- 28 Ocak 2021
- 2.175
- 1.376
Çikolata kisti ile beraber seyreden durumda pcos var ise inositol öneririm.Bende çok kararsız kaldım tedaviye tekrar başlasammı başlamasam mı diye yumurtalıklarım çalışmıyor tek başına büyüyemiyor kalitesiz oluyor Bu ay son gidişim olcak doktor 3 4 ay ilaç iğne kullanmam gerektiğini söyledi gitçem artık.hayırlısı
Maalesef bu belirtiler ayırt edici değil regl öncesi belirtilerle aynı bir iki gün sonra test yapın benceMerhaba arkadaşlar bende polikistik ower var bu ay ikinci catlatma denemem 14 Ekim'de Catlatma iğnesi oldum 14 ve 15 değerlendirdik 13 günüm bugün hafif regli sancisi ve kasık ağrısı varbu tarz belirtiler yaşayan varmı test yapmaya korkuyorum
Teşekkürler ederim öyle yapacam artıkMaalesef bu belirtiler ayırt edici değil regl öncesi belirtilerle aynı bir iki gün sonra test yapın bence
Çok geçmiş olsun, inşallah probleminiz çözülür.Kızlar benim de negatif. Rahim filmi dedi doktor
Polikistik var derken, adet düzensizliğiniz yumurtlama sorununuz mu var? Ben de 13 ünde iğne oldum ama iğnenin 36. Saatini beklemeden yumurta çatladıMerhaba arkadaşlar bende polikistik ower var bu ay ikinci catlatma denemem 14 Ekim'de Catlatma iğnesi oldum 14 ve 15 değerlendirdik 13 günüm bugün hafif regli sancisi ve kasık ağrısı varbu tarz belirtiler yaşayan varmı test yapmaya korkuyorum
Kasım da inşallah pozitifleri görürüzKızlar benim de negatif. Rahim filmi dedi doktor
Sanırım ben de rahim filmi çekecem bu ay çok korkuyorum amaKızlar benim de negatif. Rahim filmi dedi doktor
Evet siz bekleyebilirsiniz bir iki ay daha soğan kürü de kesinlikle işe yarıyor benim 3 cm kist vardı yok ettiKısa sürüyor diyorlar. Dayanılır herhalde ama eşim hemen yaptırma diyor daha deneyeli 5-6 ay oldu diyor. Bir iki ay bekleyeceğim ben sanırım. 5cm kistim var . Soğan kürüyle onu kucultmeye çalışacağım önce . Daha önce ise yaramıştı
İnositol nedir acaba nasıl kullanılıyor yumurta geliştiricimiÇikolata kisti ile beraber seyreden durumda pcos var ise inositol öneririm.
Doktorunuza danışın tabii.
Ben de pcosluyum,uyarilmadan yumurtam catlamiyordu maalesef. 2 ay inositol sonrasi her şey çok değişti (inositolde biz gibi pcos çikolata kisti vs olanlarin yumurtada hücre bölünmesi için uyarıcı etken madde var)
Ben de burda bir kaç kişiden duydum takviye mi ilaç acaba yaİnositol nedir acaba nasıl kullanılıyor yumurta geliştiricimi
Takviye ve vitamin sanırım doktora kontrole gittiğimde sorayım sizede bilgi veririmBen de burda bir kaç kişiden duydum takviye mi ilaç acaba ya
4. Çatlatma iğnesi mi olacakTakviye ve vitamin sanırım doktora kontrole gittiğimde sorayım sizede bilgi veririmben 4.cü tedaviye geçtim artık
Evet bu son olmazsa farklı tedaviye geçicez bu aydan çok ümidim yok zaten 4.cü çatlatma iğnesi4. Çatlatma iğnesi mi olacak
Ne kadar uğraşsan da olmuyor rabbim nasip etmiştir belki ama nezaman bilemiyoruz olursa olur artık hayırlısı dua etmekten başka çaremiz kalmıyor.4. Çatlatma iğnesi mi olacak
Anladım ben sanırım bu ay sadece rahim filmi çektireceğimEvet bu son olmazsa farklı tedaviye geçicez bu aydan çok ümidim yok zaten 4.cü çatlatma iğnesi
Tabi çektirin rahim filminden sonra şans artar tüpleriniz açık bile olsaAnladım ben sanırım bu ay sadece rahim filmi çektireceğim
Yumurtlama olmasi ve yumurtanin catlamasi icin takviye canımİnositol nedir acaba nasıl kullanılıyor yumurta geliştiricimi