NegatifBenim bugün 14. Günüm, kan verdim 1 saat önce bakalım ne çıkacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NegatifBenim bugün 14. Günüm, kan verdim 1 saat önce bakalım ne çıkacak
Amin Allah razı olsun.Allah hayırlısını versin inşallah, geçen 13. Günü adet oldum bugün 16. Gün ondan şaşırdım bir kanama vs yok sonradan pozitif olur mu acaba ona takıldımCanım adet geçerse tekrar kan ver bence sen
Kaçıncı gün adet oluyorsunuz benim 2. Deneme ilkin de 12. Günü gece akıntı başladı 13. Sabah regl uyandımBaya uzun sürmüş ben 9.negatif gördüm bidaha pozitife dönmedi benim vücudumdan 9 günde çıkıyor ovitrelle
Yarın da bekleyelim Pazartesi kan veririzBenim ilkinde 9.gün negatif oldu test te 10. Gün biraz kanama 11. Gün tamamen adet oldum
İnşallah rabbim gönlüne göre versin inşallahŞuan aşılama sürecindeyim inşallah olmam da 6.günüm yarın 7 inşallah bebeğim benımledir inşallah hepimizin bebişi karnımızdadır
Ara ara bıçak gibi saplanıp geçiyor yani belirtin bir belirtim yok ben normal de midem hassas herşeyden bulanır yumurta yiyemiyorum sadeceHepimizin canım zor süreç zor zamanlar Allah yardımcımız olsun ağrın falan var mı nasıl hissediyorsun kendini
Ben yaşadım kaşık ağrısı bel aşırısı regl oldumKızlar bugün iğnenin 4. Günü ve ilk günden beri kasık ve sırt agrısı aşırı ve şişkınlik sizce bu iyimi yoksa bunu yaşayıp hamile kalan varmı
Kaç gün sürdü agrınBen yaşadım kaşık ağrısı bel aşırısı regl oldum