- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Amin amin inşallahTeşekkür ederim canım umarım bu ay hepimizin yüzünü güldürür rabbim
Tamam ekleme o zaman her ay negatif görmekten artikSen dur kız eklemem senisen öbürgüne bi test yap seni anneler grubuna alalım
Hoşbulduk canım sagolasım detaylı anlatımın için birde test saatleri onemlimiHoşgeldin canım inşallah olurTesti adet bitiminden hemen sonraki gün başla ( olur ya hani bazıları adet bitiminde yumurtluyor kaçırmamak için) her gün ilk idrar olmayacak daha sonraki idrarlarla oluyor ama öncesinde en az 1 saat sıvı alımını kesiyorsun testi 20 saniye kadar bekletip idrardan çekiyorsun 15-20 dakika içinde çizgiye bakıyorsun zaten test çizgisi kontrol çizgisi kadar kırmızı yada daha koyu kırmızı ise o gün yumurtan olmuş 24-36 saat sonra çatlayacak demek oluyor ertesi gün yine test yaparsın hala kırmızılık devam ediyorsa daha çatlamamış oluyor sonraki gün yine yaparsın silikleşmişse çatlamış oluyor. Zaten testi silikleşme görene kadar yapıp bırakıyorsun Eğer dersen ki acaba 2. kez yumurtlamam oluyor mudur diye yine devam edersin teste adete kadar belki olabilir yani olan arkadaşlarımız var en iyisi instagramda yada YouTube da birgebeningünlüğü var ordan da aklında olan herşeyi bulabilirsin
Hıı orda nasıl gebelik süreci bizimkisinden farklı mı bazımkızlar ilk 3 ay kontrole çağırmıyolar diyodu o yüzden soruyorumYok Almanyadayım
İnşallah herşey düzelir diyelim evet ilaç içemiyorum parasetamol olarak ıbufen var onu asla kullanmam çok masum değildir kendileri mecbur kalmayınca kullanmadığım bir ilaç… çekerim ağrıyı napayım boşver bebek olsun da ilkinde hiç unutmuyorum sistit oldum feci yanma yapıyor idrar doktor eczane sordu evlimisinşz bebek düşünüyormuşsunuz bizde balayındayız evet dedik korunmuyoruz hamilemiyim bilmem çünkü balayı nerden bilşcem hop diye oldumu.. sonra bebek oldu büyüdü ama kimyasala döndünben ağla ağla içim çıktı herşeyle ilk kez tanışmıştım beta hcg bin ruhuna etkisi diyelim ve düşüş İle başlayan azalan duygu kaybetme hissi zordu sevinmek ile üzülmeyi hiç daha bir şey anlayamadan yaşadım karmaşa kaos o gün bu gündür deniyorum fırsat bu kadar yakınken ilaç almam çekerimmmAy canım geçmiş olsun ağrı kesici de içmiyorsundur kesin ama en kötü ihtimal parasetemol iç istersen. Çok haklısın aynen öyle Türkiye’de özele gidiyordum içime sinmese hemen dr değişiyordum ve hemen randevu bulabiliyordum e nabz var mis gibi belgelerimi bulabiliyordum işlerimi bi telefonla halledebiliyordumm çocuğa kindergarten bulamadım çok dolu heryer vs… neyse sakiniminşallah güzelleşir
Öncelikle geçmiş olsun..bende kovidden dolayı bebeğimi kaybetip 28 nisanda kürtaj oldumSelam hanımlar, bu listelere ekleneceğim günü sabırsızlıkla bekliyodum.. Bugün reglim bitti ve bat 17 Ekim, beni de ekler misiniz?
21 Haziranda dış gebelik sonucu kürtaj ve iğne olmuştum. Doktor 3 ay korunun dedi vee yasak bitti. İlk seferde tutar mı bilmiyorum.. Ayın başında kontrole gittim smear testi yaptı temiz çıktı, rahim iyi görünüyor her şey yolunda dedi. Muhtemelen denediğinizde tutar dedi ama bakalım. İnşallah hepimiz bat tarihinde pozitifi görürüz.
