Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim şüphem sigara çekmesi canımın ki nefret eden biriyim hem erken gebelik hemde kaset gebelik silik çıkınca umutlanmistim bugün 3 tane daha alicam bata 3 kaldı bakalım hergun yapcam birar tane

Gerçekten var hamile misinn ben bayadir giremedim yaa
Kuzum olabilirim diyorum sadece daha 3 var bata dünkü test akşam yaptığım bir testti ama cevredekiler yok diyor

Eklentiler

• IMG-20220928-WA0076.jpeg
    84,3 KB · Görüntüleme: 58
Benim şüphem sigara çekmesi canımın ki nefret eden biriyim hem erken gebelik hemde kaset gebelik silik çıkınca umutlanmistim bugün 3 tane daha alicam bata 3 kaldı bakalım hergun yapcam birar tane
Tabiki yap ama ztn bence hamilesin git kan ver çevredekiler kim. Ya komşu fln sa ciddiye alma akrabaysa bir süre yaaa öylemi tüh de bahsetme ztn ilerleyince gebelik bozarsın
Kuzum olabilirim diyorum sadece daha 3 var bata dünkü test akşam yaptığım bir testti ama cevredekiler yok diyor
Kimseye sormadan git kan ver açıkça pozitif bakma cahil insanlara

Ginnys test yaptın mı at da gözümüz gönlümüz açılsın günümüz şenlensin
Bu artık 25 ml bir test yani normal gebelik testleri gibi duyarlılığı bunda çıktı bugün. Ama gece ağrılardan uyuyamadım dilerim yolunda ilerler buraya kadar herşey güzeldi ama şimdi korkulu haftaya giriş yapıyorum asıl buradan sonrası diyecek herşeyi dilerim devem eder dua edin

Eklentiler

• 729D5D41-F222-4BD0-B255-F197534C0288.jpeg
    52,4 KB · Görüntüleme: 53
Da insan üzülüyor işte hayirlisi

Yerleşme ağrısı olmasın o

Da insan üzülüyor işte hayirlisi
Canım bi ihtimal kimyasal gebeliğe dönebilir ama gebelik yoksa o test buz gibi bembeyaz çıkıyor. Hcg hormonu olmadan testte ikinci çizgi renk değiştirmez gebelik olmadan hcg salgılanmaz. Senin sadece çok yeni ve değer düşük olduğu için silik çıkıyo ama filtre bile yapmadan görünüyor çizgi.

Maşallah canım Sağlıkla tutunsun ve sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin

Yerleşme ağrısı olmasın o
Öylemi dersiniz ben kanama vs duydumda ilk gebeliğim 26 ay önceydi geceleri böyle ağrım olurdu sonra düştü kimyasal oldu pardon ister istemez korkuyorum.tabi tecrübeli anneler bilir belki belki sizde daha önce gebelik yaşadınız ama korkuyor insan gerçekten çok korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…