• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Herkese iyi aksamlar, bugun 5. Gunum ve belirti falan yok hala inanilmaz umutsuzum😕

Ama benim diger pozitiflerde hep kasik agrim vs olurdu ondan endiseliyim acikcasi.
Benim de diğer iki negatifimde de ağrım yoktu bende de korku var ama sakın olmaya çalışıyorum ve bu sefer olacak Allah in izniyle demekten başka elimden birşey gelmiyor

Kizlar fitil yerlesdorirken iceriye dogru gitmedi ben ittirdikce biseye carpoyo gibiydi dune boyle digildi ya rahim yermi degistirdi kullandigim fitil nasil ise yararko oyleyse yaklasik 3,4sm iceriye gece bildi boyle bisiy yasayan varmi

Kuzum hayirlisi olsun kimyasallar cok yikici oluyor benim hem dogal hem tup ile 2 kimyasalim var. Bazen diyorum benim karnimda hic cocuk durmayacak mi 😪
Benim de ikinci dusuk oldu ilki 7. Haftada kese bozuldu bu böyle insan dusunuyo herşeyi haklısın

2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Ama ben donduramadım maalesef embriyolarımı.5 embriyom vardı 2 tanesini transfer ettik ama diger 3 tanesi dondurmaya uygun değil dedi doktorum yeterince sağlıklı değiller dedi 😔

Kızlar günaydın
Transferden sonra ilk gecem fena geçmedi , işlem bittikten sonra sonda yerleştirdiler çok sıkışık olduğum için o biraz tahriş yaptı, olurmuş öyle... gece sanki azcık sistit gibiydim ama hiç korkmadım ( çok ciddi sistit geçirmişliğim var ) sakin kaldım 1-2 damla idrarda kan izi vardı o yüzden sondadan olduğunu anladım.
Şimdi uyandım akşamdan eser yok nerdeyse .
Bol dua ettim , lavabodan her çıktığımda ya rahim ya rahman çekerek uyudum
Böyle ayrıntılı uzun yazdımki benzer şeyler deneyimleyen olursa korkmasın çok

Pozitif sonuç alan arkadaşlar belirtilerinizden biraz bahseder misiniz? Bende hiç belirti yok yarın kan vericem

Hayırlı sabahlar benim ilk transferimde cok agrım vardı 10 gun boyunca o zmn sureklı yatıyordum ama bugun transferimın ikinci gunu agrısız uyandım dun biraz kasıkta agrı ıc gıdıklanması gibi bırsey vardı ilk transferım kimyasalla sonuclanmıstı bunda agrı olmaması beni endıselendırdı biraz yatmıyorum bunda ufak tefek yemek yapıyorum evin ıcınde egılmeden is varsa onları yapıyorum bu hareketlilikmı acaba agrıyı engelledı

Back