- 14 Ekim 2011
- 279
- 228
- 303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim icini ferah tur ben transfer sonrasi iki kez oyle hapsirdimki nerdeyse ulke cokucekti karnimda agridi kendimi kasdim diye :) suanlik pozitiv sonucŞimdi çıktım yatağa yatırdılar iki saat yatcaksın dediler. Yav yatar yatmaz hapşırılırmı. Korktum ilk dakkadan bişi olmaz dimi kızlar
Hayırlı olsun inşallah sorunsuz sağ sağlim gebeliğin olur canım. Olacak olduktan sonra oluyor bak sen iyi örneksin buna. Rabbim ol dedikten sonra. Bizimkide laf işte. Yılların özlemi beklentisi bizimki.Yok canim icini ferah tur ben transfer sonrasi iki kez oyle hapsirdimki nerdeyse ulke cokucekti karnimda agridi kendimi kasdim diye :) suanlik pozitiv sonuc
Aunen hala inanamadin annem disinda kimseye bisey soylemedim ya yalnissa diyeHayırlı olsun inşallah sorunsuz sağ sağlim gebeliğin olur canım. Olacak olduktan sonra oluyor bak sen iyi örneksin buna. Rabbim ol dedikten sonra. Bizimkide laf işte. Yılların özlemi beklentisi bizimki.
Hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberler alırsınSaolasın. 8 hücreli 3. Gün embiryosu. İki idik bugün bire düşmüşüz. Onunda iyi olduğunu söyleriler. Rabbimden hayırlısı inşallah.
Amin inşallah. Tüm isteyen ve bekleyenler hayırlı haberler alsınHayırlı olsun transferin inşallah güzel haberler alırsın
Yaa cok tatli ayni annesi benimkilerde bana benziyo dermisim bana fotosuni digilde transfer sirasinda gosterdiler iste suraya biraktim falan diye tirnak ucu kadar bi sivi gibi bisey gorunuyoduEmbriyonun fotosunu verdiler bana Rabbim can verir ruh üfler inşallah.
Canım maşallah rabbim saklasın. Benim ikinci transferimde 3. Gün embriyosuydu seninki ile uzaktan yakından alakası yok ilk gördüğüm de zaten moralim bozulmuştu en iyisi buysa demiştim 3 tane transfer edilmişti. Ben çok bakardım nasıl olmalı sağlıklı mı diye. Zaten olmadı negatif sonuçlandı. Rabbim inşallah seninkini tutturacak görünce içimden tutunur bu minik dedimEmbriyonun fotosunu verdiler bana Rabbim can verir ruh üfler inşallah.
Amin canım. Hayırlısıyla güzel haberler alalim inşallahSelamlar
Çok şükür oldu bitti şimdi evimdeyim hastanede 30-35 dk yattım lavaboya gittim ve çıkış yaptık
Bana çok yorulmadan normal hayatınıza devam edin dediler .ben bugün biraz uzanıp dinleneceğim sadece
Herkese duaları iyi dilekleri için teşekkür ederim 26 kasım kanda hcg değerime bakılacak nasipse o güne kadar hiç bir şekilde test yapmayı düşünmüyorum
Allah a emanet olun güzel haberler hepimizin olsun istisnasız
bana benzio demi eheheh güldürdünüz beni o sıvı baloncuğu bende gördüm hayırlısı artıkYaa cok tatli ayni annesi benimkilerde bana benziyo dermisim bana fotosuni digilde transfer sirasinda gosterdiler iste suraya biraktim falan diye tirnak ucu kadar bi sivi gibi bisey gorunuyodu
Canım ben 3. Tedavi için adet olmayı bekliyorum yazabilirsin bu şekildeHayırlı sabahlar hanımlar
@chagiless sesin çıkmıyor merakta biraktin inşallah kötü birșey yoktur tatlım..
@maldelmor sende öyle, nerelerdesin?
*Idrarda pozitif alanlar betaHCG gördükten sonra pozitif diye listeye diye not düşecem!
E Ecehannnn tatlım bugün senin günün Rabbim kolaylaştırsin transferin hayırlı olsun. Senin de burda pozitif haberini görmek nasip olsun inşallah
İnşallah dediğin gibi olur canımm hikayem çok uzun bu yolda benimde. Doktorum bütün ekip elinden geleni yaptı tek bir embiryom yaşadı inşallah can olur tutunur banaCanım maşallah rabbim saklasın. Benim ikinci transferimde 3. Gün embriyosuydu seninki ile uzaktan yakından alakası yok ilk gördüğüm de zaten moralim bozulmuştu en iyisi buysa demiştim 3 tane transfer edilmişti. Ben çok bakardım nasıl olmalı sağlıklı mı diye. Zaten olmadı negatif sonuçlandı. Rabbim inşallah seninkini tutturacak görünce içimden tutunur bu minik dedim
Prolutex igne kullanıyorum bnde esim yapio insülin uclu iğneyle gobekten.Arkadaşlar progestan ıgnesı olan varmı aranızda varsa nasıl yaptırıyorsunuz ozellıklede cumartesi pazar hastahaneyemı gidiyorsunuz
Ben yaptırıyorum hafta içi sağlık ocagında hafta sonu da özel hastane yakın acilde yaptıyorum canımArkadaşlar progestan ıgnesı olan varmı aranızda varsa nasıl yaptırıyorsunuz ozellıklede cumartesi pazar hastahaneyemı gidiyorsunuz
Canim bende ymurtam buyuyunce cat ignesi vurulcam 5 gun sonra da transfer yapilcak kelebekmkelebek aynen senin gibi 3. Transfer ekleyebilirsiniz bizi de. Kizlar bir de ilk sayfadaki listede once poztif olup sonra benim gibi kimyasala donenleri de eklesek ya da belirtsek daha iyi olmazmiydi sizce ? Hani bu sekilde hem pozitif istatatistigi hem de kimyasal istatistigi cikmis olur mini grubumuzda mesela benim adimin karsisina pozitif - kimyasal gebelik diye yazilabilir.Buraya arkadaslar girdiginde bilgi sahibi olurlar. Hepinizi opuyorum❤ transferi olanlara hayirli haberler diliyorumCanım ben 3. Tedavi için adet olmayı bekliyorum yazabilirsin bu şekilde