Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet duzeniniz nedir acaba doktor kacinci gunde pik verdi
Şöyle bir yanlış bilgi var onu düzelteyim pik yapması max boyuta ulaşmadı yumurtlama onun bir altı ama bu ikisinde de gebelik sağlıklı oluşuyor bnde adet yok bazen eserse aklına geliyor pcos var bnde sürekli yumurta oluyor ama hormonlar büyüyüp gelişmesine izin vermeden çatlatıyor.böylece gebelik olsa bile devam edemiyor.doktorda pik yapar yapamaz bunu bilmezler onlar yumurtlama yı bilirler pik olması 1 -2mm daha büyümesidir. Şart değil pik olması yumurtla vs çatlasın bu yeterli benim için çarşamba gitmiştim cuma cumartesi yumurta fırlar dedi cuma akşam fırladı

Gün aşırı ilişkiyle illa denk gelir zaten canım benim gibi hızlı çatlama sorunu falan yoksa 😍🙏💙
Ay lütfen öyle olsun canım Ekim şans bereket getirsin 😍
Bu ay değişikli bir şey denemeyeceğiz ya ondan galiba bendeki umutsuzluk 🤣🤣 tam yumurtlama dönemi ilişki olduğu halde olmuyor mesela olacağı zaman ne farklı olacak da tutacak onu merak ediyorum 😄😄
O mekanizmayı çözemedim. Bir çift her ay aynı şeyi yapıyor malumumuz olduğu üzere 🤣 ama işte üç ay dört ay falan olmuyor sonra pat aaa oluyor eee aylardır aynı şeyi yapıyorlardı olmuyordu o ay ne farklı oldu mesela.
İsveçli bilim adamlarını göreve çağırıyorum bana bunu açıklasınlar 😄😄😄
Ahhh o ben işte aylardır ovülasyonla öncesini denedim yok pik zamanı komple o haftayı değerlendirdim yok gün aşırı yaptım yok neydi şu dog ilişki mi neyse onu da yaptım yok gına geldi valla anlamadım bende 🙈 ama bu ay umutluyum 😍🙏 🤣🤣🤣

Doğru tanı koyabilen doktora denk gelmek ya da gelememek büyük şans ya da şanssızlık oluyor gerçekten ben de senelerce başka başka fiziksel rahatsızlıklardan çok doktor gezdim. Allah doğru insanlarla karşılaştırsın her daim 🙏
Amin canım inşallah 😍 2022 yi bebeklerimizle aynı bedende kapatmak nasip olsun hepimize
Amin inşallah
❤️

Hanımlar ben 3. Çocuğa hamile kalmak için ugrasıyorum yaklasık 1 senedir bu ay ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum ama nasıl kullanılır hiç bilmiyorum daha önce hiç kulllanmadım bana detaylı anlatacak olan varmı nasıl yapılır

Dün ekşın yaptık dünde baş ağrım vardı reglide olur ama yumurtlamada böyle bir ağrı yaşamadım.bugünde ekşın var.döllenme olmuş olabilir ama çatlama sonrası 6-7 gün yumurtanın yolculuğu oluyor Rahime düşmek için sonrada işte betayı artırıyor.Türkiye’de sağlık sistemi çok kontrollü ve çok iyi gerçekten ama buraya da alışacağız buranında güzel olan şeyleri var onlara odaklan yoksa çok sıkıcı oluyor benim için öyle oldu geçen sene bu sene daha iiyim bu açıdan
İnşallah döllenmedir canım 😍🙏 evet ah canım ülkem bilemedim değeriniii😅😅😅 neyse burayıda seviyorum ama belki dillerini bilmediğimdendir komşu yok kimse yok çok bunalıma giriyorum bi görümcelerim var iyiki varlar hep birlikte vakit geçiriyoruz yoksa daha çok zorlanırdım sağlık sistemlerini bebeğe karar verdiğimizde öğrenmiş oldum ama ne diyeyim alışmalıyım artık burda yaşıyorum 🙄

Hanımlar ben 3. Çocuğa hamile kalmak için ugrasıyorum yaklasık 1 senedir bu ay ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum ama nasıl kullanılır hiç bilmiyorum daha önce hiç kulllanmadım bana detaylı anlatacak olan varmı nasıl yapılır
Hoşgeldin canım inşallah olur ☺️ Testi adet bitiminden hemen sonraki gün başla ( olur ya hani bazıları adet bitiminde yumurtluyor kaçırmamak için) her gün ilk idrar olmayacak daha sonraki idrarlarla oluyor ama öncesinde en az 1 saat sıvı alımını kesiyorsun testi 20 saniye kadar bekletip idrardan çekiyorsun 15-20 dakika içinde çizgiye bakıyorsun zaten test çizgisi kontrol çizgisi kadar kırmızı yada daha koyu kırmızı ise o gün yumurtan olmuş 24-36 saat sonra çatlayacak demek oluyor ertesi gün yine test yaparsın hala kırmızılık devam ediyorsa daha çatlamamış oluyor sonraki gün yine yaparsın silikleşmişse çatlamış oluyor. Zaten testi silikleşme görene kadar yapıp bırakıyorsun Eğer dersen ki acaba 2. kez yumurtlamam oluyor mudur diye yine devam edersin teste adete kadar belki olabilir yani olan arkadaşlarımız var 😍 en iyisi instagramda yada YouTube da birgebeningünlüğü var ordan da aklında olan herşeyi bulabilirsin ☺️

