• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Bende göbekten kan sulandırıci clexan hergun 1 tane vuruyorum. Progestan 1 ampül hergun kalçada. Sabah akşam 2șer tane estrofem. Sabah akşam 1 tane crione jel.
Estrofemi kalp atışını duaya a kadar demişti doktor, kan sulandirici doğuma kadar. P. Iğne ve jel tahminen 12 haftada kesilir bence🙄🤔

Gözünaydın canım benim inşallah sağlıkla alırsın kucağına🙏🏻 Bu konuyu sen açtın ve senin sayende biraraya geldik, iyi ki burda paylaşımlarımız oldu şimdi de senin mutlu haberini aldık ☺️ Darısı hepimizin başına inşallah

Amin inşallah burda güzel haberleri böyle paylaşmak nasip olacak..

Program var canım nette son sat gününü yazıyorsun kaç günlük olduğunu diyor :)) 5. Hafta içinde görünüyor canım salı günü gideceğim ben inşallah keseyi görmeye 🙏🙏
Hadi hayırlısı canım çok heyecanlı 🙏senin tarihin yakınmış ben artık memlekete dönünce kese görünür

Bende göbekten vuruyorum. Bir tane prolutex progeston içeriği, bir tanede oksapar kan sulandırıcı. İkisini de kendim yapıyorum ama benim acıyor. Göbeğim morluk içinde ama olsun değer 🙏
Bende oksapar kullaniyorum ama hic morluk olmuyor canim nasil yapiyosun? O gobekten yapilan igneyi gunde bir mi vuruluyosun?ben kalcadan yptiriyorum ama kalcamda derman kalmadi

Bende göbekten kan sulandırıci clexan hergun 1 tane vuruyorum. Progestan 1 ampül hergun kalçada. Sabah akşam 2șer tane estrofem. Sabah akşam 1 tane crione jel.
Estrofemi kalp atışını duaya a kadar demişti doktor, kan sulandirici doğuma kadar. P. Iğne ve jel tahminen 12 haftada kesilir bence🙄🤔
Canim zeki bey oksapari 12.haftada birak dmsti bana sende pihtilasma sorunu filnmi cikti??

Bende oksapar kullaniyorum ama hic morluk olmuyor canim nasil yapiyosun? O gobekten yapilan igneyi gunde bir mi vuruluyosun?ben kalcadan yptiriyorum ama kalcamda derman kalmadi
Günde bir kez akşam saatı kendim belirledim merkez saati gün içinde sen belirle dedi iki iğnemi de yumurta geliştirici iğneler gibi yapıyorum. Ben ikinci tedavim de hibor kullanmıştım o daha çok yakıyordu birde taze transfer olunca yumurtanın iğneleri daha kötü olup kalçaya geçmiştim orayı da mahvetti. Benim derim sanırım hassas ya da kilom biraz var deri altı yağı yakıyor resmen.

Canim zeki bey oksapari 12.haftada birak dmsti bana sende pihtilasma sorunu filnmi cikti??

Yok ama. Benim bir kaybım ve oğlum 28 haftalık dünya ya geldiği için bu sefer öyle yapalım dedi. Bide ben oğlumda kan sulandiriciyi doğuma kadar kullandım

Back