EKİM AYINDA ÇATLATMA İĞNESİ YAPANLAR

Destekleriniz için hepinize de teşekkür ederim tabi ki her fikir benim için değerli her kes kendi tecrübesinden yola çıkarak önerilerde bulunuyor

Estağfurullah sizi kast ederek söylemedim, dr ları kast ettim, sorun yok devam et diyorlar zorluğun herkes farkında tabi. Ama yaş faktörü girince araya insan daha bir yılıyor artık. Kendi adıma bugün 30 yaşında olsaydım daha rahat olabilirdim. Yine de bin şükür. Genç olanların ben de tüp bebek konusunda beklemeleri taraftarıyım. Ama yaşı varsa, dayanamıyorsa, stres çok yıpratmışsa hiç gerek yok, mali durumu müsaitse denenebilir tüp bebek diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Galiba, yine yumurta büyütme ilacı kullandırıyorlar (ben letu kullandım) hsg sonrası yumurta takibi ve gün belirleyip aşılama yapılıyor, bildiğim böyle ☺

Ben yanlış anladım ozaman sizde kusura bakmayın lütfen

Benim reglm siyah parça parça şeklinde geliyor böyle bişi yaşayan varmı ? Kist mi oldu ki acaba korktum şimdi

Kist olsa o şekilde gelmesi iyi vücuttan atılır en azından
Ben birdahaki ay atılır sanıyorum kist olduğun da yumurtalıklarım 20 ve üstüydü çatlamayıp kist mi oldu diye düşündüm ama çatlamasaydı geç adet olurdum kafam karıştı

Ben birdahaki ay atılır sanıyorum kist olduğun da yumurtalıklarım 20 ve üstüydü çatlamayıp kist mi oldu diye düşündüm ama çatlamasaydı geç adet olurdum kafam karıştı
Bence de çatlamıştır ama bazen geçici kistler oluşuyor onlar da regl ile atılıyor muhtemelen öyle bir şey

Evet işte siz regl oldum deyince merak ettim bu konuyu. 8 Ekim'de çatlatma yapıldı demiştiniz çünkü.

Benim 11 de yapıldı çatlatma iğnesi. Yarın için doktor gel kan alalım demişti ama arada regl sancısı giriyor. Eşim ısrarla 10 veya 11.gunde normal gebelik testi yapmamı istedi o negatif çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…