İnşallah döllenmedir canım 😍🙏 evet ah canım ülkem bilemedim değeriniii😅😅😅 neyse burayıda seviyorum ama belki dillerini bilmediğimdendir komşu yok kimse yok çok bunalıma giriyorum bi görümcelerim var iyiki varlar hep birlikte vakit geçiriyoruz yoksa daha çok zorlanırdım sağlık sistemlerini bebeğe karar verdiğimizde öğrenmiş oldum ama ne diyeyim alışmalıyım artık burda yaşıyorum 🙄
Aşırı baş ağrım var gözümü zor açıyorum ama hayır olsun ne diyim. Midem çok bulanıyor bağağrısından mütevellit ona da eyvallah birazdan dersim başlayacak bir saat ne yapacam. Bilmiyorım ertelemek istemedim az kaldı sınava diye hayırlısı.sadece jinekolojik değil diğer bölümlerde çok kötü randevu almak vs ben alışana kadar psikolojim bozuldu çünkü insan 20 sene geriye gitmiş gibi hissediyor ve üstelik heran daha iyisini hayatımıza sokalım derken böyle bir surumla karşılaşınca 20 sene geriye gitmiştik hissiyle baş etmek gerçekten psikolojik bir tramvaya dönüşüyor.hele güzel imkanların varsa Türkiye’de benim gibi özel hastaneler özel doktorlar anında randevular vs. Ama her alanlar buradaki minimal yaşamda çok zorladı ama sonra alıştım şimdi seviyorum minimal yaşamayı sadece inşaat sağlık bu ili sektör çöp valla ona alışamadım inşallah zamanla güzelleşir

Gün aşırı ilişkiyle illa denk gelir zaten canım benim gibi hızlı çatlama sorunu falan yoksa 😍🙏💙
Ay lütfen öyle olsun canım Ekim şans bereket getirsin 😍
Bu ay değişikli bir şey denemeyeceğiz ya ondan galiba bendeki umutsuzluk 🤣🤣 tam yumurtlama dönemi ilişki olduğu halde olmuyor mesela olacağı zaman ne farklı olacak da tutacak onu merak ediyorum 😄😄
O mekanizmayı çözemedim. Bir çift her ay aynı şeyi yapıyor malumumuz olduğu üzere 🤣 ama işte üç ay dört ay falan olmuyor sonra pat aaa oluyor eee aylardır aynı şeyi yapıyorlardı olmuyordu o ay ne farklı oldu mesela.
İsveçli bilim adamlarını göreve çağırıyorum bana bunu açıklasınlar 😄😄😄
Vücut kendini hazırlıyor falan muhabbeti var ya bi de. Hayır millet ceket atınca hamile kalıyor bizim vücutlar niye böyle nazlı😂😂
Stres zorlaştırır diyoruz mesela e bu Suriyeli vatandaşlar savaş, göç, acı dram içinde fıtır fıtır doğuruyorlar. Onlarınki stres değil mi?
Apartman yumurtası/spermi herhalde bizimkiler şımarık😂😂😂

Nerde yaşıyosunuz türkiyede değil mi

Aa ekim açılmış bile beni de ekleyin bari 17 Ekim ama Eylül reglim gelmedi hâlâ 😂

Birde kızlar bu ay benim klomende 2. Ayım bu ay günde 2 defa kullanmamı söyledi birde adetin bittikten sonra sadece 1 kez ilişkiye giriceksin dedi sonra haftaya cumartesi bana kontrole gelene kadar ilişkiye girmek yok dedi sizce neden benden böyle bişey istedi o an doktora sormakta aklıma gelmedi tamam dedim ama şuan verdiği süre uzun bi süreç 1 hafta ilişki yasakladı anlamadım yani

Aşırı baş ağrım var gözümü zor açıyorum ama hayır olsun ne diyim. Midem çok bulanıyor bağağrısından mütevellit ona da eyvallah birazdan dersim başlayacak bir saat ne yapacam. Bilmiyorım ertelemek istemedim az kaldı sınava diye hayırlısı.sadece jinekolojik değil diğer bölümlerde çok kötü randevu almak vs ben alışana kadar psikolojim bozuldu çünkü insan 20 sene geriye gitmiş gibi hissediyor ve üstelik heran daha iyisini hayatımıza sokalım derken böyle bir surumla karşılaşınca 20 sene geriye gitmiştik hissiyle baş etmek gerçekten psikolojik bir tramvaya dönüşüyor.hele güzel imkanların varsa Türkiye’de benim gibi özel hastaneler özel doktorlar anında randevular vs. Ama her alanlar buradaki minimal yaşamda çok zorladı ama sonra alıştım şimdi seviyorum minimal yaşamayı sadece inşaat sağlık bu ili sektör çöp valla ona alışamadım inşallah zamanla güzelleşir
Ay canım geçmiş olsun ağrı kesici de içmiyorsundur kesin ama en kötü ihtimal parasetemol iç istersen. Çok haklısın aynen öyle Türkiye’de özele gidiyordum içime sinmese hemen dr değişiyordum ve hemen randevu bulabiliyordum e nabz var mis gibi belgelerimi bulabiliyordum işlerimi bi telefonla halledebiliyordumm çocuğa kindergarten bulamadım çok dolu heryer vs… neyse sakinim 🤦🏻‍♀️🤣 inşallah güzelleşir

Vücut kendini hazırlıyor falan muhabbeti var ya bi de. Hayır millet ceket atınca hamile kalıyor bizim vücutlar niye böyle nazlı😂😂
Stres zorlaştırır diyoruz mesela e bu Suriyeli vatandaşlar savaş, göç, acı dram içinde fıtır fıtır doğuruyorlar. Onlarınki stres değil mi?
Apartman yumurtası/spermi herhalde bizimkiler şımarık😂😂😂
Hahaha çok doğru bizimkiler şımarık 🤣🤣🤣🤣çok iyi yaaaa 🤣🤣🤣

X