Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşbulduk canım sagolasım detaylı anlatımın için birde test saatleri onemlimi

İnşallah herşey düzelir diyelim evet ilaç içemiyorum parasetamol olarak ıbufen var onu asla kullanmam çok masum değildir kendileri mecbur kalmayınca kullanmadığım bir ilaç… çekerim ağrıyı napayım boşver bebek olsun da ilkinde hiç unutmuyorum sistit oldum feci yanma yapıyor idrar doktor eczane sordu evlimisinşz bebek düşünüyormuşsunuz bizde balayındayız evet dedik korunmuyoruz hamilemiyim bilmem çünkü balayı nerden bilşcem hop diye oldumu.. sonra bebek oldu büyüdü ama kimyasala döndünben ağla ağla içim çıktı herşeyle ilk kez tanışmıştım beta hcg bin ruhuna etkisi diyelim ve düşüş İle başlayan azalan duygu kaybetme hissi zordu sevinmek ile üzülmeyi hiç daha bir şey anlayamadan yaşadım karmaşa kaos o gün bu gündür deniyorum fırsat bu kadar yakınken ilaç almam çekerimmm

Selam hanımlar, bu listelere ekleneceğim günü sabırsızlıkla bekliyodum.. Bugün reglim bitti ve bat 17 Ekim, beni de ekler misiniz?

21 Haziranda dış gebelik sonucu kürtaj ve iğne olmuştum. Doktor 3 ay korunun dedi vee yasak bitti. İlk seferde tutar mı bilmiyorum.. Ayın başında kontrole gittim smear testi yaptı temiz çıktı, rahim iyi görünüyor her şey yolunda dedi. Muhtemelen denediğinizde tutar dedi ama bakalım. İnşallah hepimiz bat tarihinde pozitifi görürüz.

Öncelikle geçmiş olsun..bende kovidden dolayı bebeğimi kaybetip 28 nisanda kürtaj oldum 3 ay yasak koymuştu dr ama ben kendimi hazır hisedemedim anca değerlendirme yaptık ve çevremdeki arkadaşlarım gebelikten yeni çıktığın için hızlı döllenme olur dedi benimde değerlendirmeler bitti çatlama sonrası 3. Günümdeyim inşallah hepimiz güzel haberler veririz

Size de çok geçmiş olsun..
Evet ben de kürtaj sonrası hamilelik daha kolay oluyor diye duydum hep. Umarım öyledir ve umarım sizin tutmuştur. İnşallah güzel haberinizi alırız
Benim tahmini ekim başı yumurtlama dönemim. Zaman da geçmez şimdi :d

Kozlar önceki yumurtamın 8. Günü akşam yaptım testi şimdi atıyorım sizde bakın ve rahim kalınlaşmaya başlamıştı Dr olabilir demişti aöa ihtiyaten yeni bir yumurta var onu değerlendir demişti değerlendiriyorum onu da iki gündür ama şuna eğer ikiside olursa çift yumurta ikizi tutar heralde bi bakın hele ama şu var bende yumurta yeterince büyümediği için silik çizgi görselde sonradan negatif olabiliyor.ama güzel olan taraf doktorun yeni dediği yumurtamda güzel gidiyor dün akşam başladı yumurtlaması onunda değerlendirdim.çatlamayı bekliyorum

Eklentiler

• 1D3D4DC1-7127-476C-89C3-408138D954CB.jpeg
    108,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 27DCF425-CBC6-45AD-823E-85E4A4F50863.jpeg
    34,6 KB · Görüntüleme: 40
  • F61C4291-15C1-4231-AA4D-1C166D132026.jpeg
    36,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 6E46A5AE-DE6E-4EA3-8912-BC3D21EDA7AD.jpeg
    100,3 KB · Görüntüleme: 42

Haha biri bize acilen bu işin mantığını anlatsın valla ne oluyor bizim çıçıklar yarı yolda kayıp mı oluyorlar napıyorlar elimize megafon alıp bağıralım mı bu taraftan heeey nereye gidiyorsunuz yanlış yön diye bir o kaldı

Kız Allah seni krize girdim
Valla doğru stresse o daha büyük stres ama mantar gibi çoğalıyorlar
Kesin var ya bizimkiler şöyle bir bakıyor ortama bu ne ya bize Ziyagil konağı demişlerdi burası dümdük evmiş ne gelicez ya dünyaya deyip vazgeçiyorlar ilerlemekten

Aminnn inşallah.. hepimizin tutsun kızz toplu haber verelim inşallah Ovulasyon kullanabilirsiniz belki erken yumurtlama olursa kaçırmamak adına artımed kullandım ben memnunum açıkçası

Aminnn inşallah.. hepimizin tutsun kızz toplu haber verelim inşallah Ovulasyon kullanabilirsiniz belki erken yumurtlama olursa kaçırmamak adına artımed kullandım ben memnunum açıkçası
Ay inşallahh

Ovülasyon bi kere kullandım da çok geriyo beni ya. Eşimi de öyle. Yumurtlama dönemimi anlayabiliyorum, o günleri kaçırmazsam olur gibi geliyor. Dış gebelik yaşadığım ay da bu şekilde gebelik oluşmuştu çünkü.

Yaaa kıyamam kuzum ya aynen kullanma hiç bişey su iç bol bol baş ağrısına iyi gelir bebişin seninledir inşallah bende balayında hemen hamile kalmıştım

Yaaa kıyamam kuzum ya aynen kullanma hiç bişey su iç bol bol baş ağrısına iyi gelir bebişin seninledir inşallah bende balayında hemen hamile kalmıştım
İçiyorum bol su devam çünkü korkuyorum ilaçlardan ya bir şey olmaz dediklerinde yaptı yani… ama neyse biz önümüze bakalım

Aa stres yapıyosa kullanma streste etkiliyo çünkü yumurtlamayı bende hamile kaldığımda kullanmıştım onay düzenli olduğu içindi belkide tuttu Şimdi ne olucak bilmiyorum çatlamadan bu yana sol kasığımda bi dolgunluk gibi bi şey var hala devam ediyo ne ki bu

Ay inşallah gebelik oluşuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…