• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Pozitif alan tüm arkadaşlar tebrik ederim inşallah bende güzel haber verebilirim burada, yarın test günüm, ama ne kan ne idrar testi ikisine de cesaretim yok benim
Kaçıncı gün ebriyosu cnm çıkar aslında kandil günü rabbim seni de sevindirsin

Amin canım inşallah 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer edilmişti nnegatif görmekten korkuyorum, bugüne kadar bekledim hiç test yapmadım canım
Bende zorlamam seni cnm ben bekleyemeyenler kulübündenim😁
Yarın direk git kan ver bize müjde ver❤😍

Bende zorlamam seni cnm ben bekleyemeyenler kulübündenim😁
Yarın direk git kan ver bize müjde ver❤😍
Yaa aslında çok merak ediyorum ama eşim de bekle birlikte yarın gidelim öğrenelim diyor bakalım bugün olmasa da yarın öğrenecez mecbur 😊 inşallah pozitifi görmek bize de nasip olur tüm bekleyenlere isteyenlere emek verenlere

Yaa aslında çok merak ediyorum ama eşim de bekle birlikte yarın gidelim öğrenelim diyor bakalım bugün olmasa da yarın öğrenecez mecbur 😊 inşallah pozitifi görmek bize de nasip olur tüm bekleyenlere isteyenlere emek verenlere
Amin cnm inşallah belirtin varmı

IMG-20191108-WA0001.jpg

Amin cnm inşallah belirtin varmı
Belirti olarak kendimi dinlemedim hiç canım lekelenme olmadı kaşık agrım arada oldu ama o kadar çok ilaç iğne kullanıyorum ki 15 gündür onların etkisidir diye düşünüyorum göğüs hassasiyeti gece uykudan uyanıyorum bulantı hissiyle falan ama bunlar hep ilaçların yan etkisinde yazıyor

Canım şimdi ben çok zayıfım gene de insülin direnci var mıdır birde glukofen i kullanmasam tüp bebeğin tutmama durumu olur mu sırf bu yüzden inan akşama kadar elimde poşet felaket bişi bu ve hiçbirsey de yiyemiyorum bu ilaç in verdiği bulantidan
canim çok zayufsan belki vücut ondan kaldirmiyordur. sen doktorunla konus bu konuyu şikayetlerini anlat belki mg dusurur

Hayırlı sabahlar hanımlar 💕
Cumamız mübarek olsun hayırlı kandiller. Birbirimize dua edelim inşallah, nasip ya. Kiminin duası.. :KK51:

S shemsim @Gozde09 @maldelmor hanımlar bugün sizin gününüz hayırlı olsun transferiniz❤ 9 ay sonra kucağınızda bebek sevmeyi nasip etsin Rabbim..
Tesekurler canim kizlar en son pazartesi endmetrium 10,5du bugun cok artmaz dimi? Gecen au cok kalinlasti diye transfer ertelenmisti daha transfer sirasinda sorupta moral bozmak istemedim

İki gun sonra tekrarladigimizda 155 olmustu, ve oglum var o gebelikten o yuzden moralini sakin bozma gayet guzel degerin. Transferin 9. Gunu yapmistim ben kan testini yani bizim merkez o sekilde istiyordu. Senin kacinci gunuydu transferinin?
maşallah canim Allah bagislasin oğlunu. ins bu sefer de vardir. ins benimkide vardır ne diyeyim. benim transfer günü dahil dün 10 günüm du yarin tekrarliycaz

Kizum 5 gun embriosumuydu?

Evet 5.gün tek embriyo konulmuştu. Transfer dahil 7.günüm

Yaaa maşallah çoook güzel, sağlıkla devam etsin inşallah Canımmm. Bu erken gebelik testi mi? Normal mi? Hemen mi çıkıyor bekleyince mii bir de ilk idrar değil dimi??

Normal 5tlik gebelik testi evet ilk 5dk da çıktı. Ve sabah ilk idrarla yaptım

Tesekurler canim kizlar en son pazartesi endmetrium 10,5du bugun cok artmaz dimi? Gecen au cok kalinlasti diye transfer ertelenmisti daha transfer sirasinda sorupta moral bozmak istemedim

Yok cnm. Mesela benim de transferden önce son kontrol pazartesi olmuştu ozaman 11 çıkmıştı. Transferimde cumartesi oldu.

kizlar hamilelik gununu sayarken embryonun 5 gunluk oluaunuda ekliyormuyuz mesela transferin 20 . gunundeyim diyelim + 5 gun daha ekleniliyor mu

Back