Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah dualarına ihtiyacımız var hemde çooook daha önce 5. Haftada kimyasalım Olmuştu o nedenle korkuyorum ağrılardan ondada gece sancılar Olmuştu inşallah bir şey olmaz
Aklına getirme hep olumlama yap öyle enerji gönder bu kez çok sağlıklı bi hamileliğin olacak 🙏🍀😍

Öylemi dersiniz ben kanama vs duydumda ilk gebeliğim 26 ay önceydi geceleri böyle ağrım olurdu sonra düştü kimyasal oldu pardon ister istemez korkuyorum.tabi tecrübeli anneler bilir belki belki sizde daha önce gebelik yaşadınız ama korkuyor insan gerçekten çok korkuyor
yok henüz hiç gebelik yaşamadım ama kendimizi olumsuza hazırlasak da gönlümüzü ferah tutup iyi olanı düşünmek ve ummakta fayda var diye düşünüyorum.

Yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçti sizce var mı kızlar

Eklentiler

• 40F4337F-3F86-4EB4-A1A9-3BBC10EC2CF1.jpeg
    40F4337F-3F86-4EB4-A1A9-3BBC10EC2CF1.jpeg
    22,9 KB · Görüntüleme: 76
Ginnys Ginnys canım ben kimyasal yaşamadım, yaşadıysam da anlamadım , ama şunu biliyorum ki hiç aklıma getirmedim. iki oğlumda da öğrendiğimde 100 lerdeydi düşün bir daha kana bile baktırmadım. Olacağı varsa oluyor, gelecekse zaten gelir kuzum sen böyle düşünme, her şey Allah'ın izli olursa oluyor. Sadece dua et, elini karnına koy dua et kuzum , yavrun inşallah sağlıklı uzun ömürlü olur, güzel günlerini göresin inşallah, dua ederken Rabbim yüreğime esenlik ver de, İnşirah Suresi oku, YA SELAM, ES SELAM çek bol bol. 😘😘

Ginnys Ginnys canım ben kimyasal yaşamadım, yaşadıysam da anlamadım , ama şunu biliyorum ki hiç aklıma getirmedim. iki oğlumda da öğrendiğimde 100 lerdeydi düşün bir daha kana bile baktırmadım. Olacağı varsa oluyor, gelecekse zaten gelir kuzum sen böyle düşünme, her şey Allah'ın izli olursa oluyor. Sadece dua et, elini karnına koy dua et kuzum , yavrun inşallah sağlıklı uzun ömürlü olur, güzel günlerini göresin inşallah, dua ederken Rabbim yüreğime esenlik ver de, İnşirah Suresi oku, YA SELAM, ES SELAM çek bol bol. 😘😘
Saol canım Allah razı olsun nasıl aklıma gelmedi inşirah tabi okurum Allah razı olsun kendimi rahatlatacağım

Merhaba arkadaşlar buralarda yeniyim. Öncelikle isteyen herkese rabbim saglicakla hayırlı evlatlar versin inşallah. Benim ilk gebeligimde adet tarihime 10 gün vardı silik ikinci çizgiyi gördüğümde ama hiç belirtim olmadı pozitif çıkmıştı. Şimdi bat a 10 gün varken kasik ağrısı bel ağrısı mide hassasiyeti iştahsızlık baş gösteriyor ama testim henüz kalbim kadar temiz😅 bakalım neler olacak. Sizde şu anda herhangi bir belirti yaşayan var mi

X