İnşallahRabbim sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. İnşallah o sıkıntıların tekrarı olmaz
Merhaba regl oldunuz mu benim regl bugün başladı maalesefSizin düşününüz neden oldu bir şey dediler mi
Merhaba olmadım sanki olacakmışım gibi sanacım var hatta sıcak su torbası koydum karnıma sancıdanMerhaba regl oldunuz mu benim regl bugün başladı maalesef
Naçizane tavsiyem sıcak su koymayın, gidip bir kan testi verseniz daha iyi olur. Hamilelik filan varsa sıcak su iyi gelmeyebilir.Merhaba olmadım sanki olacakmışım gibi sanacım var hatta sıcak su torbası koydum karnıma sancıdan
Teşekkürler gebelşk testinde görmeden kan vermek istemiyorum akşama kadar regl olmazssam erekn gebelik testi yapayım sonraNaçizane tavsiyem sıcak su koymayın, gidip bir kan testi verseniz daha iyi olur. Hamilelik filan varsa sıcak su iyi gelmeyebilir.
Bencede sıcak su torbası koymayın bekleyin belki olmazsanız test verin veya en kesini kan testiTeşekkürler gebelşk testinde görmeden kan vermek istemiyorum akşama kadar regl olmazssam erekn gebelik testi yapayım sonra
Tamam akşam test yaparım pozitif görmefen kan testi yapmak istemiyorum açıkçasıBencede sıcak su torbası koymayın bekleyin belki olmazsanız test verin veya en kesini kan testi
Aynen en azından test yapın yazın sonucu bize inşallah regl olmazsınızTamam akşam test yaparım pozitif görmefen kan testi yapmak istemiyorum açıkçası
Tamam akşama doğru yapar atarım burayaAynen en azından test yapın yazın sonucu bize inşallah regl olmazsınız
Test yaptım negatifAynen en azından test yapın yazın sonucu bize inşallah regl olmazsınız
Merhaba regl oldunuz mu benim regl bugün başladı maalesef
Merhaba regl oldunuz mu benim regl bugün başladı maalesef
Öncelikle hayırlısı olsun dilerim tez zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olur. Fakat şu bilgiyi vermek isterim, adet olduğunuz günün tam 14 gün öncesi yumurtlama olmuştur. Bu hiç şaşmaz. Bunu kadın doğumcum söylemişti. Yumurta niteliksizdir, karın boşluğunda kaybolmuştur bunlar ayrı konular ama mutlaka 14 gün olur arada demişti. O zaman sizin iğne tarihinize göre siz 9 unda yumurtlama yaşamamışsınız. Bugün veya yarın adet olursanız o günden 14 gün öncesini sayarak hangi gün yumurtlama olduğunu bulabilirsiniz. Muhtemelen yumurtalar 18 mm civarıysa iğne hemen ertesi gün çatlatmak için yeterli olmadı. Bu yüzden de hala adet olmadınız.Test yaptım negatif
Test yaptım negatif
Test yaptım negatif
Test yaptım negatif
Test yaptım negatif
Bilemiyorum olabilir ama yumurta çatlatma iğnesi muhakkak 36-40 saat sonra çatlatır diyor doktorlar biri 18 biri 19 mm idi yumurtalar birde sol tarafta 11 12 mm yumurtalar vardı diyorum acaba onlar kisti mi dönüştüÖncelikle hayırlısı olsun dilerim tez zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olur. Fakat şu bilgiyi vermek isterim, adet olduğunuz günün tam 14 gün öncesi yumurtlama olmuştur. Bu hiç şaşmaz. Bunu kadın doğumcum söylemişti. Yumurta niteliksizdir, karın boşluğunda kaybolmuştur bunlar ayrı konular ama mutlaka 14 gün olur arada demişti. O zaman sizin iğne tarihinize göre siz 9 unda yumurtlama yaşamamışsınız. Bugün veya yarın adet olursanız o günden 14 gün öncesini sayarak hangi gün yumurtlama olduğunu bulabilirsiniz. Muhtemelen yumurtalar 18 mm civarıysa iğne hemen ertesi gün çatlatmak için yeterli olmadı. Bu yüzden de hala adet olmadınız.
Test yaptım negatif
Maalesef evet negatif bugün veya yarın regl olursunuz rabbim kısa sürede nasip eder inşallah ben 4.cü tedaviyi olucamTest yaptım negatif
Regl olunca kontrole gidin olduysada korkmayın ilaç verir bir aya atarsınız kistleri.Bilemiyorum olabilir ama yumurta çatlatma iğnesi muhakkak 36-40 saat sonra çatlatır diyor doktorlar biri 18 biri 19 mm idi yumurtalar birde sol tarafta 11 12 mm yumurtalar vardı diyorum acaba onlar kisti mi dönüştü
Evet dedikleriniz doğru olabilir artık regli bekleyecem mecbur bu ay rahim filmi çektirmeyi düşünüyorumBazı dr lar yumurta 18-19 iken iğneyi vurduruyor, bazıları 20 nin üzerini görmek istiyor. Bunların sebebini tam bilmiyorum ama yumurtası 20 -21 mm civarı iğne vurulanların gebelik olmadıysa genelde 14 gün arası oluyor. Benim anladığım kadarıyla iğne ertesi gün çatlatma garantisi olan bir uygulama değil; olgunlaştırarak yumurtadan salınmasını sağlayan bir uygulama. Bu 36. Saatte de olabilir 48-50. Saatlerde de olabilir. İğnenin sağladığı temel şey, yumurtanın kistleşerek sönmesini engellemek ve salınmasını sağlamak. Dilerim bir sonraki ay, her şey gönlünüzce olur
Evet reglmolunca gidicem tekrarRegl olunca kontrole gidin olduysada korkmayın ilaç verir bir aya atarsınız kistleri.
Ben belki bu ay rahim filmi çektiririm aslında son regl sonrası çekmek istedim ama doktor gerek yok dediMaalesef evet negatif bugün veya yarın regl olursunuz rabbim kısa sürede nasip eder inşallah ben 4.cü tedaviyi olucam
Tekrar düşünüyormusunuz tedaviEvet reglmolunca gidicem tekrar