hayirlisi belkide yukselir mucizeler oluyor benimde dustu degerim en fazla 35 i gordu gecen gun adetim basladi malesef uzuntunu cok iyi anliyorum ama bu isler belli olmuyor uzme kendini

Geçen sefer de 5. Gün öğrenmiştim bu seferde 5. Gün idrarda çıktı ertesi gün kan verdim 12 çıktı değer test gününu bekledim düşmüş iste doktor kes dedi ilaçları. Kısmet değilmiş
Kuzum hayirlisi olsun kimyasallar cok yikici oluyor benim hem dogal hem tup ile 2 kimyasalim var. Bazen diyorum benim karnimda hic cocuk durmayacak mi 😪

Hakkında hayırlısı olsun tatlım..

Herkese merhaba umarım hepimiz güzel sonuçlarımızı alırız. Çok zor süreçlerdeniz aynı hisleri paylaşan kişiler olunca daha rahatlıyorum. Ben bugün birinci denememde negatif sonucu aldım ikinciyi reglimle birlikte yapıcak doktorum. Listeye ekler misiniz? Bu ara ilk negatiften sonra sizlerde nelere bakıldı?

Hoșgeldin 🙂
Moralini sakın bozma şükür tedavi görecek imkanlarımız var. Biz elimizden geleni yapacağız gerisi takdiri ilahi..
Dondurulmuş embriyo var mı? Kasım ayı dışına başlanan tedavileri eklemiyecem listeye.

Hoșgeldin 🙂
Moralini sakın bozma şükür tedavi görecek imkanlarımız var. Biz elimizden geleni yapacağız gerisi takdiri ilahi..
Dondurulmuş embriyo var mı? Kasım ayı dışına başlanan tedavileri eklemiyecem listeye.
Hoşbulduk😊 evet var 8 tane. İnşallah ya çok zormuş

30 yaşındayım. Bugün negatif sonucumu aldım ilk denemeydi. İkinci olacak regl olunca süreç başlayacak henğz belli değil

Tamam cnm hayırlısı olsun. İlk deneme de tutanların yüzdesi çok az. Genelde 2. 3.denemelerde hamilelik daha çok gerçekleşiyor. Üzme kendini.

Back