- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 30
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.541
Haklısın aslında bekleyip göreceğizYok canm yarına kalmış
canımm var ya maşallah
kimsey aldanma o yüzden testimi eşimden ve sizlerden başka kimseye söylemedim bende
Benim şüphem sigara çekmesi canımın ki nefret eden biriyim hem erken gebelik hemde kaset gebelik silik çıkınca umutlanmistim bugün 3 tane daha alicam bata 3 kaldı bakalım hergun yapcam birar taneSakin ol bozulma bu durumlara herkes gönlünün ekmeğini yer demişler belki de dikkat etmen için söylediler biz iyi düşünelim çünkü ben çoook minnacık çizgiden başladım bak sana atayım birde az önce su içmiş çay içmiş olmama akşam olmasına rağmen yaptığım teste bakalım olur mu sakin ol sen hem diyelim ki olmadı umudunu kırma kimse için üstelik herşey için çok erkenden bebeğe stres verme (ilk test sabah ilk idrarla üstelik diğeri ise az önce
Kuzum olabilirim diyorum sadece daha 3 var bata dünkü test akşam yaptığım bir testti ama cevredekiler yok diyorGerçekten var hamile misinn ben bayadir giremedim yaa
Tabiki yap ama ztn bence hamilesin git kan ver çevredekiler kim. Ya komşu fln sa ciddiye alma akrabaysa bir süre yaaa öylemi tüh de bahsetme ztn ilerleyince gebelik bozarsınBenim şüphem sigara çekmesi canımın ki nefret eden biriyim hem erken gebelik hemde kaset gebelik silik çıkınca umutlanmistim bugün 3 tane daha alicam bata 3 kaldı bakalım hergun yapcam birar tane
Kimseye sormadan git kan ver açıkça pozitif bakma cahil insanlaraKuzum olabilirim diyorum sadece daha 3 var bata dünkü test akşam yaptığım bir testti ama cevredekiler yok diyor
Tamam canım o zamannnn vurduğunuz tutsunnnYok canım ben yumurtlama döneminde olduğum icin girmiyorum çok
Konu okumak bile iyi gelmiyor
Günaydın canım bu ne zamanın testiKuzum olabilirim diyorum sadece daha 3 var bata dünkü test akşam yaptığım bir testti ama cevredekiler yok diyor
Bu artık 25 ml bir test yani normal gebelik testleri gibi duyarlılığı bunda çıktı bugün. Ama gece ağrılardan uyuyamadım dilerim yolunda ilerler buraya kadar herşey güzeldi ama şimdi korkulu haftaya giriş yapıyorum asıl buradan sonrası diyecek herşeyi dilerim devem eder dua edin
Da insan üzülüyor işte hayirlisiTabiki yap ama ztn bence hamilesin git kan ver çevredekiler kim. Ya komşu fln sa ciddiye alma akrabaysa bir süre yaaa öylemi tüh de bahsetme ztn ilerleyince gebelik bozarsın
Kimseye sormadan git kan ver açıkça pozitif bakma cahil insanlara
Yerleşme ağrısı olmasın oBu artık 25 ml bir test yani normal gebelik testleri gibi duyarlılığı bunda çıktı bugün. Ama gece ağrılardan uyuyamadım dilerim yolunda ilerler buraya kadar herşey güzeldi ama şimdi korkulu haftaya giriş yapıyorum asıl buradan sonrası diyecek herşeyi dilerim devem eder dua edin
Canım bi ihtimal kimyasal gebeliğe dönebilir ama gebelik yoksa o test buz gibi bembeyaz çıkıyor. Hcg hormonu olmadan testte ikinci çizgi renk değiştirmez gebelik olmadan hcg salgılanmaz. Senin sadece çok yeni ve değer düşük olduğu için silik çıkıyo ama filtre bile yapmadan görünüyor çizgi.Da insan üzülüyor işte hayirlisi
Maşallah canımBu artık 25 ml bir test yani normal gebelik testleri gibi duyarlılığı bunda çıktı bugün. Ama gece ağrılardan uyuyamadım dilerim yolunda ilerler buraya kadar herşey güzeldi ama şimdi korkulu haftaya giriş yapıyorum asıl buradan sonrası diyecek herşeyi dilerim devem eder dua edin
Takılma duymamaya çalış ben pozitifim ama kimyasal olmayacağının garantisi varmı yok boşver takışmaDa insan üzülüyor işte hayirlisi
Öylemi dersiniz ben kanama vs duydumda ilk gebeliğim 26 ay önceydi geceleri böyle ağrım olurdu sonra düştü kimyasal oldu pardon ister istemez korkuyorum.tabi tecrübeli anneler bilir belki belki sizde daha önce gebelik yaşadınız ama korkuyor insan gerçekten çok korkuyorYerleşme ağrısı olmasın o
Amin inşallah dualarına ihtiyacımız var hemde çooook daha önce 5. Haftada kimyasalım Olmuştu o nedenle korkuyorum ağrılardan ondada gece sancılar Olmuştu inşallah bir şey olmazMaşallah canımSağlıkla tutunsun ve sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
Bas baya var kuzum bence görünüyor ben ilk gebeligimde bundan daha silikti öğrendimKuzum olabilirim diyorum sadece daha 3 var bata dünkü test akşam yaptığım bir testti ama cevredekiler yok diyor
Belirti falan var mı nasıl değişiklikler var ayol sen onlardan bahset boşver çevreyi var işte bas baya ben bir gün gectikince yapmıştım bundan daha silikti hatta ben görmedim eşim gorduyduDa insan üzülüyor işte hayirlisi