- 29 Eylül 2022
- 20
- 18
- 38
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.601
Ayy hadi inşallahBugün gene yaptım test hemde anında cikti bata 3 kaldi
Bi özele ver bence kan 2 saate elinde sonuçHiç deme dersteyim ama ruhum burda yok
Adet olucakmışım gibi ağrım var kalçalarımda o kadar birde göğüs uclarım normalde benim hiç yoktur çıkmış anlayamıyorum ? Sende varmı bi belirtisumeyye 1306 bizim batlar aynıymış sende var mı şüphe ettiren bi şeyler?
Benim de kaşık ağrısı ve göğüs ucu var dediğin gibi hatta dün gece eşim farketmiş üşüdün mü sen niye söylemiyorsun battaniye yetmediyse yorgan çıkaralım falan dedi nerden çıktı deyince göğüs uçların çok çıkmış üşüdün sandım diyoAdet olucakmışım gibi ağrım var kalçalarımda o kadar birde göğüs uclarım normalde benim hiç yoktur çıkmış anlayamıyorum ? Sende varmı bi belirti
Kan ver artık kanBugün gene yaptım test hemde anında cikti bata 3 kaldi
Olsun sıkma canını hala ekim ayı oluyor yine denerizEve geldim test aldım dr arayana kadar diye maalesefGinnys kahvelihatunn Merve3553 ve diğer arkadaşlar
Buna üzüldüm ama yinede doktoru bekleyelim olurmu etiketini yeni görüyorum.bakalım o ne diyecekEve geldim test aldım dr arayana kadar diye maalesefGinnys kahvelihatunn Merve3553 ve diğer arkadaşlar
Kan sonucunu bekle benceEve geldim test aldım dr arayana kadar diye maalesefGinnys kahvelihatunn Merve3553 ve diğer arkadaşlar
Vallah en büyük şüphem bu oldu benim ins vardır bebişKız sigaraya as ermek nedir Allah seni netmesin
Vallah 2 sinde vermesin var ağızları durmuyo milletinAyy hadi inşallahçok net gözüküyor. Ne zaman kan vereceksin
2 sinde vercenKan ver artık kan
Üzülme canım hayırlı bir zamanda Rabbim bagislayacaktir inşallahSonuç da aynı dr aradı negatif
Üzülme kuzum benimmmm rabbim sana en güzel sürprizi yapsınSonuç da aynı dr aradı negatif
Ay ben görüyorum baya silik çizgi var hemen kan ver koş kooş kız ne duruyorsunKuzum olabilirim diyorum sadece daha 3 var bata dünkü test akşam yaptığım bir testti ama cevredekiler yok diyor
Bu negatif olmayabilir kaç dk geçti ben görüyorum çünküEki Görüntüle 3137525 tüh negatif çıktı benim de neyse 4 gün var daha ikinci çizgi görme uzmanları da bakabilir mi bir
Canım hiç kendini strese sokma biliyorsun stres iyi değil bu süreç için . yine denersin Allah hayırlı bir zamanda verecektir . Denemeye devamSonuç da aynı dr aradı negatif
Valla 15 dakika falan geçti inşallah vardır ben göremedim amaBu negatif olmayabilir kaç dk geçti ben görüyorum çünkü