- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
Evet öyleymiş gün gün gelişimlerini izliyorum netten okuyorum minik ama beni daha şimdiden yataklara vurdular 3 saat uyumuşum bugün iş çıkışı eve gelince.Cok cabuk buyuyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyleymiş gün gün gelişimlerini izliyorum netten okuyorum minik ama beni daha şimdiden yataklara vurdular 3 saat uyumuşum bugün iş çıkışı eve gelince.Cok cabuk buyuyolar
Sende benim gbi dayanamayip erknden idrar ypmissin13 Kasım
Ay valla calisrken cok zor ben bulantidan resmen bittimEvet öyleymiş gün gün gelişimlerini izliyorum netten okuyorum minik ama beni daha şimdiden yataklara vurdular 3 saat uyumuşum bugün iş çıkışı eve gelince.
Mide yanmam var şimdilik oraya daha geçmedik. Çok hafif yemek sonrası bir tuhaf oluyor midem geçiyor. Yanma sabahları bayağı varAy valla calisrken cok zor ben bulantidan resmen bittim
Allah razı olsun canım uğrastın inş olmaz agrım#merhaba bende tüp bebek yöntemiyle hamileyim şuan 17+1 oldum ve hala jele devam ediyorum ilk başlarda benimde öyle geldi kahverengi tortular dha sonrasında siyah bile geldiğini gördüm gerçekten kullanması çok kötü bu ilaç ve ben Allh nasip ederse doğuma kadar devam". #Başka bir siteden alıntı yaptım çok bakmıştım transfer sonrası turuncu gelince o tutunma zamanından kalanlar geri geliyor ya da erimeyen içeride kalanlar renk değiştirip çıkıyor canım. Sancım ağrın olmasında inşallah
Bugün transfer sonrası 6.gün idi canımmm, Allahımm tamamına erdirir inşallah darısı size hayırlısıylaHeyoooo tebrikleerrr ❤sağlıkla kucağına ak Kaçıncı gün yaptın testi canım ?
Benim bugün yumurtalarım toplandı, ilk denemem, heyacanım her geçen gün artıyor...Selam kızlar ben tup bebek tedavisindeyım 19 kasım yumurta toplama işlemim olucak benım gıbı tedaviye başlayanlar varmı?
Insallah bulantin olmaz canim yaMide yanmam var şimdilik oraya daha geçmedik. Çok hafif yemek sonrası bir tuhaf oluyor midem geçiyor. Yanma sabahları bayağı var
Şimdi benim son adetim 13 ekim o zaman pazar günü 4 haftalık mı oluyorum? kese ne zaman görünür acabaaHayır canım sat günün başlangıç kabul ediyoruz. 5 Ekim son adet tarihim 4+6 günlük hamileyim yani.
Ben hiç kalçadan iğne olmadım canım, göbekten iğnem hiç canım yanmıyor, belki doktorun bu iğneyi değerlendirebilir canımm. Bu arada benim de son adet 13 ekimdi. Pazar günü 4 haftalık olacaklar inşaaallahhKızlar ben hergün hem crinone jel hemde günde 2 ampul progestan iğne oluyorum, pozitif haberinden sonra iğneler yine devam ediyor mu çok merak ediyorum çünkü çok canım yanmaya başladı son günlerde
Minnak yavrular yaa aynı zamanda gelişecekler demekki canım ne güzeeel Kalçadan iğneleri vermeyen doktor candır kıymetini bilin 15 gündür beni mahvetti devam etmese keşke yaaa iyice hassasiyet oluştuBen hiç kalçadan iğne olmadım canım, göbekten iğnem hiç canım yanmıyor, belki doktorun bu iğneyi değerlendirebilir canımm. Bu arada benim de son adet 13 ekimdi. Pazar günü 4 haftalık olacaklar inşaaallahh
Geçen hafta bende de oldu cnm uzan dinlen kırmızı olmadıkça korkmasykapusuz Angelnursee kızlar ve diğer arkadaslar progesteron fitil kullanıyorum az önce kahverengi olarak geri geldi. Haliyle korktum bende Tüp bebek doktoruma mesaj yazdım görmedi daha. Burada kontrol oldugum doktoruma yazdım o da progesteron iğne yaptır iki tane dedi. Ne yapayım kızlar kendı doktorumu mu beklıyım yoksa gideyim mi hastaneye
Var tabi maşallah cnm rabbim sevincimizi tam kılsın hepimizin şu mübarek gece
Beni test tarihinden 10 gün sonra keseye çağırdı cnm yani 25 test tarihim 5 i kese görmeye gittimŞimdi benim son adetim 13 ekim o zaman pazar günü 4 haftalık mı oluyorum? kese ne zaman görünür acabaa
12.haftaya kdr devam canimKızlar ben hergün hem crinone jel hemde günde 2 ampul progestan iğne oluyorum, pozitif haberinden sonra iğneler yine devam ediyor mu çok merak ediyorum çünkü çok canım yanmaya başladı son günlerde
O ignenin adi ne canim?Ben hiç kalçadan iğne olmadım canım, göbekten iğnem hiç canım yanmıyor, belki doktorun bu iğneyi değerlendirebilir canımm. Bu arada benim de son adet 13 ekimdi. Pazar günü 4 haftalık olacaklar inşaaallahh
Program var canım nette son sat gününü yazıyorsun kaç günlük olduğunu diyor :)) 5. Hafta içinde görünüyor canım salı günü gideceğim ben inşallah keseyi görmeyeŞimdi benim son adetim 13 ekim o zaman pazar günü 4 haftalık mı oluyorum? kese ne zaman görünür acabaa