Çatlatma iğnesi

yaşadığın belirtiler iğne etkisinden kaynaklı beta hcg hormon var iğnelerde vücudunu dinlersen yanılırsın ben kendimi hamile zannettim artık canım sebzeli bulgur pilavı cekıyor diyordum nerden geldiyse aklıma kaşık ağrıları batmalar akıntı dibine kadar yaşadım kendimi kaptırdım sonuç hüsran.. çok yıkıldım oyuzden gebelik ve adet ilk belirtileri birbirine çok benziyor oyuzden herseyın hayırlısı doğru zamanda Allah bizlere de nasip etsin hiç kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah 🙏♥️

Baya uzun sürmüş ben 9.negatif gördüm bidaha pozitife dönmedi benim vücudumdan 9 günde çıkıyor ovitrelle

Daha adet olmadıysan erken gebelik testi yapsana varsa kesin çıkar çok uzun bir süre 16 gün

Benim ilkinde 9.gün negatif oldu test te 10. Gün biraz kanama 11. Gün tamamen adet oldum

Şuan aşılama sürecindeyim inşallah olmam da 6.günüm yarın 7 inşallah bebeğim benımledir inşallah hepimizin bebişi karnımızdadır 🤲🏻🤲🏻

Hepimizin canım zor süreç zor zamanlar Allah yardımcımız olsun ağrın falan var mı nasıl hissediyorsun kendini

Normal kaset test yaptım çıkmadı 🥹

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar bugün iğnenin 4. Günü ve ilk günden beri kasık ve sırt agrısı aşırı ve şişkınlik sizce bu iyimi yoksa bunu yaşayıp hamile kalan varmı

X