- 2 Ağustos 2018
- 106
- 84
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #2.761
Ayy hadi hayırlısı canım benim :)) çok sevindim haziran anneleri çoğalıyor :)
Inşallah vardır ya sevincim yarım kalmaz inanamıyorum hâlâ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hadi hayırlısı canım benim :)) çok sevindim haziran anneleri çoğalıyor :)
Canım benim bat günüm gelmeden böyleydi testim var yani kanda da onayla inşallah:)Eşimi aradım bi hastaneye gidebilir moyiz işin yoksa diye şimdi işim var dedi ona bişey demedim test alacağım diye haberi yok netleşmeden söylemeyim dedim de geberiyorum şuan
Bu da benim testimdi ilki silikti sonra pozitif çıktı sonra kandada 733.45 çıkmıştıInşallah vardır ya sevincim yarım kalmaz inanamıyorum hâlâ
Canım seninle aynı gidiyoruz gördün mü keseniKızlar çok şükür herşey yolunda hiçbi sıkıntı yok Allahım bu duyguyu sizedir yaşatsın ve yarım bırakmasın inşallaahhhh Kurumus-Maskara Sultansusultansu
Hayır olsun ins cnmSimdi hemen gittim kan verdim 5 bucuk 6 gibi cilar dediler
KumralAda11 canım ani hareket yapma ilk başta insan inanamıyor yoktur ya diyo ama var Allah’ın izniyle kandada değerin çıkacak inşallah yorma kendini tamam mı
Bu da benim testimdi ilki silikti sonra pozitif çıktı sonra kandada 733.45 çıkmıştı
İnternette kontrol et istersen sonucunu ben ilk öyle yaptımÇok heyecanlı beklemek
Gördüm canım çok şükür ama benim imza ilerde gösteriyo ama aslında 4 hafta 5 günlükmüş sen kaç haftalıksın ?Canım seninle aynı gidiyoruz gördün mü keseni
Öyle oluyo tatlım güzel heyecanlar bunlar ne zaman çıkacak sonucun ? :)Heyecandan ayaklarım buz kesildi var ya
Rabbime şükürler olsun canım benim çok sevindim ne dedi doktor bi daha ki kontrol ne zaman ay çok heyecanlandım :)Kızlar çok şükür herşey yolunda hiçbi sıkıntı yok Allahım bu duyguyu sizedir yaşatsın ve yarım bırakmasın inşallaahhhh Kurumus-Maskara Sultansusultansu
Öyle oluyo tatlım güzel heyecanlar bunlar ne zaman çıkacak sonucun ? :)
Ya ben size nasıl teşekkür edeyim ya Allahım sizden bin kere razı olsun o kadar yanımda oldunuz ki sanki senelerdir arkadaşız gibi İnan’ın dualarımdasınız kuzum @Kurumus-Maskara 10 gün sonra gitçem kuzum Allah’ın izniyle yat dinlen ilaçlara devam et ev işi yapma ağır şeyler kaldırma bol bol bu dönemde dinlen sesi herşey yolunda dedi şükürler olsun yavrum :)Rabbime şükürler olsun canım benim çok sevindim ne dedi doktor bi daha ki kontrol ne zaman ay çok heyecanlandım :)
Hadi bakalım kuzum iyi haberlerle gel :)5 bucuk 6 gibi alabilirsiniz dediler bakalım bekliyorum
Benim şuan 5+5 günlükGördüm canım çok şükür ama benim imza ilerde gösteriyo ama aslında 4 hafta 5 günlükmüş sen kaç haftalıksın ?
Sen keseyi görmüşsündür o zaman kuzum ?Benim şuan 5+5 günlük
Gördüm canım ama sesini duyamadım daha ama doktor daha çok erken dedi 5 kasıma randevu verdi şu anlık herşey olması gerektiği gibi gidiyor dedi bakalım bende heyecanla bekliyorum :)Sen keseyi görmüşsündür o zaman kuzum ?