benide eklermisiniz bat tarihim 5 ekim,eğer kırmızıyı görmezsem 9 ekim evlilik yıldönümümüz eşime en güzel hediye olur inşaallah :)
yok valla hiçbi değişiklik yokAkıntı falan yok kupkuru Bende ovulasyon testi yapıyorum yumurta takibi için bak Eki Görüntüle 510056 bu günlerin dışında gebe kalmaz çok zormuş haberiniz olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
anladım cnm ovulasyon testi yapmaya çok üşeniyorum açıkcası sen hiç tedavi gördünmü tatlım
yok valla hiçbi değişiklik yokAkıntı falan yok kupkuru Bende ovulasyon testi yapıyorum yumurta takibi için bak Eki Görüntüle 510056 bu günlerin dışında gebe kalmaz çok zormuş haberiniz olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
daha 3 aylık evliyim bebek düşünmüyorduk adet düzensiz diye gittim kist çıktı.snra gebe ol dedi doktor sanki kolaydaBu ikinci ayımız işte.çörekotu bal yaptm geçen ay.bu ayda kist için saraçoğlu soğan kürü yapın diyor onu yapıyorum sabah akşam.6 ay böyle denicez olmazsa o zaman tedavi görcez.bakalım nasip.senin kaçıncı ayın
umarım yıldönümünüzde güzel haberler alırız.bende eşime doğum günü hediyesi düşünmüştüm ama eylül ayını boş geçirdim,midem yüzünden yumurtalar boşa gitti.
mrb kızlar biz de bu ay çalışmalara başlıycaz inşallah bebiş için geçen ay küçük bi heyecan yaşadık 1 kere bi kaza olmuştu adetim de 3-4 gün gecikince çok heyecanlandık ama mucize olmadı tabineyse bize gösterdiği bişi oldu biz azlında fena halde bebiş istiyormuşuz onu gösterdi o yüzden başlıyoruz bu ay benim bat 12 ekim olacak.
Adetinin başladığı ilk günden itibaren 14 gün sayman gerekiyor ama sanırım senin döngün kısa o yüzden bilemiyorum canımKızlar bi konuda kafam çok karıştı doktorum yumurtlama günün hastalığından itibaren 13-14-15. gün demişti. benimde son 3 ayı hesapladığım zaman 24 temmuz 16 ağustos 10 eylül internetten bununla hesapladığımda 15 eylül 20 eylül ovilosyon tarihi dio ee benim hesabıma görede 22 23 24 eylül kafam çok karıştı kızlaar yardım edein
Kızlar bi konuda kafam çok karıştı doktorum yumurtlama günün hastalığından itibaren 13-14-15. gün demişti. benimde son 3 ayı hesapladığım zaman 24 temmuz 16 ağustos 10 eylül internetten bununla hesapladığımda 15 eylül 20 eylül ovilosyon tarihi dio ee benim hesabıma görede 22 23 24 eylül kafam çok karıştı kızlaar yardım edein
hoşgeldin canım aynen bizde kist sayesinde bebiş istediğimizi anladıkinşallah hepimizin bol bol bebişleri olur benimde bat 1 ekim
adetin düzenlimi cnm benimki düzensiz olduğu için yumurtlama günüm hangisi gün bilmiyorum açıkcası
kızlar bi konuda kafam çok karıştı doktorum yumurtlama günün hastalığından itibaren 13-14-15. Gün demişti. Benimde son 3 ayı hesapladığım zaman 24 temmuz 16 ağustos 10 eylül internetten bununla hesapladığımda 15 eylül 20 eylül ovilosyon tarihi dio ee benim hesabıma görede 22 23 24 eylül kafam çok karıştı kızlaar yardım edein
ne güzel senin az kalmış benim 1 ay var ve halihazırda adetim ama bitsede çalışsak falan diye şimdiden sabırsızlanıyorumHadi inşallah ekim ayının ilk hamişi olursun.
kızlar ben 2 yıllık evliyim doğum kontrol hapı kullandım hapı kullanırken 28 günde bir hiç şaşmadı hapı bıraktım 26 gün 24 gün derken 26 günde bir oluyorum hazirandan itibaren korunmamaya başladık işte benim o yüzden kafam karıştı artık bu ay kendimi dinler dururum hasta olacakmış gibi bi ağrı oluyo ya kasıklarda onu dinleyecem artık
Sıcaksarap sen nasılsın tatlım ses verKızlar nerdesinizzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?