EKİM AYINDA ÇATLATMA İĞNESİ YAPANLAR

Benim 11 de yapıldı çatlatma iğnesi. Yarın için doktor gel kan alalım demişti ama arada regl sancısı giriyor. Eşim ısrarla 10 veya 11.gunde normal gebelik testi yapmamı istedi o negatif çıkmıştı
Bugün test yapabilirsiniz aslında gerçi yarın kan vereceksiniz kesin olarak çıkar zaten yarın

Vallahi pozitif görürsem çok şaşırırım çünkü tamamen regl belirtilerim var. Olmasa zaten çoktan test yapardım bugün :)

Rahim filmi konusunda ne düşünüyorsunuz? Benim ilk çocukta sezeryandan sonra yırtık (istmosel) kaldı . Ondan olmuyor olabilir benim ama şimdiki kadın doğumcum o varsa da olur dedi önemsemedi . Sanırım rahim filminde görünür

Ben çekmeyi düşünüyorum bu ay açıkçası bana da doktor gerek yok dedi ama bilmiyorum başka bir sebep de yok siz de tekrar konuşun doktorunuzla

Merhaba hanımlar. Ben de 21 Ekim'de çatlatma iğnesi vuruldum. Kendiliğinden gelişen 2 adet 20 mm yumurtam vardı. Sonucu bekliyorum

Yok yapmadım, biliyorsunuz ben 14 ekim pazartesi sabah Dr kontrolünde ovülasyon olduğunu öğrendim. Dolayısıyla yarın akşam veya pazartesi sabaha kadar beklemem gerek.
Tamam yazarsınız buraya bir de bir şey sormak istiyorum benim regl dün başladı ama sadece kahverengi lekelenme oldu bu sabah kananam başladı regl günü dün mü bugün mü kabul etmeliyim

Her ovülasyon döneminden gebe kalarak çıkma olasılığımız %20'ymiş. Kızıma ilk denemede hamile kalmıştım. Kürtaj olduğumu 4 ayda. Bunda 5. Aydayız hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…