iyi akşamlar kızlar benim kırmızılar hala gelmediiiiiii gelmedikce de iyice umutlanıyorum rabbim umutlarımı boşa çıkarmasın inşalah bebiş gelmiştir
ayyy bnde heyecanlandım kız inş vardır yaa
iyi akşamlar kızlar benim kırmızılar hala gelmediiiiiii gelmedikce de iyice umutlanıyorum rabbim umutlarımı boşa çıkarmasın inşalah bebiş gelmiştir
kelam, canım şimdi baktımda, senin iki gün geçmiş, inş. rabbim yüzünü gülgürsün. ne zaman test yapacaksın?
selam arkadaşalar.
bugün döndüm evime. cumartesi eskişehirde doktora göründüm ve aynı şeyleri söyledi
doktor ne yapalım dediğinde, ben yine salı gününü bekleyeceğimi söyledim.
ama gerek kalmadı. maalesef cumartesi öğleden sonra kanama ve hafif ağrıyla düşük başladı.
pazar sabahı, yani bugün 4 de düşük gerçekleşti
Rabbim enkısa zamanda sizlerin yüzünü güldürsün, bat' ı yaklaşan arkadaşlar inş. gönlünüze göre olur.
selam arkadaşalar.
bugün döndüm evime. cumartesi eskişehirde doktora göründüm ve aynı şeyleri söyledi
doktor ne yapalım dediğinde, ben yine salı gününü bekleyeceğimi söyledim.
ama gerek kalmadı. maalesef cumartesi öğleden sonra kanama ve hafif ağrıyla düşük başladı.
pazar sabahı, yani bugün 4 de düşük gerçekleşti
Rabbim enkısa zamanda sizlerin yüzünü güldürsün, bat' ı yaklaşan arkadaşlar inş. gönlünüze göre olur.
evetttt gunaydın kızlar bende cuma gunu dayanamayıp kan testı yaptrdım ve sonuccc
0100 bıs yok bosu bosuna
ve adetıme tam 11 gun kaldı
bılmıorm kan testım negatıf cıktı ama ben hala kendımı hamıle olacakmısım gıbı hıssedıorm
Adetine bugün 11 gün kaldıysa cuma 14 gün varmış. Eee zaten yumurtlama zamanınmış daha senin :) Hamilelik olması mümkün değil ki. Çalışma yapacağınız tarihlermiş test yaptırdığınız tarih. İnşallah boş geçmemişsinizdir.
ordakı kadın bana 1 gun bıle gecse cıkar demıstı yalanmıs demekkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?