Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne guzel ya bende bi doktoruma sorayimProlutex 25 mg canımm, sıfır acı ve en güzeli kendim vuruyorum tabi doktora sormak lazım aralarında Bi fark var mı diye canımm.
Benim göbekten ama belki kalçadan özellikle istemiştir doktorun canımmCanim bu prolutex kalcadan da oluyo mu bn bugun ilk defa vuruldum dr ole demişti bi arkadaş ta gobekten vurulcak o diyo kafam karisti.. ayni yerde tedavi oluyoruz o kisiylede..
Hayırlı olsun canm kucağına almakta nasip olsun inşallah kaçtane transfer edildi peki ❤Bekleyemedim canım yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun dualarım hepimize, 30 ekim günü 5. Gün blast dondurulmuş embriyo transfer olduktan sonra 9. Gün kanda 224 değeri gördüm Rabbime binlerce şükürler olsun
ben ypiyorum cnmKızlar oksapar ve prolutexi göbekten kendiSi yapan var mı
Ben estorfeme başladım 18 kontrolüm var sessiz sessiz bekliyorum o gün transfer ve hangi emriyo koycağı belli olacak tabi kan sonucum ve ultrason göreHayırlı sabahlar hanımlar
Puzzle01 bugün iyi haberler al merkezden inşallah tatlım.
M Merabd inşallah herşey yolunda ve sende bugün tedaviye başlarsın, kontrolden çıkınca yaz.
E Ecehannnn cnm senin transfer tarihin pazartesi mi belli olacaktı??
Ankara345 nasıl gidiyor cnm sesin çıkmıyor?!
İyi hafta sonları dilerim herkese
Canım şimdi bilgine baktımda 3.gün emriyosu erken olabilir bence test için bu koonu çok yer okudum 3. Gün biraz idrara geç geçiyor hemen kendini üzüp strese sokma bence test gününü bekle derimGünaydın. Maalesef olmadı kızlar bugün transferin 9. Günü ve idrarda silik çizgi bile yok tertemiz. Çok üzgünüm.
Ben estorfeme başladım 18 kontrolüm var sessiz sessiz bekliyorum o gün transfer ve hangi emriyo koycağı belli olacak tabi kan sonucum ve ultrason göre
Günaydın. Maalesef olmadı kızlar bugün transferin 9. Günü ve idrarda silik çizgi bile yok tertemiz. Çok üzgünüm.
Evet öyle aslında hikayeler var ki idrarda görmeyip kanda görenler veya sonradan idrarda görenler vs vs aslında hepsini biliyorum kızlar ama insan başına gelince o seçeneklere daha fazla bel bağlayıp sonucuna yıkılmaktan korkuyor. Pazartesi kan vericem o zamana kadar ilaçları düzenli kullanıcam ama ümitliydim o sarsıldı bi anda. Ne bileyim belki de dediğiniz gibidir ama o seçenek şuan zayıf geliyor bana nedense. Zaten his olarak adet ağrıları başladı bakalım diyecek hiç bişey yok herşey Allah tan..
Bana merkezden masaj yapın bastırarak dediler ilk başlarda iyi güzeldi amaaa artık ne faydaa yine de dağılmıyo üstelik dokundukça daha çok canım yanıyor
benim bugün toplama tarihim kesinleşecek inşallah ; şu an için pazartesi toplama planlanıyor . Bu arada birşey soracaktım transfer toplama tarihi dahil mi 5 gün sayılıyor hariç mi ?Hayırlı sabahlar hanımlar
Puzzle01 bugün iyi haberler al merkezden inşallah tatlım.
M Merabd inşallah herşey yolunda ve sende bugün tedaviye başlarsın, kontrolden çıkınca yaz.
E Ecehannnn cnm senin transfer tarihin pazartesi mi belli olacaktı??
Ankara345 nasıl gidiyor cnm sesin çıkmıyor?!
İyi hafta sonları dilerim herkese ❤
benim bugün toplama tarihim kesinleşecek inşallah ; şu an için pazartesi toplama planlanıyor . Bu arada birşey soracaktım transfer toplama tarihi dahil mi 5 gün sayılıyor hariç mi ?
aynı ağrıyla uyandığım gün idrarda silik çizgi gördüm ben hadi inşallah günümüzde aynı bende aynı transfer dahil 8. gündeydimBende bu sabah adet olacak gibi ağrıyla uyandım bugün transfer günü dahil 8.günüm..
Evet , ilk denememiz kismet olursaToplama günü sayılmıyor. Senin taze transfer mi olacak
Evet , ilk denememiz kismet olursa
aynı ağrıyla uyandığım gün idrarda silik çizgi gördüm ben hadi inşallah günümüzde aynı bende aynı transfer dahil 8. gündeydim
evet ben zaten testi perşembe günü yaptım bugün değilBen 2 Kasım transfer oldum senin ki 31 Ekim değil miydi