• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Hanımlar bugün transfer günü dahil 7.günüm
Dün ki testimden biraz daha belirgin az önce yaptım
Eki Görüntüle 2552406
Ohhh cok şükür canım sağlıkla devam eder inşallah. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun her gün girip okuyorum sizin pozitifleri gördükçe cok mutlu oluyorum.Negatif olanlarada Rabbim maddi manevi tekrar deneyecek gucu versin ve son negatif olsun

Hayırlı sabahlar hanımlar 💕
Cumamız mübarek olsun hayırlı kandiller. Birbirimize dua edelim inşallah, nasip ya. Kiminin duası.. :KK51:

@shemsim G Gozde09 @maldelmor hanımlar bugün sizin gününüz hayırlı olsun transferiniz❤ 9 ay sonra kucağınızda bebek sevmeyi nasip etsin Rabbim..
Amin canim inşallah 🙏 transfer oldu dinleniyorum

kizlar az once kucuk idrarimi yaptim peceteye silince cok hafif acik renkte leke grdum neden olur

Kırmızıya dönmedikce sıkıntı olmaz insallah.jel kullanıyorsan odan da. Olabilir. Veya bebeğin kendisine yer açıyordur biraz daha🤗

progestan kullniyrum onunla beraber hafis acik renkte 1 kere silince geldi ins oyledr cnm
Hiç korkma benim arkadaşım tüp bebek üçüncü haftasında kanamayla acile kaldırıldı yine bebeği onunla oldu doğdu hatta şuan 3 aylık 🥰 ki seninki açık renk büyük ihtimalle jel tahrişi, hiç bunları kafana takma o can aramıza katılacaksa buna hiçbişey engel olamaz

Canımmm çok şükür diyelim 💗💗 bende senden gaza geldim yarın sabah ilk idrarımla yapcam, 3. Gün embriyosu 9. Gün olcak yarın, varsa çıkar heralde

Eve çok şükür rabbime 4 transferden 3 tanesi pozitif. Nasıl sukredecegimi bilmiyorum.. Sizlere bugün çok. Dua edecem...

Cnm Benim. Yüzünden gaza gelmeni. İstemem ben kendimi öyle ayarlanmıştım okadar nötr davrandım ki 13 kasım kan sonucu benim. Aklımdaydi sadece nasıl olsa erken. Diye yapıp atacaktım testi🤷‍♀️

Eve çok şükür rabbime 4 transferden 3 tanesi pozitif. Nasıl sukredecegimi bilmiyorum.. Sizlere bugün çok. Dua edecem...

Cnm Benim. Yüzünden gaza gelmeni. İstemem ben kendimi öyle ayarlanmıştım okadar nötr davrandım ki 13 kasım kan sonucu benim. Aklımdaydi sadece nasıl olsa erken. Diye yapıp atacaktım testi🤷‍♀️
Olsun canım olumlu yada olumsuz önden hazırlıklı olmakta yarar var bence de.. aklımdaydı 10. Gün yaparım diyordum ama yarın yapcam 😍

Hiç korkma benim arkadaşım tüp bebek üçüncü haftasında kanamayla acile kaldırıldı yine bebeği onunla oldu doğdu hatta şuan 3 aylık 🥰 ki seninki açık renk büyük ihtimalle jel tahrişi, hiç bunları kafana takma o can aramıza katılacaksa buna hiçbişey engel olamaz
biranda panik oldum bu mubarek gunde rabbim korusun meleklerimizi amin

Hadi bu sefer birbirimize destek olalım ve test günümüze kadar sabredip bekleyelim 😇 benim minnoşlarımda 5 günlük 2 taneler şuan içimde 😍😍 ayrıca İngiltere bildiğim kadarıyla dünyada ilk tüp bebeğin yapıldığı ülke. Bu konuda çok iyi olacaklarını düşünüyorum, enerjini yüksek tut ve doktorlarına güven 🙏🏻🥰

oy maşallah inş tutunurlar canım 😍 ben daha önce 2 kez devlette yaptırdım negatif oldu hatta 2. De embriyolar gelişmedi bile özel bi kliniğe gidiyorum artık devlette yumurtalarım olgunlaşmadan toplamışlar meğerse 😒 eskiyi bilmiyorum ama sağlık sistemi çok kötü burda. Bu gittiğim yer iyiye benziyo. Aslında Allah can verdikten sonra doktor klinik sadece bi bahane rabbim inş bize de annelik duygusunu yaşatır karnımızdakilere can verir inş 🌹❤️

Back