• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Cok teşekkürler ... hepimiz insallah 🙏🏻 Prof dr aygül demirol
Ben o doktoru bir süredir instagramdan takipteyim. Çok ilgili ve başarılı bir doktor. Eğer tekrar bir tedavi yaptırmam gerekseydi ona gitmeyi düşünüyordum ama çok şükür gerek kalmadı. İnşallah senin güzel haberlerini bekliyorum canım, bol şanslar 🍀☺️

Kızlar bugün 4. Gün bitti ağrım sızım yok ufak bişeyler hissetmek dışında. Sadece aklıma takılan bir durum oldu akşam jel pembe rekte geldi bir nohut tanesi kadar bunu iyiye yormalı miyim bir işaret arayıp duruyorum 😕
Benim de transfer günü hariç 3.günün gecesi yatmaya yakın jel turuncu pembe arası bir renkte geldi. Sonra bir kaç kere daha gördüm ara ara. Sonucumun pozitif olduğunu yeni öğrendim ☺️ İnşallah senin sonucun da pozitif olur 🙏🏻

Hayırlı sabahlar hanımlar 🙂

chagiless chagiless sesin çıkmıyor merakta biraktin 😳inşallah kötü birșey yoktur tatlım..
maldelmor maldelmor sende öyle, nerelerdesin?

*Idrarda pozitif alanlar betaHCG gördükten sonra pozitif diye listeye diye not düşecem!

E Ecehannnn tatlım bugün senin günün Rabbim kolaylaştırsin transferin hayırlı olsun. Senin de burda pozitif haberini görmek nasip olsun inşallah 🎉💕

Kızlar bugün 4. Gün bitti ağrım sızım yok ufak bişeyler hissetmek dışında. Sadece aklıma takılan bir durum oldu akşam jel pembe rekte geldi bir nohut tanesi kadar bunu iyiye yormalı miyim bir işaret arayıp duruyorum 😕
Genelde iyiye yor canim bende hicbisey olmuyo yada oluyordur ama gun icinde kosturmakdan fark etmedim bide jel kendisi de renk drgistire bikiyormus yani takilma buna ne iyi ne kotu anlamda

chagiless chagiless sesin çıkmıyor merakta biraktin 😳inşallah kötü birșey yoktur tatlım..

*Idrarda pozitif alanlar betaHCG gördükten sonra pozitif diye listeye diye not düşecem!

E Ecehannnn tatlım bugün senin günün Rabbim kolaylaştırsin transferin hayırlı olsun. Senin de burda pozitif haberini görmek nasip olsun inşallah 🎉💕
Bi sabah tekrar yaptim dunki daha koyudan solgun bi renk olmusken bugunki daha solgundan koyulasti kafayi yiycez ya surekli baslarnda durup aralarnda koyuluk farko varmi diye dusunurken sen aklima geldin hic bi silik cikmadan kanda pozitivdi esimi bile ikna edemiyorum anneme de kanda cikmadan soylemek istemiyorum :(

Bi sabah tekrar yaptim dunki daha koyudan solgun bi renk olmusken bugunki daha solgundan koyulasti kafayi yiycez ya surekli baslarnda durup aralarnda koyuluk farko varmi diye dusunurken sen aklima geldin hic bi silik cikmadan kanda pozitivdi esimi bile ikna edemiyorum anneme de kanda cikmadan soylemek istemiyorum :KK43:

Bence artık idrar yapma ne kalmış şurda test gününe. Sakın ol. Şükür çift çizgi gördün bekle derim ben zor olsa da.

