- 14 Mayıs 2018
- 309
- 162
- 18
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #2.781
KAç gün var canım BataKızlar ben sabah sabah gidip 3 farklı test aldım,hepsini ilk idrarla yaptım hepside ilk 3-5 dakika da çıktı :) gerçekte çizgiler daha koyu. Her açıdan cektim dünden bugüne e koyulaşma var
Var var :) hadi hayırlısı olsun darısı başıma inşallah :))))Canım valla var
Canım benim batlar biraz düzensiz ama tahmini 29 Ekim yani Pazartesi:)KAç gün var canım Bata
Çok şükür bugün güzel bir haber aldık :) allahım darısı başıma olsun inşallah amin :) isteyen herkesle beraber
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısıVar var :) hadi hayırlısı olsun darısı başıma inşallah :))))
Darısı isteyen herkesin başına inşallah. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hep dualarimdasiniz kızlar hepiniz. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahÇok şükür bugün güzel bir haber aldık :) allahım darısı başıma olsun inşallah amin :) isteyen herkesle beraber
Yarın yada Cumartesi tekrarla kuzum testleri yada direk kan ver istersenCanım benim batlar biraz düzensiz ama tahmini 29 Ekim yani Pazartesi:)
Darısı isteyen herkesin başına inşallah. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hep dualarimdasiniz kızlar hepiniz. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Çok şükür bugün güzel bir haber aldık :) allahım darısı başıma olsun inşallah amin :) isteyen herkesle beraber
Yarin tekrarlicam bide kan vermeye gidicem malum hafta sonu kan veremem Pazartesiye kadar da bekleyememYarın yada Cumartesi tekrarla kuzum testleri yada direk kan ver istersen
Aminn Rabbim senden de razı olsun canım benim gönüllerimiz bir hamdolsun. Dikkat et kendine bırak dünya işini koş ibadete bitanem ne istersen yaradandan iste. Herşey güzel olacak kızçelerim Allah ın izniyle gönlünüzü rahat tutun dua en büyük ilaç. Dualar dualarla kabul olur her zaman sizde benim dualarımdasınız. Kötü günler geride kaldıYa ben size nasıl teşekkür edeyim ya Allahım sizden bin kere razı olsun o kadar yanımda oldunuz ki sanki senelerdir arkadaşız gibi İnan’ın dualarımdasınız kuzum @Kurumus-Maskara 10 gün sonra gitçem kuzum Allah’ın izniyle yat dinlen ilaçlara devam et ev işi yapma ağır şeyler kaldırma bol bol bu dönemde dinlen sesi herşey yolunda dedi şükürler olsun yavrum :)
Zaten yarın kesin var pazartesi resmi tatil çünküYarin tekrarlicam bide kan vermeye gidicem malum hafta sonu kan veremem Pazartesiye kadar da bekleyemem
Ben yurtdışında yaşıyorum canım :) bilgi için yinede sağolZaten yarın kesin var pazartesi resmi tatil çünkü
Aynen canım benimde 6 kasımda randevum :)Gördüm canım ama sesini duyamadım daha ama doktor daha çok erken dedi 5 kasıma randevu verdi şu anlık herşey olması gerektiği gibi gidiyor dedi bakalım bende heyecanla bekliyorum :)
Kiz vala bu sefer gordum şükür :d ay cok sevindim vala ya ins daha da koyulasacak var gibi insKızlar ben sabah sabah gidip 3 farklı test aldım,hepsini ilk idrarla yaptım hepside ilk 3-5 dakika da çıktı :) gerçekte çizgiler daha koyu. Her açıdan cektim dünden bugüne e koyulaşma var
Ay nihayet gördünKiz vala bu sefer gordum şükür :d ay cok sevindim vala ya ins daha da koyulasacak var gibi ins
Allaaaahhhhhhhhh bildiğin bariz belli çizgi var ya direk bakar bakmaz gördüm yuppiiiiiiiiii :) yaaa yarın tekrarla veee kan ver tatlım çok sevindimmmm gerçekten çok güzel görünüyor çizgiler yaaaaaSultansusultansu Genc_evli Fit mutlu anne kizlar bi bakin da esmerim53 teslerim bi önceki sayfalarda bi bakin
Evet kuzum Allahım çok büyük ondan istediğin zaman herşeyi veriyo çok şükür şu 1.5 senede neler neler yaşadım biri yumurtan yok dedi biri senin çocuğun olmaz dedi biri eşime ameliyat olmassan baba olamazsın dedi çok üzüldük çok ağladık ama kimseye değil sadece Rabbime sığındım bitek çok şükür ki yüzümüzü güldürdü bide sizden güzel haberler aldım mı daha da mutlu olucam canımın içi iyi güzel haberlerinizi bekliyorum ve sağolsun eşim yapıyo zaten o yüzden ev işini falan düşünmüyorumAminn Rabbim senden de razı olsun canım benim gönüllerimiz bir hamdolsun. Dikkat et kendine bırak dünya işini koş ibadete bitanem ne istersen yaradandan iste. Herşey güzel olacak kızçelerim Allah ın izniyle gönlünüzü rahat tutun dua en büyük ilaç. Dualar dualarla kabul olur her zaman sizde benim dualarımdasınız. Kötü günler geride kaldıKurumus-Maskara kader bizide güldürecek.
Aminn kuzum yok yok yapmıyom zaten tabiri caizse yiyip içip yatıyom :) yok kuzum 10 gün sonra çağırdı o zaman duycaz Allah’ın izniyleGenc_evli rabbim hepimizden razı olsun. Aynen asla yorma kendini ev de bekler, eş te. Kalp sesini duydun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?