- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.561
Aklına getirme hep olumlama yap öyle enerji gönder bu kez çok sağlıklı bi hamileliğin olacakAmin inşallah dualarına ihtiyacımız var hemde çooook daha önce 5. Haftada kimyasalım Olmuştu o nedenle korkuyorum ağrılardan ondada gece sancılar Olmuştu inşallah bir şey olmaz
yok henüz hiç gebelik yaşamadım ama kendimizi olumsuza hazırlasak da gönlümüzü ferah tutup iyi olanı düşünmek ve ummakta fayda var diye düşünüyorum.Öylemi dersiniz ben kanama vs duydumda ilk gebeliğim 26 ay önceydi geceleri böyle ağrım olurdu sonra düştü kimyasal oldu pardon ister istemez korkuyorum.tabi tecrübeli anneler bilir belki belki sizde daha önce gebelik yaşadınız ama korkuyor insan gerçekten çok korkuyor
Gün aşırı önerdi doktorum canım.ben aşılama yada tüp bebek taraftarı değişim olacak diyo doktorum ama 2 yıl oldu artıkİlişki önerdi mi canım peki.AA o niye ki tutmuştur ha belki biz böyle düşünelim böyle olsun
Ben cok hafif bi çizgi görüyorum umarım bebeğiniz sizinledirYumurtlamanın üzerinden 10 gün geçti sizce var mı kızlar
Merhaba benimde 6 ekim ekleyebilir misinizMerhaba canım ekleyeyim
Yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçti sizce var mı kızlar
Bana da ilac icerken yasak ilactan sonra 5 gun yasak tam yumurtlama gununun ertesi gunu iliskiye denk geliyor. Nasil olacak bilmiyorum. Bu ay son deneme yasak falan deniycem artik mecburKızlar doktor bana 14. Güne kadar sadece 1 kez ilişki önerdi sizce normal mi. ?
Amin inşallah canımAklına getirme hep olumlama yap öyle enerji gönder bu kez çok sağlıklı bi hamileliğin olacak
Doğru düşünüyorsun bende yapmaya çalışacağım çok teşekkür ederimyok henüz hiç gebelik yaşamadım ama kendimizi olumsuza hazırlasak da gönlümüzü ferah tutup iyi olanı düşünmek ve ummakta fayda var diye düşünüyorum.
Saol canım Allah razı olsun nasıl aklıma gelmedi inşirah tabi okurum Allah razı olsun kendimi rahatlatacağımGinnys canım ben kimyasal yaşamadım, yaşadıysam da anlamadım , ama şunu biliyorum ki hiç aklıma getirmedim. iki oğlumda da öğrendiğimde 100 lerdeydi düşün bir daha kana bile baktırmadım. Olacağı varsa oluyor, gelecekse zaten gelir kuzum sen böyle düşünme, her şey Allah'ın izli olursa oluyor. Sadece dua et, elini karnına koy dua et kuzum , yavrun inşallah sağlıklı uzun ömürlü olur, güzel günlerini göresin inşallah, dua ederken Rabbim yüreğime esenlik ver de, İnşirah Suresi oku, YA SELAM, ES SELAM çek bol bol.
Ay valla var kız ben gördümYumurtlamanın üzerinden 10 gün geçti sizce var mı kızlar
Hoşgeldin canımMerhaba benimde 6 ekim ekleyebilir misiniz
Geldim canım test verdim bekliyorum 2 saat sonra bakalım artık hayırlısıBen senin teste sankimmm gördüm ama çokk hayalet bi çizgi inşallah vardır
Bebişin seninledir inşallah canım dumandasınGeldim canım test verdim bekliyorum 2 saat sonra bakalım artık hayırlısı
Hadi hayırlısıGeldim canım test verdim bekliyorum 2 saat sonra bakalım artık hayırlısı
Sen ne yaptın kuzum çıktı mı sonuç sağol bu aradaBebişin seninledir inşallah canım dumandasın