• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Ya ben geçen sefer karnımda bir dolgunluk hissediyodm hep ağrı gibi bu sefer çok rahatım bunu taktım şimdi de Yadee Yadee acaba Rahime çizik atıldı diye mi rahatım başka Bi neden gelmedi aklima

Ya ben geçen sefer karnımda bir dolgunluk hissediyodm hep ağrı gibi bu sefer çok rahatım bunu taktım şimdi de Yadee Yadee acaba Rahime çizik atıldı diye mi rahatım başka Bi neden gelmedi aklima

Belkide inan bende diğer transfer sonrası bekleme sürelerini hatırlamıyorum. Sanki ilk defa olmuş gibi. Ama bende boş hissediyorum gibi anlamadım

Canım. Çok sevindim, senin Bebişler döndükten sonra genetiğe dayandılar iyi olacaklarını biliyordum.. herkesle birlikte seni özellikle takip ediyordum. Yalnız merkez gerçekten kalp krizi geçirtir o nasıl müjde vermek öyle sanki kötü olmuş da ikinci tedaviyi kararlaştıracaklarmış gibi 😁
Canım çok şükür rabbim arttığını da göstersin hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bn şehir dışından geliyorum aradılar çağırdılar zaten öyle düşündüm kesin olumsuz başka dondurulmuş embriyomda yol tedavim bitti diye yeniden başlayalım diye konuşacaklar dedim ama şükür olmuş ama ömrümden ömür gitti o ayrı

kizlar günaydin birsey sorucam sizlere. Hamileliginizi ogrendikten sonra kacinci ayinizda cinsel beraberlik yasadiniz yada yasanila biliniyrmus biraz özel bir soru ama k.bakmyin.
Ben oğlumda 11 haftadan sonra izin verdi doktor cnm geçen gittiğimde de kalp atışına kadar beraberlik olmasın dedi bakalım
Adamda gün sayıyor:confused::KK22::KK22:

Hanımlar bugün transfer günü dahil 7.günüm
Dün ki testimden biraz daha belirgin az önce yaptım
IMG_20191108_120241.jpg

Yumurta toplama işlemim tamamlandı, 5 yumurta toplanmış, yarın kalitesi vs ile ilgili detaylı bilgi verilecek... Yine 1 poşet dolusu ilaç verdiler, progesteron (fitil ve kalçadan iğne) aspirin, folik asit...
Ofis ortamında çalışmadığım için ilaç uygulamalarım çok zor, şu süreci de hayırlısıyla atlatsam 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
transfer gününü heyecanla bekliyorum, umarım herşey yolunda olur...
Sanırım bu süreçte diğer önemli noktada doktorunuz, doktorum beni çok rahatlatıyor...

Yumurta toplama işlemim tamamlandı, 5 yumurta toplanmış, yarın kalitesi vs ile ilgili detaylı bilgi verilecek... Yine 1 poşet dolusu ilaç verdiler, progesteron (fitil ve kalçadan iğne) aspirin, folik asit...
Ofis ortamında çalışmadığım için ilaç uygulamalarım çok zor, şu süreci de hayırlısıyla atlatsam 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
transfer gününü heyecanla bekliyorum, umarım herşey yolunda olur...
Sanırım bu süreçte diğer önemli noktada doktorunuz, doktorum beni çok rahatlatıyor...
Hayırlı olsun canım çok heyacanlı bir süreç belki sende haftaya transfer olacaksın? Ben haftaya çarşamba hayırlısı olsun inşallah

Back