Bence artık idrar yapma ne kalmış şurda test gününe. Sakın ol. Şükür çift çizgi gördün bekle derim ben zor olsa da.
Ilki koyudan siliklenmis ikincisi bugun yaptigim silikten koyulasmis :)

Eklentiler

• 057D4F37-3F6A-4251-A0FD-ADD7CB6A7979.jpeg
    057D4F37-3F6A-4251-A0FD-ADD7CB6A7979.jpeg
    36,4 KB · Görüntüleme: 52

Günaydın , bugün transfer gnüm evet dualarınıza minnettar olacağım inşallah Güzel haberler vereceğim.
İdrara sıkışık olacağım ana çok da aşırı olmayın bazen gecikmeler olabiliyor burada da devam edersiniz su içmeye dediler zaten mesanenin patlayacak kadar dolu olmasına gerek var mı ? Tecrubeli arkadaşlar acil yorumunızu rica edebilir miyim ?

Ben o doktoru bir süredir instagramdan takipteyim. Çok ilgili ve başarılı bir doktor. Eğer tekrar bir tedavi yaptırmam gerekseydi ona gitmeyi düşünüyordum ama çok şükür gerek kalmadı. İnşallah senin güzel haberlerini bekliyorum canım, bol şanslar 🍀
İnsallah rabbim bize de gösterir ... sağlıklı yarınlar dilerim ❤️🧿

Günaydın , bugün transfer gnüm evet dualarınıza minnettar olacağım inşallah Güzel haberler vereceğim.
İdrara sıkışık olacağım ana çok da aşırı olmayın bazen gecikmeler olabiliyor burada da devam edersiniz su içmeye dediler zaten mesanenin patlayacak kadar dolu olmasına gerek var mı ? Tecrubeli arkadaşlar acil yorumunızu rica edebilir miyim ?
Patlayacak kadar dolu olmasina gerek yok , ben öyle gittim almaları gecikince tuvalete girmek zorunda kaldım , cunku transfer anında da bastırıyorlar ... gerçi benim daha sonra anestezili olmak zorunda kaldı , hiç bir şey duymadım
Güzel geçecek insallah canım içini ferah tut , kaç transfer yapılacak ?

Evet canm bende senin gibi yaptm ama bilemeden. Bana transfere hafif sikisik geln dediler ama ben heyecandan lavaboya girip oyle gttm unuttm yani. Oraya gidince hatrladm orda 2 3 bardak su ictm bekle ameliyathaneye al diyene kadar artk ben orta karar sikismstm bide ameliyathane soguk sen ciplaksn daha fazla terikliyor sikismayi asla cok sikisik olmamak lazm. Ben doktora valla dr bey ben ck sikisik deilim dedm aynen cok olma zaten. Benmki kararnda oldu yanj

Patlayacak kadar dolu olmasina gerek yok , ben öyle gittim almaları gecikince tuvalete girmek zorunda kaldım , cunku transfer anında da bastırıyorlar ... gerçi benim daha sonra anestezili olmak zorunda kaldı , hiç bir şey duymadım
Güzel geçecek insallah canım içini ferah tut , kaç transfer yapılacak ?
2 tane nasipae

Hayırlısıyla sonuc alın insallah dun benimde transferım gerceklestı sıkısıktım gec alacaklarını soyledıler biraz bosaltmamı istediler yaptm dediklerini transfere aldılar mesane dolu degil dedi doktorum inanın bunuda yasadım doktor serum gibi bırsey le doldurdu geri mesanemı cok sıkısmayın ama gec alacagız bosaltın derselerde bosaltmayın cunku benim gibi suprızlerle karsılasabılırsınız

Bana 4 bardak içip gel biz takviye yaparız dediler. Saat 1 de olacaktı. Ben 6 7 bardak belki daha fazla içtim transfer 3 e kaldı mı 😂 3 e kadar neredeyse bir şey bırakmadım geri boşalttım en son transfer den beş dakika önce yine yaptım. Baktılar net görünüyordu. Onlar ne dediyse yap canım 😂😂rabbim yardımcın olsun. 🙏

cnm bende buralardaym. sayfayı uzsktan takıp edıyorum. transferım bu adetle başlıyoruz. bi hafta var adet olmama. dondurulmşlarla yola devam. sen naslsn.

Hayırlı olsun transferin, içini ferah tut hep güzel düşün güzel olsun 💓🙏🏻

Back