EKİM AYINDA ÇATLATMA İĞNESİ YAPANLAR

İki kez hamile kaldım doktor da bu yüzden gerek görmedi ama ben aşılama ya da tüp bebek düşünürsem rahim filmi muhakkak isterler diye en azından elimde olsun diye çekmek istedim
Tüp bebek süreci nasıl ilerliyor pek bilgim yok açıkçası tüp bebek için biraz daha bekleyin düşünürseniz eğer çünkü hamile kalabiliyorsunuz bu güzel bişey 😌 çatlatmadan devam edin olmazsa ara verip eğer isterseniz tüp bebeğe geçersiniz bence.

Tüp bebek süreci nasıl ilerliyor pek bilgim yok açıkçası tüp bebek için biraz daha bekleyin düşünürseniz eğer çünkü hamile kalabiliyorsunuz bu güzel bişey 😌 çatlatmadan devam edin olmazsa ara verip eğer isterseniz tüp bebeğe geçersiniz bence.
Bilemiyorum ya yaşım 34 iki kaybım var daha fazla beklemek istemiyorum çok yoruldum

Bilemiyorum ya yaşım 34 iki kaybım var daha fazla beklemek istemiyorum çok yoruldum
Bende çok kararsız kaldım tedaviye tekrar başlasammı başlamasam mı diye yumurtalıklarım çalışmıyor tek başına büyüyemiyor kalitesiz oluyor Bu ay son gidişim olcak doktor 3 4 ay ilaç iğne kullanmam gerektiğini söyledi gitçem artık.hayırlısı

Bende çok kararsız kaldım tedaviye tekrar başlasammı başlamasam mı diye yumurtalıklarım çalışmıyor tek başına büyüyemiyor kalitesiz oluyor Bu ay son gidişim olcak doktor 3 4 ay ilaç iğne kullanmam gerektiğini söyledi gitçem artık.hayırlısı
Yumurtalık kendiliğinden gelişmiyorsa gidin muhakkak tekrar

Ben de 34 yaşındayım. Yaş ilerleyince bu süreçlerde çok da biraz bekleyeyim denilmiyor size hak veriyorum. Ben hsg yi sırf sonrasında gebe kalmayı artırdığı için bile düşünüyorum. Hsg çekildiğiniz ay aşılama da düşünün bence. Ben bir kaç ay daha deneyin dendiğinde "kolaysa gel dene" Diyorum bazen. İçinizden nasıl yapmak geliyorsa öyle yapın, aşılama veya tüp bebek. 🙏

Ben de 34 yaşındayım. Yaş ilerleyince bu süreçlerde çok da biraz bekleyeyim denilmiyor size hak veriyorum. Ben hsg yi sırf sonrasında gebe kalmayı artırdığı için bile düşünüyorum. Hsg çekildiğiniz ay aşılama da düşünün bence. Ben bir kaç ay daha deneyin dendiğinde "kolaysa gel dene" Diyorum bazen. İçinizden nasıl yapmak geliyorsa öyle yapın, aşılama veya tüp bebek. 🙏
Hsg çekilen ay aşılama yapılıyor mu çünkü geçen ay doktora sordum film çekildiğim ay klomen içsem ve denesem o ay olur mu diye yok olmaz dedi film çekilen ay ilaç önermem dedi

Sizin için de güzellikler diliyorum. İnşallah annelik duygusunu Rabbim dileyen herkese tattırsın.

Hsg çekilen ay aşılama yapılıyor mu çünkü geçen ay doktora sordum film çekildiğim ay klomen içsem ve denesem o ay olur mu diye yok olmaz dedi film çekilen ay ilaç önermem dedi
Bu platformda çok kadın hsg çekildiği ay hamile kaldığını ve sorun yaşamadığını belirtmiş. Bir araştırın isterseniz ama film çekim merkezleri o ay ilişki önermiyoruz yazmamışlar. Hatta hemen aşılama olan olmuş, geçen burada okudum.

Bu platformda çok kadın hsg çekildiği ay hamile kaldığını ve sorun yaşamadığını belirtmiş. Bir araştırın isterseniz ama film çekim merkezleri o ay ilişki önermiyoruz yazmamışlar. Hatta hemen aşılama olan olmuş, geçen burada okudum.
İnşallah oluyordur öyle olursa bu ay aşılama da olabilir evet ben de burda okudum aynı ay hamile kalanları bakalım aşılama içşn reglşn 3. Günü mü gitmem gerekir acaba

Beni en çok üzen hiç bir problem yokken yaşadığım kayıplar şimdi de gebe kalamama
Ben kürtaj sonrası o kadar üzülmemiştim, sanki sonra hemen yine olur diye düşündüm. Geçen kızım "anne bu kardeş ne zaman gelir, beş yaş doğum günüme yetişir mi? " Deyince ağladım. Eşime diyorum dursaydı kızımın doğum gününe yetişmiş olacaktı. İnsan kayıplara üzülüyor elbet ama Rabbim inşallah lütfuyla tekrar sevindirsin.

Şimdiden görüşün, adet sonrası çağırıyorlar. Adetten 2-3 gün sonra yapılıyor.
İnşallah oluyordur öyle olursa bu ay aşılama da olabilir evet ben de burda okudum aynı ay hamile kalanları bakalım aşılama içşn reglşn 3. Günü mü gitmem gerekir acaba

Ben hanfendinin yada buradaki çoğu kişinin yaşını bilmiyorum sadece öneride bulundum destek olmak için hepimiz birbirimize yardımcı olmak destek olmak için buradayız tüp bebek süreci de baya bir yorucu belki yaşı küçüktür diye çatlatma denesin dedim tabi yaş arttıkça süreç zorluyor tüp bebek veya aşılama yaptırabilir hepimiz zorlu süreçlerden geçiyoruz benim de olmuyor mecbur deniyorum yaşım sizden birazdaha küçük olduğu için tüp bebek taraftarı değilim pek.

Şimdiden görüşün, adet sonrası çağırıyorlar. Adetten 2-3 gün sonra yapılıyor.
Evet rahim filmi adet sonrası çekiliyor onu biliyorum aşılama içşn adetin 3. Günü mü diye merak ettim çünkü yumurta büyütmek içşn ilaç verecekler bir de yaşadığım yerde sadece rahim filmi çekebilirim aşılama için tüp bebek merkezine gitmem gerekir

X