• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Bende o ıgneden istemiştim doktorum ilk onu verdi sonra kalcadan daha etkili dedi ve 100 ml cıkardı ondan olsa benimki daha kolaydı bu hem cok agır geliyor inanın yapıp bitmesi 5 dk suruyor ılac yaglı inmiyor

Arkadaşlar progestan ıgnesı olan varmı aranızda varsa nasıl yaptırıyorsunuz ozellıklede cumartesi pazar hastahaneyemı gidiyorsunuz
2 ampulu bir siringaya cekip uyguluyoruz hafta ici saglik ocagi hafta sonu hastane. Ins hayirli bir sekild3 bu igneden kurtuluruz sana tavsiy3k ayni yere vurma oturup yatmani bile etkiliyor

2 ampulu bir siringaya cekip uyguluyoruz hafta ici saglik ocagi hafta sonu hastane. Ins hayirli bir sekild3 bu igneden kurtuluruz sana tavsiy3k ayni yere vurma oturup yatmani bile etkiliyor
Evet oyle cok agır geliyor bir gun Bı tarafa bir gun Bı tarafa vurduruyorum ınsallah hepimiz olumlu pozitif sonuclarla kurtuluruz

Canim bende ymurtam buyuyunce cat ignesi vurulcam 5 gun sonra da transfer yapilcak kelebekmkelebek kelebekmkelebek aynen senin gibi 3. Transfer ekleyebilirsiniz bizi de. Kizlar bir de ilk sayfadaki listede once poztif olup sonra benim gibi kimyasala donenleri de eklesek ya da belirtsek daha iyi olmazmiydi sizce ? Hani bu sekilde hem pozitif istatatistigi hem de kimyasal istatistigi cikmis olur mini grubumuzda 😊 mesela benim adimin karsisina pozitif - kimyasal gebelik diye yazilabilir.Buraya arkadaslar girdiginde bilgi sahibi olurlar. Hepinizi opuyorum❤ transferi olanlara hayirli haberler diliyorum
taze transfer mi olacaksın canım sen. Ben de pco olduğundan dondurulmuş oluyorum yani önümde 2 ayım falan var daha :110: Rabbim hayırlısını versin bu sefer kavuştursun bizi evlatlarımıza :KK200:

Merhaba bugün çok fena grip oldum ilaç da içemiyorum bitkisel bişey de içemiyorum bebeğim etkilenir mi ya herşey yolunda giderken nerden çıktı bu hastalık😰
Benimde boğazım da kuru ağrı var gece çok az öksürük oldu. Grip olmamak için elimden geleni yapıyorum duşa bile transfer sonrası 4 defa ancak girdim. Ama işte oluyor. Balgam yok kuru ağrı ılık su içiyorum dünden beri biraz yumuşadı. Arkadaş ballı süt demiş içeyim bende. Bende ilaç içmek istemiyorum ee içmezsem ilerlerse bu sefer enfeksiyon ya geçerse diyorum. C vitamini al. İnşallah yarına kadar geçer.

taze transfer mi olacaksın canım sen. Ben de pco olduğundan dondurulmuş oluyorum yani önümde 2 ayım falan var daha :110: Rabbim hayırlısını versin bu sefer kavuştursun bizi evlatlarımıza :KK200:
Hayir canim taze degil temmuzda 8 tane 5. Gun embriyom dondurulmustu. Hatirlarsan eylulde tek transfer megatif oldu.ekimde yine tek transfer kimyasal oldu..ara ara yazisip burdan hemde ozelden konusmustuk artik 2 serli koyacaklar aralikta 2 li konulcakmis. Hayirlisi morallerimizi yuksek tutalim bu grup cidden cok bereketli.. Yadee Yadee arkadas bi kurmus pir kurmus 🥰🙏 biz de siramizi bekliyoruz. Allah hayirli saglikli gebelik nasip etsin.

Merhaba kızlar bebeklerimin kalp atışlarını duyduk çok şükür Rabbime lekelenmem vardı bir haftadır doktor rahimde bir kanama alanı gördü çok şükür aktif bir kanamam yok açık kahverengi lekelenmem var İnsallah bu durumuda bebeklerime zarar vermeden atlatabilirim dualarınıza talibim 🙏

Merhaba kızlar bebeklerimin kalp atışlarını duyduk çok şükür Rabbime lekelenmem vardı bir haftadır doktor rahimde bir kanama alanı gördü çok şükür aktif bir kanamam yok açık kahverengi lekelenmem var İnsallah bu durumuda bebeklerime zarar vermeden atlatabilirim dualarınıza talibim 🙏

Gizin aydın inşallah durur lekelenmen de. Progestan iğne veya pruloton iğne kullanıyor musun

Hayırlı sabahlar hanımlar 🙂

chagiless chagiless sesin çıkmıyor merakta biraktin 😳inşallah kötü birșey yoktur tatlım..
@maldelmor sende öyle, nerelerdesin?

*Idrarda pozitif alanlar betaHCG gördükten sonra pozitif diye listeye diye not düşecem!

@Ecehannnn tatlım bugün senin günün Rabbim kolaylaştırsin transferin hayırlı olsun. Senin de burda pozitif haberini görmek nasip olsun inşallah 🎉💕
Kimyasal gebelik geçirdim ben kızlar değer yükseldi düştü kanamam var şuan ilaçları da bıraktım tekrar denicez bklm bu kadarmış demekki ömrü. Tutanlara hayırlısı olsun herkes kucağına alsın İnş sağ salim

Evet tekrar yaptırdım maalesef istenilen düzeyde yükselme olmadı. En azindan 130 olmasını istiyorduk 80 e yükselmiş anca. Moralim çok bozuk sabahtan beri.pazartesi tekrar test yapacam

Allah kerim dur bakalım cnm🖤

Kimyasal gebelik geçirdim ben kızlar değer yükseldi düştü kanamam var şuan ilaçları da bıraktım tekrar denicez bklm bu kadarmış demekki ömrü. Tutanlara hayırlısı olsun herkes kucağına alsın İnş sağ salim

Çok üzüldüm senin için 😔 yazmaman dan zaten korktum, birșey mi oldu diye..
Kan verdin mi hiç nasıl kimyasal olduğunu anladın nasıldı değerlerin??

Back