EKİM AYINDA ÇATLATMA İĞNESİ YAPANLAR

Çikolata kisti ile beraber seyreden durumda pcos var ise inositol öneririm.
Doktorunuza danışın tabii.
Ben de pcosluyum,uyarilmadan yumurtam catlamiyordu maalesef. 2 ay inositol sonrasi her şey çok değişti (inositolde biz gibi pcos çikolata kisti vs olanlarin yumurtada hücre bölünmesi için uyarıcı etken madde var)

Merhaba arkadaşlar bende polikistik ower var bu ay ikinci catlatma denemem 14 Ekim'de Catlatma iğnesi oldum 14 ve 15 değerlendirdik 13 günüm bugün hafif regli sancisi ve kasık ağrısı varbu tarz belirtiler yaşayan varmı test yapmaya korkuyorum

Maalesef bu belirtiler ayırt edici değil regl öncesi belirtilerle aynı bir iki gün sonra test yapın bence

Polikistik var derken, adet düzensizliğiniz yumurtlama sorununuz mu var? Ben de 13 ünde iğne oldum ama iğnenin 36. Saatini beklemeden yumurta çatladı dr biraz sağda polikistikler var belki ovülasyona engel oluyordur iğne yapalım dedi ama ben her ay adet oluyorum ve ovülasyonum da oldu. Garip bir durum oldu nolacak bakalım. O sancı hepimizde var valla keşke net bir belirtisi olsa da şu kafamızda kurmaktan kurtulsak.

Kısa sürüyor diyorlar. Dayanılır herhalde ama eşim hemen yaptırma diyor daha deneyeli 5-6 ay oldu diyor. Bir iki ay bekleyeceğim ben sanırım. 5cm kistim var . Soğan kürüyle onu kucultmeye çalışacağım önce . Daha önce ise yaramıştı

Evet siz bekleyebilirsiniz bir iki ay daha soğan kürü de kesinlikle işe yarıyor benim 3 cm kist vardı yok etti

İnositol nedir acaba nasıl kullanılıyor yumurta geliştiricimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…