• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Bende oksapar kullaniyorum ama hic morluk olmuyor canim nasil yapiyosun? O gobekten yapilan igneyi gunde bir mi vuruluyosun?ben kalcadan yptiriyorum ama kalcamda derman kalmadi
Aynen yaa kalçadan yaptırmak çok fena ilk zamanlar bişey yoktu ama şu an çok acıyoo

Günde bir kez akşam saatı kendim belirledim merkez saati gün içinde sen belirle dedi iki iğnemi de yumurta geliştirici iğneler gibi yapıyorum. Ben ikinci tedavim de hibor kullanmıştım o daha çok yakıyordu birde taze transfer olunca yumurtanın iğneleri daha kötü olup kalçaya geçmiştim orayı da mahvetti. Benim derim sanırım hassas ya da kilom biraz var deri altı yağı yakıyor resmen.
Oksapar cok yakiyor canim ya ama cok sukur morarma olmadi.. ama kalcamin ustune oturamiyorum :-)

Bende göbekten vuruyorum. Bir tane prolutex progeston içeriği, bir tanede oksapar kan sulandırıcı. İkisini de kendim yapıyorum ama benim acıyor. Göbeğim morluk içinde ama olsun değer 🙏
Aynen benimde öyle morluğu geçtim içten sanki top top küçük bişeyler oldu iyi dağılmıyo mu ne bilemedim

Aynen benimde öyle morluğu geçtim içten sanki top top küçük bişeyler oldu iyi dağılmıyo mu ne bilemedim
Bana merkezden masaj yapın bastırarak dediler ilk başlarda iyi güzeldi amaaa artık ne faydaa yine de dağılmıyo üstelik dokundukça daha çok canım yanıyor

Sonuc pozitiv olan kizlar transfer gununden itibaren bi seyler hiss etdinizmi? Ben ilk transferde ilk iki uc gun bi sizinti falan vardi test guju yaklastikca fena halde bel agrisi oldu ama tutmadi ha bide transferden ince de sonrada herhalde ilaclardan feci meme agrisi oldu iyurken bile bitarafdan digerine donerken agridan uyaniuordum simdi oda yok acaba ilaclarin dizu degisti ondan mi hicbisey hiss etmiyorum bos gibi :(

S shemsim cnm ben 13 Kasım yapacam kan testi yükseldi mi düşük mü diye strese girmek istemiyorum. Ama belki kan testi gününe kadar tekrar idrarda baka bilir 🙄

Angelnursee Angelnursee pıhtılaşma yok ama zeki bey kan sulandiriciyi oğlumda yazmıştı bana. Ve bu seferde başlattı.

S shemsim cnm ben 13 Kasım yapacam kan testi yükseldi mi düşük mü diye strese girmek istemiyorum. Ama belki kan testi gününe kadar tekrar idrarda baka bilir 🙄

angelnur angelnur
Ama var gibi bence kesin tutdu :) bubarafa transfer gunu herhangi bur agrib sizin oldumu?Ben ilk transferde ilk iki uc gun bi sizinti falan vardi test guju yaklastikca fena halde bel agrisi oldu ama tutmadi ha bide transferden ince de sonrada herhalde ilaclardan feci meme agrisi oldu iyurken bile bitarafdan digerine donerken agridan uyaniuordum simdi oda yok acaba ilaclarin dizu degisti ondan mi hicbisey hiss etmiyorum bos gibi :KK43:

Bana merkezden masaj yapın bastırarak dediler ilk başlarda iyi güzeldi amaaa artık ne faydaa yine de dağılmıyo üstelik dokundukça daha çok canım yanıyor
Aynen benmde artık yapacak yer bulamıyorum acıdan rabbim sonunda sağlıkla hayırlısıyla mükafatımızı versin inşallahta 🤲🏻

İlaç olarak estrofeme devam ediyosunuz hepiniz demi benim pozitif olduğumu öğrendiği gün kesti Onu

Back