Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de ekleyebilir misiniz bat 5 Ekim 🌺😍

Merhaba arkadaşlar buralarda yeniyim. Öncelikle isteyen herkese rabbim saglicakla hayırlı evlatlar versin inşallah. Benim ilk gebeligimde adet tarihime 10 gün vardı silik ikinci çizgiyi gördüğümde ama hiç belirtim olmadı pozitif çıkmıştı. Şimdi bat a 10 gün varken kasik ağrısı bel ağrısı mide hassasiyeti iştahsızlık baş gösteriyor ama testim henüz kalbim kadar temiz😅 bakalım neler olacak. Sizde şu anda herhangi bir belirti yaşayan var mi
Hoşgeldin canım amin hepimize nasip etsin 🙏benim 1 Ekim malum gün 6 gün önce test yaptım 2 saat kadar snra çok silik gördüm ertesi gün yine öyle derken salı günü test verdim bugün beklemedeyim sonuç çıkacak 🙏🥺bende de ne akıntı ne bişey ara ara geçen kasık batması vardı yani bekliyorum öyle bakalım artık
Bekle sende inşallah vardır 🙏😍

Eklentiler

• 2E0D2B29-1197-488A-B22B-40D081D9D9B0.jpeg
    2E0D2B29-1197-488A-B22B-40D081D9D9B0.jpeg
    65,5 KB · Görüntüleme: 51
Hoşgeldin canım amin hepimize nasip etsin 🙏benim 1 Ekim malum gün 6 gün önce test yaptım 2 saat kadar snra çok silik gördüm ertesi gün yine öyle derken salı günü test verdim bugün beklemedeyim sonuç çıkacak 🙏🥺bende de ne akıntı ne bişey ara ara geçen kasık batması vardı yani bekliyorum öyle bakalım artık
Hoşbuldum 🌺😍yaa bunlar ne güzel heyecanlar. Ozaman güzel haberlerini bekliyorum🤗

Hala çıkmadı mı ya oha ne kadar yavaşlar ben çatladım seni düşünemiyorum 😂

Kızlar bugün pik olmuş demi en alttakini şimdi yaptım T cızgisi hemen belirdi

Eklentiler

• 1664441954809166217145735832299.jpg
    1664441954809166217145735832299.jpg
    113,2 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba kader arkadaşım merhabaaa 🖐 ben de 1 eylülde 9 haftalık bebeğimin kalbinin durmasından dolayı malesef kürtaj oldum doktorum bana 2 hafta yasaktan sonra ilişki yaşayabilirsin dedi ben de hemen olsun istiyorum ama bi yandan da korkudan istemiyorum ilişkiye bile zor başladık tam 20 gün sonra ve korunmadık bi daha da korkudan ilişki olmadı zaten yine.. bugün 28. Günüm ve benim de senin dediğin gibi dünden beri peçeteye sildikçe kahverengi leke geliyor şimdi biz napıcaz adet mi oluyoruz ne bu kafam karman çorman oldu. Sen doktorunu aradın mı sordun mu merak ediyorum 🙊
Canım benim çok büyük geçmiş olsun başın sağolsun. Aynı durumdaymışız gerçekten. Seni en iyi ben anlarım. Geçecek hepsi merak etme. İnşallah yine hamile kalırız hemen 🙏🏻💕 Doktoru aramadım hala lekelenme şeklinde akıntım devam ediyor. 4 gün oldu. Adet mi oldum bilmiyorum ama bence değil 😕 Doktora gitmek de travma yaratıyor hiç elim gitmedi aramaya. İlişki ya da hamilelik fobim yok ama doktorda kötü haber aldığım ana gidiyorum sürekli. Arayamadım o yüzden bi türlü

Canım bi ihtimal kimyasal gebeliğe dönebilir ama gebelik yoksa o test buz gibi bembeyaz çıkıyor. Hcg hormonu olmadan testte ikinci çizgi renk değiştirmez gebelik olmadan hcg salgılanmaz. Senin sadece çok yeni ve değer düşük olduğu için silik çıkıyo ama filtre bile yapmadan görünüyor çizgi.
Bugün gene yaptım test hemde anında cikti bata 3 kaldi

Eklentiler

• IMG_20220929_120108_512.jpg
    IMG_20220929_120108_512.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20220929_120110_756.jpg
    IMG_20220929_120110_756.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 56
Belirti falan var mı nasıl değişiklikler var ayol sen onlardan bahset boşver çevreyi var işte bas baya ben bir gün gectikince yapmıştım bundan daha silikti hatta ben görmedim eşim gorduydu 😂
Vallaha sarı sulu akıntım coktu bide bu iki gündür midem fena niye bilmiyom kasıklarımda yeni başladı sancı arttı yani başka en önemlisi nefret ettiğim sigarayı çekti canım ama içmem tabiki

Benim kafama takılan şey 1 erken gebelik 2 kaset test bunlar direk pozitif verdi yani silik çizgi sanki gittikçe koyulasiyo bugün yaptığım hemen çıktı ve diğerine göre baya belli

X