Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğneye göre yarın adet günümMerhaba adet oldunuz mu acaba?
8 Ekim'de vurulduysanız ayın 9 undan itibaren sayınca bugün 14 aslında umarım adet olmazsınız güzel haberleriniz ulaşır.Geçen ay iğne günü dışında 14. Gün adet olmuştum yani yarın olmam gerekiyor
Umarım ama acayip sancım var8 Ekim'de vurulduysanız ayın 9 undan itibaren sayınca bugün 14 aslında umarım adet olmazsınız güzel haberleriniz ulaşır.
merhaba regli oldunuz mu veya test yaptınız mı tekrarUmarım ama acayip sancım var
Hayır test yapmadım elimde yoktu ama çoknyopun sancım var regl olucammerhaba regli oldunuz mu veya test yaptınız mı tekrar
Daha önce iki gebeliğim oldu (ikisini de kaybettim) anlıyorum artık regl sancısı olup olmadığınımerhaba regli oldunuz mu veya test yaptınız mı tekrar
İnşallah olmazsınız hayırlısı bu ay olmazsa birdahaki ay tutar ümidinizi kaybetmeyin bende regl olmadım ama sancım yok normalde regl günüm yarın ama iğneden sonra bir gün erken geliyordu kısmet artık beyaz akıntım ve göğüs hassasiyetim var bende bugün test yapmadım yarın olmazsam yapıcam.Hayır test yapmadım elimde yoktu ama çoknyopun sancım var regl olucam
Tabiki vücudunuzu tanıyorsunuz başınız sağolsun benim de bir kimyasal düşüğüm varDaha önce iki gebeliğim oldu (ikisini de kaybettim) anlıyorum artık regl sancısı olup olmadığını
Size de çok geçmiş olsun sizin de iki kaybınız var siz test yaptınız mıTabiki vücudunuzu tanıyorsunuz başınız sağolsun benim de bir kimyasal düşüğüm var
Bunu yeni gördümİnşallah olmazsınız hayırlısı bu ay olmazsa birdahaki ay tutar ümidinizi kaybetmeyin bende regl olmadım ama sancım yok normalde regl günüm yarın ama iğneden sonra bir gün erken geliyordu kısmet artık beyaz akıntım ve göğüs hassasiyetim var bende bugün test yapmadım yarın olmazsam yapıcam.
Ben sadece bir kez gebelik geçirdim kanda pozitifti kese yoktu sonra zaten değer düştü kimyasal gebelikti yani ondan sonra da gebe kalamadım zaten.Allah kısa sürede nasip etsin ikimizede isteyen herkese hayırlısıylaSize de çok geçmiş olsun sizin de iki kaybınız var siz test yaptınız mı
Sizin düşününüz neden oldu bir şey dediler miTabiki vücudunuzu tanıyorsunuz başınız sağolsun benim de bir kimyasal düşüğüm var
Tamam çok pardon ben bir kimyasal bir düşük diye okumuşum kafam bir milyonSizin düşününüz neden oldu bir şey dediler mi
Bunu yeni gördüm
Çikolata kistim sebeb oluyormuş yumurtalıkları kalitesizleştiriyor buyuzden tutunamıyor birde pcos ve miyom da varSizin düşününüz neden oldu bir şey dediler mi
Anladım umarım şu çift çizgiyi en yakın zamanda görürüzÇikolata kistim sebeb oluyormuş yumurtalıkları kalitesizleştiriyor buyuzden tutunamıyor birde pcos ve miyom da var
Amin İnşallahAnladım umarım şu çift çizgiyi en yakın zamanda görürüz
Ben de ikisini de kalp atışı olmadığı içşn kaybettim bir yandan gebelik olsun bir yandan aynı şeyleri yaşar mıyım stresiBenim bir evladım var bir de kalp atışı durması sebebiyle kürtajım. Şu son 5-6 aydır tekrar istediğimden mi kafam sürekli orada olduğundan mı benim de hiç bitmeyen sancılarım var önceden böyle değildi. Dilerim ikinizin de güzel haberleri gelir de bize de umut olur
Rabbim sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. İnşallah o sıkıntıların tekrarı olmazBen de ikisini de kalp atışı olmadığı içşn kaybettim bir yandan gebelik olsun bir yandan aynı şeyleri yaşar mıyım stresi