Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kızlar hamileyimmm çok mutluyum rabbim herkese nasip eder inşallah
Benim regl günümde bugün ancak 3 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı
Belirti felan da yok muhtemelen olmamıştır demi???
Gerçi hiçte hastalanacak gibi değilim. 3 gün önce olsa çıkardı heralde...
idrarda hemen çıkmıyormuş canım kan testi yaptır adete 1 hafta varken bile kanda çıkıyormuş
kevok hadı test yappppppppppppppppppppp
Kan testi yapmak istemiyorum( Biraz bekliycem hafta sonuna kadar hasta olmassam belki yine test yaparım
Umarım sizin sonuç olumlu olur
evet kızlar hamileyimmm çok mutluyum rabbim herkese nasip eder inşallah
canlarım cvp veremedim acil çıkmam gerekti zaten yaptım test bekler miyim ama geçen ay da aynı şey olmuştu gölge gibi çıktı 2. çizgi ama dediğim gibi geçen ay da aynısı olduğu için ciddiye almıyorum zorla görünen çizgileri sanırım bende adet yaklaşınca çıkıyor o çizgiden negatif yani artık 12 si benim bat bekliycem olmazsam 13 de yapıcam tekrar....
ben senın hamıs olduunu hıssedıorm
koysana fotoyu testın fotosunu meraklandım cok
ooyyy ağzından bal damlıyor inşallah hadi hepbirlikte olalım da arka arkaya doğururuz bana deli diyeceksiniz şimdi anlatayım yaptım testi sabah o dediğim saçma 2. çizgi çıktı sonra meraktan parçaladım testin içine baktım anlıycanız accık dağıttım çöpte şu anda du bakiim bişi olmadıysa çekerim
kevok catlamak uzereyım meraktan
anladım canım sen bekle bakalım 1 2 gun daha testı tekrarla ynetatlım çöp karıştırmak zor iş iice deli diyecekler işteyim buldum ama iyice dağılmış tatlım ben parçalayınca çekemedim ama negatif canım ya eminim yani geçen ay da böyle olmuştu koştura koştura kan testine gittim boynu bükük geri döndüm o zaman adetim de geçmişti üstelik neyse ben artık bekliycem adetimin geçmesini yoksa içim içimi yiyor.
anladım canım sen bekle bakalım 1 2 gun daha testı tekrarla yne
ben hıssedıorm kı bebısın geldı senın
teşekkür ederim canım inşallah dua edicem hepinizetebrik ederim cnm darısı başımıza ...
canım ben erken gebelik testi yaptım 4 gün kala negatif çıkmıştı dün gece yaptım testimi pozitifti kan verdim pozitif çıktıKan testi yapmak istemiyorum( Biraz bekliycem hafta sonuna kadar hasta olmassam belki yine test yaparım
Umarım sizin sonuç olumlu olur