• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

oy maşallah inş tutunurlar canım 😍 ben daha önce 2 kez devlette yaptırdım negatif oldu hatta 2. De embriyolar gelişmedi bile özel bi kliniğe gidiyorum artık devlette yumurtalarım olgunlaşmadan toplamışlar meğerse 😒 eskiyi bilmiyorum ama sağlık sistemi çok kötü burda. Bu gittiğim yer iyiye benziyo. Aslında Allah can verdikten sonra doktor klinik sadece bi bahane rabbim inş bize de annelik duygusunu yaşatır karnımızdakilere can verir inş 🌹❤️
İnşallah sonuç iyi olur tatlım sanki bu sefer içimde daha pozitif bir his var 😍🙏🏻

Normal 5tlik gebelik testi evet ilk 5dk da çıktı. Ve sabah ilk idrarla yaptım
[/QUOTE]
Ben de eve gider gitmez ben de test yapacağımmm, valla daha fazla dayanamıcaam. inşallah ikinci çizgiyi görmek nasip olur 🙏

Normal 5tlik gebelik testi evet ilk 5dk da çıktı. Ve sabah ilk idrarla yaptım
Ben de eve gider gitmez ben de test yapacağımmm, valla daha fazla dayanamıcaam. inşallah ikinci çizgiyi görmek nasip olur 🙏
[/QUOTE]

Amin inşallah cnm yinede çıkmazsa stress yapma ilaçlarını devam et test günü en doğru sonucu gösterir ❤️

Aaaaa yarını bekleyemedin mi 😂
Hadi hayırlı olsun tatlım 💕😍
Kaçıncı günun kaçıncı gün embriyo transferi olmuştu
Bekleyemedim canım yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun dualarım hepimize, 30 ekim günü 5. Gün blast dondurulmuş embriyo transfer olduktan sonra 9. Gün kanda 224 değeri gördüm Rabbime binlerce şükürler olsun

Anladım cnm teşekkür ederim .ben bu glukofen i kullanmadığım taktirde tedaviye olumsuz etkisi olur mu peki tutmaması gibi
Canim geçmiş olsun ben de opudan sonra ohss oldum ve biteral monodoks dostinex bir de cetrotide iğnesi ayrıca günlük 3 serum kullanıyorum bende ki mide bulantisini anlatamam sana doktora soyledjm o da ilaçlar da yapıyor hem de ohss durumu da yapıyor ama mecburuz dedi mecbur katlaniyorum

Canım şimdi ben çok zayıfım gene de insülin direnci var mıdır birde glukofen i kullanmasam tüp bebeğin tutmama durumu olur mu sırf bu yüzden inan akşama kadar elimde poşet felaket bişi bu ve hiçbirsey de yiyemiyorum bu ilaç in verdiği bulantidan
Canim bu arada ben de zayıfım belki de zayif oldugumuz icin de ilaçlar cabuk dokunuyordur

Biri 10 diğeri 6 ydı canım ama ben hücrelere bağlamıyorum genelde geçenkinde de 10 hücreliydi olmadı
Hücreler onemli degil mi canim.benim de 3.gunde donduruldu ohss den dolayı iki tane 6 hücreli embriyom var da o yuzden sordum ama konu sahibimizin de ilk bebeği 3.gun 6 hücreliymis bana doktor biri.1.kalite diğeri 2.ci dedi

Biri 10 diğeri 6 ydı canım ama ben hücrelere bağlamıyorum genelde geçenkinde de 10 hücreliydi olmadı
Niye 5.gune kadar beklemediniz peki dedjm.madem oyle onlarda sağlıklı yumurta az olduğu icin riske atmak istemedik dedi ama yalan mi doğru mu bilmiyorum

Niye 5.gune kadar beklemediniz peki dedjm.madem oyle onlarda sağlıklı yumurta az olduğu icin riske atmak istemedik dedi ama yalan mi doğru mu bilmiyorum
Benim 3. Bebek denemem ve hiç beşinci güne gidemedik çünkü az embriyo onlar için risk doğal ortamında yani anne rahminde şansı daha fazla. Yani doğrusunu yapıyorlar aslında. Sen içini rahat tut kendini doktoruna bırak o en doğrusunu yapar. Allah izin verirse de müjdeli haber alırız yoksa ne hastane ne doktor sebep sadece onlar.

sykapusuz sykapusuz Angelnursee Angelnursee kızlar ve diğer arkadaslar progesteron fitil kullanıyorum az önce kahverengi olarak geri geldi. Haliyle korktum bende 😔 Tüp bebek doktoruma mesaj yazdım görmedi daha. Burada kontrol oldugum doktoruma yazdım o da progesteron iğne yaptır iki tane dedi. Ne yapayım kızlar kendı doktorumu mu beklıyım yoksa gideyim mi hastaneye

Kızlaaar orda hayalet Bi çizgi mi vaaaar Allahımmm yalvarırım gördüğüm doğru olsun 🙏 Bi bakın kızlar dua edin nolur, hepimiz mutlu haberler alalım inşaaallah

Back