Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayının Anne Adayları!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu yazıyı okumuştum gerçekten güzel :)

Ama duydum kadarıyla ovu testi koyu cikarsa 2. Çizgi hamilelik varmış :) ah hadi inşallah
canim benin gecenay kopkoyuydu hatta habire burdan belki birinin basinada gelmistir diyede atiyordum. Cokta umitlendim sonuc negatif belkide kimyasal gebelikti bilmiyorum. Ama yuksek ihtimalle gebelik olabiliyor:)

bilemeyiz belki de hamisizdir ne dersin :)) benim bugün akıntı başladı canım inşallah psikolojik değildir varsa da inşallah sağlıkla ilerler kuzularimiz

Hayirli olsun cnm bbat ne zmndi ne zmn gitmeyi dususnuyon doktora cok sevndm senin adina ins saglikli bi sekildr ilerler hamileligin ssaaglikla kucagina alirsn

melek ve mucizesi canım nasılsın nerelerdesin
Geldim

Iyiyim kuzum bol kosusturmacalı geciyor gunlerim unutuyorum telefonu falan.
Yumurtlama bile hesap edemiyorum hatta kocamı bile çok az görüyorum
En sevdiğim kuzenlerimden biri evleniyor.Hazirliklar ev yerlestirmeceler falan derken gece geldiğimde kocam yatmış oluyor.Sarılacak bile halim kalmıyor
Benden bu ay geçti.Onumuzdeki aylara bakcaz artık

Hepinizi öptüm.ilk fırsatta gelip sayfaları okurum insallah

Oyy kolay gelsin canm tatli telaslar araniyor senin yerin firsat buldkva gel :) hayrli olsun kuzeninde cok mutlu olur ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…