- 18 Temmuz 2012
- 1.371
- 517
bak canım daha da koyulaşmıştatlım bnde ilk defa ovu testiyle yapıyorum bak bu 11.günüm silik çizgi...Eki Görüntüle 509269
bak buda bugün az önce yaptm 13.gün ..Eki Görüntüle 509270
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak canım daha da koyulaşmıştatlım bnde ilk defa ovu testiyle yapıyorum bak bu 11.günüm silik çizgi...Eki Görüntüle 509269
bak buda bugün az önce yaptm 13.gün ..Eki Görüntüle 509270
evet cnaım herkes biraz uzak duruyo bende anlamadım kaynaşalım biraz kızlarhuhu kuzular napıyorsunuz kimse kimseyi tanımıyor ya yeni bir yere gelmişim de yabancıyım gibi hissettim kendimi
HAMİŞ ADAYI | MÜJDELİ HABER GÜNÜ | SONUÇ |
desperate20 | 1 Ekim | |
plstgc | 1 ekim | |
41zeynep | 1 ekim | |
bugungunlerdenaralık | 1 Ekim | |
has_24 | 1 ekim | |
hatibulut | 1 ekim | |
Mucize_GE_ | 1 ekim | |
pikoloman | 2 ekim | |
çicek speti | 2 ekim | |
shummir | 3 ekim | |
sengelen | 4 Ekim | |
iremneva | 5 ekim | |
cool1983 | 5 Ekim | |
deliiasena_ | 6 ekim | |
nevalee | 7 ekim | |
geridonusumkutusu | 7 ekim | |
taydin | 9 ekim | |
ruba83 | 10 ekim | |
SaskınAnne | 10 Ekim | |
nrkny | 12 ekim | |
zeynelim | 13 ekim | |
burchean | 14 Ekim | |
hully | 22 Ekim | |
zencefiil | 23 Eylül | |
özlemk | 18 Eylül | |
swethoney | 5 ekim | |
fizyo | 5 ekim | |
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
bal tarçına devam ediyorum bugün 3. günüm bakalım faydasına görecekmiyim inşallah ekim ayı hepimize uğurlu gelir
bal-tarçın-çörek otu için kullanım miktarı nedir acaba?
Bir çay kaşağı falan mı? Bayağı duydum ama kullanım şeklini ve kaç gün kullanılacağını bilmiyorum.
bende bu siteden araştırdım canım. normalde adetin 2. günü başlanıp 12. günü bırakılıyomuş ben 5. günü başladım. karışım konusunda kimisi göz kararı diyor ben 7 gün kullanacağım için 7-8 yemek kaşığı bal 7 çay kaşığı tarçın ve 7 çay kaşığı çörek otu tozu koydum. tadı mesir macununa benzer bişey oldu. sabah- akşam birer tatlı kaşığı yemeye çalışıyorum ama dediğim gibi ilk defa başladım. umarım vesile olur
selam kızlarrrr bendee su ovu testınden bısey anlamadım hergun sılıkte olsa kıncı cızgı varrr :44:
ama buarada en komıgıııııı esıııım gecen banyoda testı gormus bılmıoda ovu testını oldunuuuuuuuuu cıglık cıglıa salona gelıooorrr 2. çizgi cıkmıss hamılesın dıeeee suratımdakı ıfade sonra acıklayınca cok uzuldu ama bellı etmemeye calıstı
Silik çizgi çıkması önemli değil canım önemli olan t çizgisiniz control çizgisinden daha koyu kırmızı olması öyle olduğunda yumurtan çatlamış oluyor 24-36 saat sonrada ilişki.
selngelencim topiğin hayırlı olsun şans getirsin inşallah.
Merhaba kızlar ben 8 haftalık bebeğimi 2 hafta önce kaybettim.düşük oldu,kürtaj olmadım.
Henüz adet olmadım.bu ay adet olursam ekimde çalışmaya başlicam ama sanırım kasım topiğinde hamile kalabiliyorum en erken
Tabi daha doktora gidicem bakalım bekle diyecek mi
beklemek istemiyorum
günaydın tatlım sanada hayırlı cumalar.bu arada soğan kürüne başladığına sevindim.ben geçen cuma başlamıştım 1 hafta oldu
Selngelencim topiğin hayırlı olsun şans getirsin inşallah.
Merhaba kızlar ben 8 haftalık bebeğimi 2 hafta önce kaybettim.Düşük oldu,kürtaj olmadım.
Henüz adet olmadım.Bu ay adet olursam ekimde çalışmaya başlicam ama sanırım kasım topiğinde hamile kalabiliyorum en erken
Beklemek istemiyorum
Selngelencim topiğin hayırlı olsun şans getirsin inşallah.
Merhaba kızlar ben 8 haftalık bebeğimi 2 hafta önce kaybettim.Düşük oldu,kürtaj olmadım.
Henüz adet olmadım.Bu ay adet olursam ekimde çalışmaya başlicam ama sanırım kasım topiğinde hamile kalabiliyorum en erken
Beklemek istemiyorum