• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

#merhaba bende tüp bebek yöntemiyle hamileyim şuan 17+1 oldum ve hala jele devam ediyorum ilk başlarda benimde öyle geldi kahverengi tortular dha sonrasında siyah bile geldiğini gördüm gerçekten kullanması çok kötü bu ilaç ve ben Allh nasip ederse doğuma kadar devam". #Başka bir siteden alıntı yaptım çok bakmıştım transfer sonrası turuncu gelince o tutunma zamanından kalanlar geri geliyor ya da erimeyen içeride kalanlar renk değiştirip çıkıyor canım. Sancım ağrın olmasında inşallah 🙏
Allah razı olsun canım uğrastın inş olmaz agrım 🙏🏻

Kızlar ben hergün hem crinone jel hemde günde 2 ampul progestan iğne oluyorum, pozitif haberinden sonra iğneler yine devam ediyor mu çok merak ediyorum çünkü çok canım yanmaya başladı son günlerde:KK43:

Kızlar ben hergün hem crinone jel hemde günde 2 ampul progestan iğne oluyorum, pozitif haberinden sonra iğneler yine devam ediyor mu çok merak ediyorum çünkü çok canım yanmaya başladı son günlerde:KK43:
Ben hiç kalçadan iğne olmadım canım, göbekten iğnem hiç canım yanmıyor, belki doktorun bu iğneyi değerlendirebilir canımm. Bu arada benim de son adet 13 ekimdi. Pazar günü 4 haftalık olacaklar inşaaallahh 🥰

Ben hiç kalçadan iğne olmadım canım, göbekten iğnem hiç canım yanmıyor, belki doktorun bu iğneyi değerlendirebilir canımm. Bu arada benim de son adet 13 ekimdi. Pazar günü 4 haftalık olacaklar inşaaallahh 🥰
Minnak yavrular yaa aynı zamanda gelişecekler demekki canım ne güzeeel 😊 Kalçadan iğneleri vermeyen doktor candır kıymetini bilin 😂 15 gündür beni mahvetti devam etmese keşke yaaa iyice hassasiyet oluştu

sykapusuz sykapusuz Angelnursee Angelnursee kızlar ve diğer arkadaslar progesteron fitil kullanıyorum az önce kahverengi olarak geri geldi. Haliyle korktum bende 😔 Tüp bebek doktoruma mesaj yazdım görmedi daha. Burada kontrol oldugum doktoruma yazdım o da progesteron iğne yaptır iki tane dedi. Ne yapayım kızlar kendı doktorumu mu beklıyım yoksa gideyim mi hastaneye
Geçen hafta bende de oldu cnm uzan dinlen kırmızı olmadıkça korkma

O ignenin adi ne canim?

Şimdi benim son adetim 13 ekim o zaman pazar günü 4 haftalık mı oluyorum? 😊🤰 kese ne zaman görünür acabaa
Program var canım nette son sat gününü yazıyorsun kaç günlük olduğunu diyor :)) 5. Hafta içinde görünüyor canım salı günü gideceğim ben inşallah keseyi görmeye 🙏🙏

Back