- 7 Ağustos 2014
- 393
- 573
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.521
Gerçekten en iyisi beklemek stres yapmamak. Ama elimizde değil işte hepimiz biseyler araştırıyoruz ister istemezBekleyebilirsensen öyle yap biz yapamadık aslında en iyisi ama
Allah bağışlasın, Ay inşallah gebeyizdir canımBenimde bu ay ilk ama bir oğlum var, dayanamadım ve yaptım inşallah bu ay tutunur bebişin
Merhaba kader arkadaşım merhabaaa 🖐 ben de 1 eylülde 9 haftalık bebeğimin kalbinin durmasından dolayı malesef kürtaj oldum doktorum bana 2 hafta yasaktan sonra ilişki yaşayabilirsin dedi ben de hemen olsun istiyorum ama bi yandan da korkudan istemiyorum ilişkiye bile zor başladık tam 20 gün sonra ve korunmadık bi daha da korkudan ilişki olmadı zaten yine.. bugün 28. Günüm ve benim de senin dediğin gibi dünden beri peçeteye sildikçe kahverengi leke geliyor şimdi biz napıcaz adet mi oluyoruz ne bu kafam karman çorman oldu. Sen doktorunu aradın mı sordun mu merak ediyorumCanım günaydın. Ya ben kürtaj olmuştum 2 eylülde. Bugün 26. Gün. Üç gündür de silince gelen kahverengi akıntım var. Dün çamaşırımda da biraz kahve akıntı görünce adetim başladı diye burada bat 22 ekim yazdırdım. Ama sonra devamı gelmedi bi türlü. Sadece silince geliyor. Bi başlayıp bitse ben de plan yapacağım da şu an çok sinirlerim bozuldu doktorumu arayacağım niye böyle oldu bilmiyorumKuzum ben ilk defa ovülasyon testi siparişi verdim. Önceki gebeliğimde plansız olmuştu 5 ay gibi sürede. Ama şimdi kaybımız olduğu için o kadar bile beklemek istemiyorum. Üzüntümü sadece yeni bir gebelik geçirecek Ovülasyon testi nasıl kullanılır diye YouTube’da falan izledim burada da kızlara danışırım zamanı geldiğinde kuzum. Eşimle romantik akşamlar geçirerek değerlendirmeyi düşünüyorum başka bir planım yok şu an. Folic asit de kullanıyorum onun dışında bir takviye vs almıyorum
İnşllah ama yine umudum yok sperm hareketlerimiz biraz sıkıntılı rabbim büyük hepimize nasip etsin inşallahBeklemedesin yanihadi vurduğunuz tutmuş olsun
Inşallah ama ümitlenen istemiyorum test negatif çıkıncaAllah bağışlasın, Ay inşallah gebeyizdir canım
Amin canım Rabbim nasip etsinİnşllah ama yine umudum yok sperm hareketlerimiz biraz sıkıntılı rabbim büyük hepimize nasip etsin inşallah
İçirdim canım onunla yükseldi sayılar zaten şuan arı sütü bal polen karışımı kullanıyor.bende hiç bir problem yok.doktorum yine de klomen kullandırdı.geçen ay iki yumurta çatlatı ama yine de olmadı malesef bu ay yine kullandım pazar günü pik gördüm.normalde pazartesi öylen tamamen siliklenmesi gerekiyor bayadır kullanıyorum çünkü ovüAmin canım Rabbim nasip etsinkeçiboynuzu özü içirseydin eşine gerçi konuya tam hakim değilim ama iyi geliyor diye biliyorum canm
KesinlikleYapma zaten biz yaptik hep negatif karalar baglafik oturuyoruz
İlişki önerdi mi canım peki.İçirdim canım onunla yükseldi sayılar zaten şuan arı sütü bal polen karışımı kullanıyor.bende hiç bir problem yok.doktorum yine de klomen kullandırdı.geçen ay iki yumurta çatlatı ama yine de olmadı malesef bu ay yine kullandım pazar günü pik gördüm.normalde pazartesi öylen tamamen siliklenmesi gerekiyor bayadır kullanıyorum çünkü ovüama hala ikinci çizgi belirgin net bi şekilde çıkıyo çatladığını. Farkındayım ama sanki hala bekliyo gitmemiş gibi amaaaaan iyice hayal dünyasına daldık valla
Evet ben beklemedeyimmm
En iyisi canım bekleyelim bakalımEvet ben beklemedeyimmm
İlacın etkisi olabilir pik görüntü bu ay benim de bir hafta pik göründüİçirdim canım onunla yükseldi sayılar zaten şuan arı sütü bal polen karışımı kullanıyor.bende hiç bir problem yok.doktorum yine de klomen kullandırdı.geçen ay iki yumurta çatlatı ama yine de olmadı malesef bu ay yine kullandım pazar günü pik gördüm.normalde pazartesi öylen tamamen siliklenmesi gerekiyor bayadır kullanıyorum çünkü ovüama hala ikinci çizgi belirgin net bi şekilde çıkıyo çatladığını. Farkındayım ama sanki hala bekliyo gitmemiş gibi amaaaaan iyice hayal dünyasına daldık valla
Yok canım ben yumurtlama döneminde olduğum icin girmiyorum çok
Gerçekten var hamile misinn ben bayadir giremedim yaaBı bakın bakem çıplak gözle artı Med erken seysinde cikkkk silik görüyorum
Ne bu ay ne de önümüzdeki aylarda bir daha erken yapmam negatifi görmek çok kötü bir de acaba erken yaptım diye mi diye düşününce arada kalıyorsunKesinliklebide bu ay erken test yapmıcaz diye söz veriyoruz
Ya iyice morlaim bozuldu hayır yani her zorluğa rağmen istiyorum yinede Allah bir kolaylık verir elbetCanım burada o kadar hamile çıkan insan var hiçbirinde kıpkırmızı çizgi görmedim aylardır okuyucu olarak gebelik günlüklerini takip ederim.