Size de çok geçmiş olsun..Öncelikle geçmiş olsun..bende kovidden dolayı bebeğimi kaybetip 28 nisanda kürtaj oldum3 ay yasak koymuştu dr ama ben kendimi hazır hisedemedim anca değerlendirme yaptık ve çevremdeki arkadaşlarım gebelikten yeni çıktığın için hızlı döllenme olur dedi benimde değerlendirmeler bitti çatlama sonrası 3. Günümdeyim inşallah hepimiz güzel haberler veririz
Ahhh o ben işte aylardır ovülasyonla öncesini denedim yok pik zamanı komple o haftayı değerlendirdim yok gün aşırı yaptım yok neydi şu dog ilişki mi neyse onu da yaptım yok gına geldi valla anlamadım bendeama bu ay umutluyum
Vücut kendini hazırlıyor falan muhabbeti var ya bi de. Hayır millet ceket atınca hamile kalıyor bizim vücutlar niye böyle nazlı
Stres zorlaştırır diyoruz mesela e bu Suriyeli vatandaşlar savaş, göç, acı dram içinde fıtır fıtır doğuruyorlar. Onlarınki stres değil mi?
Apartman yumurtası/spermi herhalde bizimkiler şımarık
Aminnn inşallah.. hepimizin tutsun kızz toplu haber verelim inşallahSize de çok geçmiş olsun..
Evet ben de kürtaj sonrası hamilelik daha kolay oluyor diye duydum hep. Umarım öyledir ve umarım sizin tutmuştur. İnşallah güzel haberinizi alırız
Benim tahmini ekim başı yumurtlama dönemim. Zaman da geçmez şimdi :d
Ay inşallahhAminnn inşallah.. hepimizin tutsun kızz toplu haber verelim inşallahOvulasyon kullanabilirsiniz belki erken yumurtlama olursa kaçırmamak adına artımed kullandım ben memnunum açıkçası
Yaaa kıyamam kuzum yaİnşallah herşey düzelir diyelim evet ilaç içemiyorum parasetamol olarak ıbufen var onu asla kullanmam çok masum değildir kendileri mecbur kalmayınca kullanmadığım bir ilaç… çekerim ağrıyı napayım boşver bebek olsun da ilkinde hiç unutmuyorum sistit oldum feci yanma yapıyor idrar doktor eczane sordu evlimisinşz bebek düşünüyormuşsunuz bizde balayındayız evet dedik korunmuyoruz hamilemiyim bilmem çünkü balayı nerden bilşcem hop diye oldumu.. sonra bebek oldu büyüdü ama kimyasala döndünben ağla ağla içim çıktı herşeyle ilk kez tanışmıştım beta hcg bin ruhuna etkisi diyelim ve düşüş İle başlayan azalan duygu kaybetme hissi zordu sevinmek ile üzülmeyi hiç daha bir şey anlayamadan yaşadım karmaşa kaos o gün bu gündür deniyorum fırsat bu kadar yakınken ilaç almam çekerimmm
İçiyorum bol su devam çünkü korkuyorum ilaçlardan ya bir şey olmaz dediklerinde yaptı yani… ama neyse biz önümüze bakalımYaaa kıyamam kuzum yaaynen kullanma hiç bişey su iç bol bol baş ağrısına iyi gelir bebişin seninledir inşallah bende balayında hemen hamile kalmıştım
Aa stres yapıyosa kullanma streste etkiliyo çünkü yumurtlamayı bende hamile kaldığımda kullanmıştım onay düzenli olduğu içindi belkide tuttuAy inşallahh
Ovülasyon bi kere kullandım da çok geriyo beni ya. Eşimi de öyle. Yumurtlama dönemimi anlayabiliyorum, o günleri kaçırmazsam olur gibi geliyor. Dış gebelik yaşadığım ay da bu şekilde gebelik oluşmuştu çünkü.
Ay inşallah gebelik oluşuyordurAa stres yapıyosa kullanma streste etkiliyo çünkü yumurtlamayı bende hamile kaldığımda kullanmıştım onay düzenli olduğu içindi belkide tuttuŞimdi ne olucak bilmiyorum çatlamadan bu yana sol kasığımda bi dolgunluk gibi bi şey var hala devam ediyo ne ki bu
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar bat 15 Ekim olarak benide eklermisiniz
Gebelikle alakalı olabilir mi kiAy inşallah gebelik oluşuyordur